yamikazi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
yamikazi
MemberMa ei saa aru mis teema selle rinna ja biitsa treenimisega on
Kui neid kahte lihast aind treenid siis näed pärast päris gay välja oleme ausad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samuti ka need kes jalgu ei treeni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Neid saab ikka vahest naerda. Tüübil keha nii põkk ja jalad nii peenikesed et jalad vaevu kannavad keha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>yamikazi
MemberMinu kaal langeb näiteks tasapisi ja söön küllalti suuri eineid, nii et kõht ikka korralikult täis saab. Aga mingeid tablette ei kasuta. Aga mul on üks sõber, kes võttis mingi aeg iga kord ennem söömist mingi kapsli (nime ei mäleta, aga meeletu kallis oli) sisse ja kaotas 20kg 3-4 kuuga… Käis ja kiitis ja üritas kõigile neid pähe määrida. Aga nii kui ta nende kapslite söömise lõpetas, siis tuli paari kuuga see 20kg tagasi.Ega mingit imerohtu vist ikka olemas ei ole.
See nn. imerohi on toitumine
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>yamikazi
MemberLihaste valusaks muutumine pärast treeningut kui ka pärast füüsilist tööd on tingitud sellest, et lihased pole koormusega harjunud. Lihasevalu tugevus kasvab 1-2 päeva jooksul pärast koormust, kestab 1-2 päeva ja möödub enamasti 5 päevaga. Paistetus on tingitud lihasrakkude kahjustumisest ja sellega kaasnevatest põletikulistest protsessidest. Võid kasutada põletikuvastaseid vahendeid.Kusjuures olen trenni teinud 10 kuud ja mul on igakord peale rinna trenni rind valus
Et rind ei harjugi siis koormusega ära?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 5, 2008 at 1:52 p.l. in reply to: Toitumiskava, Toit, ajubiokeemia ja rasvapõletus-mõned küsimused #156624yamikazi
MemberLoomulikult piisab, kui täiskõhutunnet ja stabiilset veresuhkru taset jätkub järgmise toidukorrani välja s.t. ei olda tühja kõhuga ja energiapuuduses.Inimesed, kes peavad energiataseme languse vältimiseks pidevalt sööma, kuna toidukord sisaldab liigselt süsivesikuid (paljudel ka liigselt valku) ja vähe rasva, võivad end “treenida” lõpptulemusena diabeetikuteks. Toidukordade vähendamine kuuelt/viielt korralt neljale on küll progress, kuid siiski ainult vaheetapp.
No kui ma teen nii nagu te eespool ütlesite siis tuleb ilusti mul toidukorra vahe 5 tundi ära, ilma et kõht tühjaks läheks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seega on vast kõik hästi, vahel jõuan 3 vahel 4 korda päevas söödud, oleneb mis kell tõusen ja kuna magama lähen.
Nii et kõige parem on siis 3 korda päevas süüa nagu ma aru saan.
juuni 4, 2008 at 3:40 p.l. in reply to: Toitumiskava, Toit, ajubiokeemia ja rasvapõletus-mõned küsimused #156542yamikazi
MemberEi.Sa pole Fred. Nii et ootaks vastust ikka Fred Antsonilt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 4, 2008 at 3:20 p.l. in reply to: Toitumiskava, Toit, ajubiokeemia ja rasvapõletus-mõned küsimused #156539yamikazi
Member1. Rohkem rasvu ja vähe süsivesikuid sisaldav toiduratsioon määrab ära söömissageduse, milleks on 3 korda päevas.Ära arvuta mingeid vahekordi, lihtsalt hommikul ja päeval vähe ja õhtul, kui oled need välja teeninud, rohkem süsivesikuid.
Kui teed massi, siis rohkem kaloreid nii rasva kui õhtuse süsivesiku arvelt ja rasva põletades vastupidi.
2. Selline lõuna sobib õhtusöögiks; kahe, mitte kolme treeningueelse toidukorraga söö koguseliselt rohkem eelpooltoodud põhimõtete järgi. Kui umbes 5-tunnist pausi ei ole võimalik pidada, siis kas ei olnud eelnev toidukord piisava rasvasisaldusega, piisava toidukogusega, oli liigse süsivesikusisaldusaga või kui eelnev ikka ei aita, siis su hormonaalsüsteem ei tööta nii, nagu ta peaks ehk oled selle sagedase rasvavaese/süsivesiku- ja valgurikka toitumisega käesolevaks hetkeks ära rikkunud.
Treeningujärgselt võib võtta BCAA-d või essentsiaalseid aminohappeid.
3. Jäävad juur- ja köögivilja, pähklite ja koore süsivesikud. Treeningujärgse toidukorraga ju taastad varud ja kui keha oskab kasutada rasvadest tulevat energiat, siis kulub glükogeeni treeninguvabal ajal väga vähe.
Kas massiperioodil piisab ka täiesti 3 toidukorrast ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>yamikazi
MemberNjojah oleneb inimesest ja raskustest ka ikka….ma mõtlesin rohkem et nagu kui alla 100 surud veel ,et siis on võimalik sellise kiirusega areneda…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No miski pole võimatu, lihtsalt matemaatiliselt ebatõenäoline.
Aga arvan et seegi on päris raske. Et kui 80 surud siis 100 surumiseks kulub 2 kuud.
yamikazi
MemberKorralik trenn ja isuga söömine aitab nädalas 2.5kg juurde saada…ainus probleem on et ega kehakaal tõuseb ka siis ikka hoolega…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei saa nii öelda. Näiteks need vennad kes suruvad ligi 150 või 200 kilo, nemad peavad krt kuu aega rassima et 2,5kg juurde tuleks

yamikazi
MemberTee mingi kindla kava järgi, selle võid leida sellelt leheküljelt . Sööma peaksid nii valku , kui ka süsivesikuid. Valku oleks hea saada 2g keha kilogrammi kohta. Süsivesikuid peaksid ka ikka saama märkimisväärses koguses . Edu !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kuhu jäävad imetähtsad rasvad ?? ainult süsivesikute ja valguga välja ei mängi
vähemalt 100g rasva päevas. . .
yamikazi
MemberPalju Õnne
Memberkõigeheam.
yamikazi
MemberOotaks siiski vastust et kas liigne tsink ja magneesium väljub uriini kaudu ?Keegi sellele vastata oskab siis või ei ?
MemberOotaks siiski vastust et kas liigne tsink ja magneesium väljub uriini kaudu ?
yamikazi
Memberseda küll aga need pole vitamiinid, need on mineraalid.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lol minu viga
Memberennast huvitab ka see teema.. kodus on mingid tsingi ja magneesiumi tablad.. ei tea kas on mõtet võtta.vitamiinid ikka kasulikud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused