yamikazi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
yamikazi
MemberAga milleks siis on “Küsi Teadjatelt ” foorum , kui isegi küsida ei tohi ???Ja teemaalgataja probleem polnud mitte toitumises vaid treeningkavas.
Kuna mitte ühelgi inimesel ei ole ühesugust (on sarnased) probleemi , ei saa ta teha nii nagu seda teevad teised . Aga võibolla igaüks ei oskagi endale ise mingit kava kokku panna .
No nii palju kui mina siin lugenud olen , ongi ainult üks ja ühene soovitus algajaile “telli kava “
Kes ütles et küsida ei tohi ?
Kui inimene käib teeb trenni ja kaalust ikka alla ei võta, siis on asi toitumises. Kui oled ülekaaluline ja hakkad trenni tegema, siis ka selle arvelt võib söögiisu veelgi suureneda. Tuleks siiski vaadata mida ja kuna süüa. Teema algataja ei rääkinud endast lähemalt, nii et meil on pea võimatu talle midagi postituse järgi öelda mida süüa. Toitumiskava tellides on neid lahtreid ja küsimusi seal palju.
Ja kullakallis õnnetu neiu. Nii see ka nüüd pole et teed kõhulihaseid ja siis arvad et rasv kaob seal kõige ennem ära.
yamikazi
Memberyamikazi
Membervõta pulber kaasa ja eraldi vesi väikse pudeliga või võta trenni 1,5l pudel ja jäta 300 – 400ml šeigi jaoks ning sega kokku trenni lõppedes. Ei näe põhjust, miks peaksid kokteili varem valmis tegema. Pealegi on suur oht, et šeiker läheb kotis lahti ja siis on terve kott löga täis.Kui teed joogi varem valmis ja lase seista sellel, siis maitse muutub paremaks
yamikazi
Memberjalad liiga kõrgele toetada siis tekib alaselja vigastuse oht.jalgu kõverdades tõuseb alaselg üles ja selg läheb kõveraks.
omal nahal läbi proovitud. mitmeks kuuks võttis rajalt maha.
nii et seda küll ei soovitaks.
Väga selgelt rääkisin jalgade ebasobivast asendist. Kuulasin ka pimesi soovitust …Inimesed on erinevad, üks läheb rohkem küüru teine vähem. Ja ei ole soovitanud kellelegi mitte teha, lihtsalt juhtisin tähelepanu selle, mis ohud on kui jalad liiga kõrgele toetada.
yamikazi
MemberSee oleneb vigastusest. Mina näiteks jalapressi teha ei saa. Isegi kükk põhjustab mul vähem valu kui jalapress.Ma soovitaks PROOVIDA eeskükki väiksemate raskustega. Kükkida nii, et selg jääks sirgeks. Minul eesküki ajal selg ei valuta.
Ma krt sain külma mingi poolteist kuud tagasi, ja siis külmetasin endal ajaselja ära ja sain närvipõletiku. Valu lööb puusast säärde välja, kükki ja jõutõmmet samuti teha ei saa, ja jalapress teeb samuti veel rohkem liiga nagu alessandro mainis. Täis kass on nii ikka. Sain vahepeal 10 Ticlofenak süsti vms, tiba asi paranes aga täielikult pole ikka veel kadunud….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mega jama trennis käia kui jalgu teha ei saa….yamikazi
Member1400
yamikazi
Member1000
yamikazi
Member900
yamikazi
Member825
yamikazi
Member775
yamikazi
Member700
yamikazi
Member500
jaanuar 5, 2009 at 8:06 e.l. in reply to: + Nädalavahetuse (2 jan.-5 jan.) oksjonil on Seriuos Mass 5,5kg Optimum Nutrition ilt #177910yamikazi
Member2500
jaanuar 5, 2009 at 8:02 e.l. in reply to: + Nädalavahetuse (2 jan.-5 jan.) oksjonil on Seriuos Mass 5,5kg Optimum Nutrition ilt #177907yamikazi
Member2250
jaanuar 5, 2009 at 7:58 e.l. in reply to: + Nädalavahetuse (2 jan.-5 jan.) oksjonil on Seriuos Mass 5,5kg Optimum Nutrition ilt #177905yamikazi
Member2200
AutorPostitused