yamikazi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
yamikazi
MemberOlen 171cm ja 66kg
tahaks mingi 180cm ja 90kg
aga vaevalt nii palju kasvan
yamikazi
MemberLihas kasvab puhates mitte trennis ,rohkem treeningpäevi ei tähenda rohkem lihast ….Alguses kasvad sa niikuinii selles suhtes pole seal väga vahet mis sa teed,eks aastatega jõuab ka mõistus järgi
Sinu jutust loeb välja siis et treeni kolmapäeval ja puhka ülejäänud päevad ja oled lihamägi. 3x nädalas peaks vähemalt treenima või ma eksin ?
yamikazi
Memberesiteks ma ei saa aru kuidas sa kolmandale päevale rinna ja kõhu lisasid, kui oti kavas oli jalgadele 10 harjutust!ja teiseks, rohkem pole alati parem!
usu mind või saad ise sellest paari aasta pärast aru, sest maksimumi sa nii ei saavuta, kui alles 3 kuud treeninud oled!
ja veel see ka- aeroobset 3-5x nädalas alates 30min.
seda sa kindlasti ei tee. hakka tegema
Lisasin sellepärast et tahan rinda ja kõhtu rohkem treeninda, jalad pole minu jaoks väga olulised ja kui aus olla siis vihkan harjutusi mis on jalgadele
yamikazi
Memberyamikazi
MemberTsitaat artiklist Tegijate treening — Marek Kalmus – Selge ja Trapetshttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikkel&com_view=1&textID=3132
“Olen treeninud nüüd juba pea 17 aastat. Pean ütlema, et mu treeningud on olnud koguaeg üliregulaarsed, sest isegi peale võistlusi on mul tükk tegemist enda saalist eemal hoidmisega, kasvõi üksainus nädal.”
OK 17a. on ränk
yamikazi
MemberTänud kuid jään hetkel siiski 5x nädala juurde, on rohkem päeval tegevust ja on endal suur tahtejõud.
Kui niisama ringi vahin siis hakkab igav ja lähme sõpradega pubisse õllet jooma, ega see parem pole kui trenni teha…
yamikazi
MemberMitu aastat sa üldse jõusaaliga tegelenud oled ?
yamikazi
MemberAjab asja ära!?
Vetsus aetakse asju! Sa ise ka tead üldse mida sa tahad selle 5x nädalas kavaga saavutada?Võta rahulikult
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , tahan maximumi saavutada….Kui kavas tõega midagi mäda ehk oleksite nii kenad ja parandaksite mis võiks teistmoodi olla?!
yamikazi
Memberkui sa algaja oled siis on 5x küll paljuja nitrix on ka veits tobe algajale..aga noh minu arvamus
ja rinda on 2x, jalgu 1
kuidagi naljakas on see kava sul..
yamikazi
MemberMa hakkan vast nii tegema siis :
1. päev Esmaspäev – Rind, Kõht
2. päev Teisipäev – Selg, trapets, alaselg
3. päev Kolmapäev – Jalad, rind, kõht
4. päev Neljapäev – Õlg, triitseps
5. päev Reede – Biitseps, käsivars , kõht
Loodan et ajab asja ära, hetkel tarvitan Nitrixi ja massilisajat ka
yamikazi
MemberSuured tänud, sellest palju abi.
Aga küsimus veel, et ma teen ühte lihas gruppi nädalas korra, kas see on piisav? et näiteks ainult esmaspäeval surun rinnal.
AutorPostitused