ylbort
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ylbort
MemberVõibolla ei ole just kõige objektiivsem, kuid saan väga hästi aru, mida codec saada soovis. Kui massi kava ei andnud soovitud tulemusi, siis soovis lihtsalt saada infot, mida muuta. Kuna toitumis kava ei olnud koostatud nii, et hommikul nii palju valke, rasvu ja süsikaid, vaid ka toidu näol paika pandud kui palju mida, siis soovis ta ka saada seda lisatavat kogust, mitte aga nii palju valku, süsikaid ja rasva, vaid konkreetselt toitainete näol, mida ja kui palju. Paraku ta seda aga ei saanud ja sealt ka see edaspidine jama. Isegi keemikutest kulturistid, kes tippu on jõudnud peavd oskama toituda ja trenni teha, sest muidu nad lihtsalt tippu ei jõua. Seda enam, et tänapäeva Eestis on suht keeruliseks tehtud keemikute tippu jõudmine. Paraku aga ei olnud see just eriti keeruline 90ndatel. Siit ka minu suht subjektiivne järeldus, et enamus 90ndatel tippu jõudnud kulturistidest on olnud keemikud. Kuna lihtsalt see ei olnud TABU nagu tänapäeval. Preaguseks aga nad on kohanenud olukorraga (loodetavasti), ning sealt ka pidurdunud areng või isegi tagasiminek arengus. Viimased paar lauset ei oma erilist tähtsust antud postituses. Lihtsalt minu arvamus, mis põhineb videode ning piltide vaatamisele, ning ka mõne aastasele trennikogemusele.
ylbort
MemberTere,Soovin teada, kas lihase ehitamiseks, lisaks tavalisele kindlale ja tugevale toitumisele, sheigina pärast trenni on parem munavalge valguisolaat (albumiin) või vadakuvalk? Palun vastata nendel, kes tõesti asjast jagavad midagi, mitte nendel, kellel on lihtsalt mingi järjekordne arvamus või arusaam millestki.
Tänud teadjatele ja jään vastust ootama.
Vadak+kaseiin+kiired süsikad+aeglased süsikad oleks ilmselt kõige parem valik. Paraku oman lihtsalt arvamust ja ei kvalifitseeru vastama, kuid vastan siiski.
ylbort
MemberMa vaatasin praegu sellel lehel olevat seletust:http://dictionary.die.net/affront
“An affront is a designed mark of disrespect, usually
in the presence of others. An insult is a personal
attack either by words or actions, designed to
humiliate or degrade. An outrage is an act of extreme
and violent insult or abuse. An affront piques and
mortifies; an insult irritates and provokes; an
outrage wounds and injures.
“
Ja ma saan umbes nii aru nüüd:
* affront- kavatsetud ehk planeeritud solvang. Näiteks teen õelalt kodutööd, mõtlen kuidas saaks hästi solvavalt öelda subjektile.
* insult- planeerimata solvang, ehk siis suht spontaanne, lihtsalt hetketuju ajendil solvata.
* outrage- eriti räige solvang. Planeeritud või planeerimata eriti valus solvang, näiteks kallimale inimesele, keda see eriti haavaks.
Et seal nagu “avalikkuse” kohta ei seletata miskit.
—
Aga seal pole “offend”-i kohta seletust.
usually in the presence of others.
Võibolla peeti seda silmas?
aprill 16, 2008 at 1:57 p.l. in reply to: TEGIJATE TREENING: Jari Bull Mentula – triceps, õlg, biceps #150502ylbort
MemberJa kes on süüdi, kui sul raha pole??? Ise oled süüdi.TANK-il on õigus… raha, aeg, anne, “rohud”, ja mistahes veel – need on ainult ettekäänded ja vabandused oma saamatuse õigustamiseks.
Ma ei saa hästi aru, kas sa räägid otse minuga v üldistad.
Mina ei saagi ju kedagi süüdistada, sest raha mul ju nagu löga.
aprill 14, 2008 at 2:36 p.l. in reply to: TEGIJATE TREENING: Jari Bull Mentula – triceps, õlg, biceps #150217ylbort
MemberMiks Estis ei ole selliseid mehi? ah?Eks me jah tegeleme siin iluvõimlemise ja modellindusega.
