Skip to main content

younger

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 220 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Probleem sporditegemisega #255518
    younger
    Member

Ära tegemata jäta mitte mingil juhul, tee nii palju, kui suudad. Ära lihtsalt üle pinguta. Küll tasapisi koormus suureneb ja treenituse aste suureneb. Käi ujumas, mitte, et see mingi imeasi on, aga ujumine on hea.

in reply to: Kas ja kuidas on võimalik ,end vormi natuke ajada 15 päevaga #253660
    younger
    Member

Ei ole võimalik 15. päevaga midagi saavutada.

in reply to: ravimiamet on eestis vist ise haige ? #253245
    younger
    Member

Mina annaks ka kohtusse. Nii ei saa. Otil on õigus, EL-is on vaba turumajandus.

in reply to: How is it possible? #252886
    younger
    Member

Kartulipuder ja pulliverest verivorst. Lõpetage oma naljad nüüd ära- kasutavad või mitte, austust oma töö eest on nad ikkagi väärt. Nemad võistlevad omasuguste hulgas. Austust pole väärt need, kes teadlikult kasutavad, aga võistlevad amatööride hulgas.

in reply to: Scott Mendelsoni katse lamades surumises 490kg! #252667
    younger
    Member

Pidi see väikene mees teda ikka peksma, ime, et jalgadega näkku ei hüpanud….

in reply to: UUS PROJEKT -KAIDO LEESMANN SURUB 300KG! #252351
    younger
    Member

Kaidole ja Otile- kas kusagil meediaväljaandes ei taha oma projekte välja käia? Esimene projekt oli ju super ja annaks paljudele eeskuju. Teine, st praegune vast on liiga spetsiifiline, aga näide suurest tahtejõust ja õigest söömise-trenni-puhkamise vahekorrast võib viia üks kõik kelle soovitud tulemuseni.

in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #249744
    younger
    Member

Super, Ott, super. Tuli motivatsiooni juurde küll, onju.

in reply to: Piimatoodete kahjulikkus #246787
    younger
    Member

Huvitav, kas on olemas selline toit või toiduaine, mille mittesöömine annab elueale 100 aastat juurde?

Hakkan kohe katsetama, alustan sellest, et ei söö üldse mitte midagi.

in reply to: Keskmine Eestlane!!! #239600
    younger
    Member

minu panused alkoholiaktsiisi on siis aastas järgmised- 1 pits viina isa sünnipäeval ja 1 enda sünnipäeval. Kõik.

Olen kehva eestlane, ei täida eelarvet ja ka täiendav aktsiisi tõus ei tee midagi paremaks.

in reply to: Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv? #238299
    younger
    Member

Kahtlustan, et kui USA’s oleks müügil mistahes legaalne toode, mis sisaldab aineid, mida ei ole märgitud pakendile siis oleks seda tootev firma juba 10 korda kohtusse kaevatud.

Ameerikas kaevatakse iga pisemagi asja pärast kohtusse ja kui keegi tuleb ütlema, et seal on vabalt saadavad spordilisandid, mis sisaldavad lisaks pakendil märgitule veel keelatud aineid siis ma seda lihtsalt ei usu. Jah on teoreetiline võimalus, et selline asi tõesti juhtus – alati peab keegi esimene olema aga vähetõenäoline.

Pigem on siiski tegemist Ader’i hädavalega. Ega keegi suurelt kuulutama ei hakka, et pruukis midagi keelatut – selleks peaks ikka päris tobe olema. Kaotada liiga palju. Usun Ader’i toitumisalaseid teadmisi piisavalt, et mitte uskuda, et ta ei kontrolliks toidulisandi koostisosi.

Vaidleksin sulle vastu… USA-st saab nii mõndagi head. Loomulikult ei räägi me suurte toidulisandite kettide toodetest.

in reply to: ARGOLE… #238294
    younger
    Member

Argo oli eeskuju siis, kui me koos PÄÄSTES töötasime, on eeskuju praegu ja jääb eeskujuks ka tulevikus.

in reply to: Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv? #237853
    younger
    Member

Olgem ausad- tõde on see, et enamus meist ei suudaks isegi dopinguga kasvatada korralikku kulturisti keha.

Olen üsna kindel, et kui selline asi oleks kõigile kättesaadav, oleks meil ilm täis kurejalgadega, suurte käte ja tissiga, tohutu suure õla esiosa ja olematu tagaosaga friike.

Saab ka ilma. Kusjuures- sain proovida esimest korda sellist toodet nagu Animal Pak (loodan, et kirjutasin õigesti) ja pean tunnistama, et minule andis ta väga väga korraliku poweri. Nüüd, kus need otsas (kusjuures kahjuks jube kallis kraam), on raskused langenud ja väsimus rutem peal. Hetkel panen pilti kokku, et mis olen vahepeal enda elus muutnud, et selline asi kehas.

Minu arust on selles foorumis ka varem selliseid “teemasid” olnud.

Seega teen ettepaneku maha rahuneda, oodata ära tulemused, sest kollane ajakirjandus loeb seda foorumit väga põhjalikult.

in reply to: Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv? #237710
    younger
    Member

Palju õnne sellele idioodile, kes selle kusagil-keegi-rääkis uudise siia tõi- meedias ka juba üleval see teema.

in reply to: WFF ja WBBF amatööride maailmameistrivõistlused Tallinnas #236154
    younger
    Member

Ikka juhtub, te mehed katsuge ise tissi poseerides kopsuka alla peita, vaadake kas õnnestub
    younger
    Member

Minul hetkel selline kava:

E- jõusaal (RIND-ÕLG-TRAPETS-TRIITSEPS-SÄÄR-KÕHT)

T- ujumine (kerge)

K- jõusaal (jalg-selg-biits-säär-kõht)

N-ujumine (raske)

R- jõusaal (RIND-ÕLG-TRAPETS-TRIITSEPS-SÄÄR-KÕHT)

L- jõusaal (jalg-selg-biits-säär-kõht)

P- täispuhkus

Nädala 1. poolel on rohkem seeriaid (8 seeriat, seerias kuni 6 kordust kestvusega mitte alla 30 sekundi)

Nädal 2. pool on 6 seeriat lihase kohta, kordused samad.

Nii teen 3 nädalat, siis teen kergema nädala otsa, kus lihas 1 kord läbi, kordused 10, kestvusega mitte alla 40s

Ja hetkel tunub minu jaoks super hea olevar, kaal kasvab, jõud kasvab.

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 220 total)