younger
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
younger
MemberSee maxima tuunikala on külmutatud juppidena, aga täitsa hea nägi välja.. proovin homme midagi valmistada sellest…to Milehigh.. kas see päikesekohupiim on 200grammine we? ja kuidas valgusisaldus ja rasvaprotsent?
Minu lemmik kohupiim- Ricotta Päikese kohupiim. 250gr, valku 11, SV 7, rasvad 8gr. Õrnsoolane. Super hea.
younger
MemberRIMIs on see Päikesekohupiim praegu 6.90. Vähemalt eile oli. Kampaania
younger
Membermina näen viiendas 84. Ühesõnaga- jep, teie emad saavad kurvaks.
younger
MemberKohvimaitseline oli tõesti hea.
younger
MemberNagu mingist fitnessi artiklist kopeeritud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mulle ka tundus nii, aga las kopivad. Vähemalt ok artikkel:)younger
MemberPalju Palju õnne ja jaksu edasi minna!
younger
MemberKuidas siis on kas ujumisega saab laiad õlad või ei?ja mille harjutusega veel saab?
Saab saab !
younger
MemberMina saan väga hästi aru kas valutavad neerud või selg.Valu on hoopis teistsugune.
No ju Sa oskad võrrelda, sest oled kogenud mõlemat teades, kumb siis valutab. Mina kahjuks ei tee vahet. Mõni öö lööb alaselga korraliku pinge ja valu (harva), kuid otseselt neerude süüks seda ma panna ei oska.
younger
Memberterve organismi ja eelsoodumuste puudumise korral võib liigne vee tarbimine olla ka surmav. mõni aasta tagasi oli ajakirjanduses uudis inimesest, kes jäi päevas üle 10L vett ning sai ajuturse liigsest vedelikukogusest ning suri.Nujah, olen ka kuulnud.
younger
Membersorry ott aga vaata seda pilti kas see on tõesti ilus biits?Väga hea ju. 5 punkti
younger
MemberMa arvan et siin on öeldud et kasutage mõistusega ja valude korral lõpetage kasutamine. Eriti kui on mingi eelsoodumus.Aga seda keegi ei tunnista, sest rauavennad on ju kõik terasest???. Kuni üks hetk on -puuks-.
Neeruvea korral võib ka üle 1g/kg valgu tarbimine olla mittesoovitatav.
Aga kuidas teha vahet seljavalul ja neeruvalul? Lähed arsti juurde ja mis ta ütleb? Anna seljale puhkust, eriti, kui teab, et oled tõsisem jõusaali külastaja. Ei saada nad ju sind uuringutele enne, kui verd kused.
younger
MemberSeal käib siiski jutt ületarbimisest, normaalse koguse puhul (ehk siis 30-40gr valku per söögikord ja 1,5-2,5gr kehakilo kohta ööpäevas) ei ole kindlasti treenival inimesel mingit ohtu.Vadaku puhul ju loogiline, et kui lahmida a la 50-70gr valku 2-3x päevas sisse ja kuna tegu ülikiiresti imenduva valguga, siis ei jõuta seda ära paigutada ja neerude kaudu väljundatakse (nn. uriin on kallis ja kasutegur 0). See aga pideva nii talitamise korral on neerude surm. Toiduvalgud reeglina aeglasemad ja kui hoida iga söögikorra kogus paigas siis pole mingit muret.
Nõus.
younger
MemberJutt võib tõesti õige olla, aga mina isiklikult pole kuulnud, et kellelgi oleks toidulisanditest neerud valutama hakanud!Jah, aga tee sa ise kindlaks, kas sul valutab selg või neerud….
younger
MemberLõpp kokkuvõttes inimene ise teab, mis teeb. Fakt on, et nii kaua kuni kreatiin legaalne on kasutatakse seda väga laialdaselt. Kõik, mis ei ole keelatud on lubatud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No kavatsen kreatiini kasutada isegi siis, kui see ära keelataks!
younger
Membervaadates videot, siis kargab koheselt silma mehe ilmselgelt liiga suured käed (võrreldes kehaga) . Jube elukas küll
-
AutorPostitused