Tegelikult on nii, et oma saamatust ebakompetentsust vabandatakse välja sellega et mees võtab “rohtu”.
Aga meie “rohu” võtjad pole ka sinna mõõtu. Vaevalt küündivad vabariigi tasemele.
Seega ei aita see rohi sittagi, nagu näha.
Ok ta pole küll kõige ilusama keskkohaga aga mehel annet ja tahet on.
Seega nähke vaeva ja tehke trenni ja ärge leidke vabandusi:
a la “mina olen väike ja teised suured sest teised võtavad rohtu”
Paraku unustad sa ühe piisavalt tähtsa asja – RAHA. Seda peab ikka piisavalt palju olema, et suureks saada. Lihtne järeldus on, et Eesti steroidi kulturistidel seda piisavalt ple, muidu nad oleks kindlasti suuremad kui meie puhtad kulturistid.
ylbort
MemberTere, tahaksin teada kas istudes kangi surumine on suunatud õla kesk ja tagumisele osale?ette tänades
ylbort
MemberKuna soolestik oli dieeditades tühjenenud, siis uuesti toitu peale tallama hakates see uuesti täitus. Umbes nii see on.
ylbort
Memberenne trenni ei peaks vä `?Peaks või ei peaks, see on ainult sinu otsustada. Mina näiteks olen harjunud enne trenni shake jooma ja kui ei joo, siis tunnen ennast trennis ebamugavalt. Ka ei ole mul aega enne trenni süüa ja seega on minu jaoks lihtsam shake sisse tõmmta ja trenni minna. Sellele otsusele pead ise jõudma millal ja kas üldse läheb sul seda shake vaja v suudad tavatoiduga oma vajadused rahuldada.
ylbort
MemberKüsimus, et kuida te seda endale teete, kas joote seda igapäev kaks korda päevas `? Ning palju te panete korraga pulbrit, seal kirjas et mingi 100g .Mina joon trennipäevadel enne ja peale trenni 100g ja kui trenni ei ei tee siis ei joo üldse. Tavaliselt tuleb nädalas 4 trennipäeva. Vabal päeval üritan oma vajadused tavatoiduga rahuldada.
ylbort
Memberaga keegi spartakiaadi tallinnas on näind?
ylbort
MemberMa hiljaaegu kusagilt artiklist lugesin (ilmselt ekspressist), et Eestis on meestearste ainult mõni aga naistearste üle 300. Mehed pidavat lihtsalt arad olema ja mitte eriti tikkuma sinna.
ylbort
MemberEt siis üks mõõtelusikatäis on aint 15 g? Kas mõtlesid valku või pulbrit. Ma ikka mõtlesin et rohkem. Et üks täis annab juba kuskil 30 valku ja pulbrina läheb veel rohkem.Jah mõtlesin ikka valku mitte pulbrit. See on ikka pisut naiivne loota, et 55 ml saab 30g valku.
ylbort
MemberKunagi sai isegigi seda asja söödud ja kui õieti mäletan, siis 110 ml e siis 2 kopast sai ca 30g valku.
ylbort
Memberendal sama mure, et üle 3x väga saali ei jõua nädalaskasutusel on hetkel selline jaotus:
I päev: rind, õlg, trapets
II päev: selg, triitseps
III päev: biitseps, jalg
…taastumisega hetkel probleeme ei ole, nii et võid proovida
Mina lükkaks pigem biitsepsi selja päevale. See kõigest minu tagasihoidlik soovitus. Eeldan muidugi, et nende trenni päevade vahel on puhkepäevad ka!?!
ylbort
MemberKa minule tundus piltidelt Kalmus nagu parem aga reaalselt laval oli Kiivikas ikka tunduvalt parem. Kalmuse jalad rikuvad üldmulje ikka väga ära. Tõsised tikud. Muideks see oli minul esimene kulturismi võistlus üldsegi vaatamas käia ja oma võhikliku pilgugagi sain aru, et Kiivikas on ikka parem kui Kalmus.
AutorPostitused