yamikazi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
yamikazi
MemberSelge
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> peaks ka ära mõõtma siis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>yamikazi
MemberMul ka ette tulnud see kõrva luknemine. Siis kui nina kaudu sisse hingad siis on eriti rõve tunne kõrvus
MemberKuidas/kus seda rasvaprotsenti teada saab?
yamikazi
MemberKalaõli sisaldab omega-3 rasvhappeid ja varustab meid arvukate tervislike komponentidega. Uuringud on näidanud, et need tervislikud rasvad leevendavad valu ja põletikke, kaitsevad südamehaiguste ja ajurabanduse eest, kiirendab lihaste ja liigeste taastumist ning lihaskasvu, parandab ajutegevust ning soodustab rasvapõletust. Tarbi kalaõli koos toiduga 2-6 grammi kaks korda päevas.Tänud aga seda poest saada? Ja ongi kalaõli nime all ? Nagu tavaline õli aind sisaldab omega-3 rasvhappeid?
yamikazi
MemberPump-i teed ilmselt mingi 3 korda nädalas? Sellega massi kindlasti ei tule. Korduste arvud on ju päris suured seal.Tee paar korda nädalas jõusaalis special massitrenni kus rõhk suurtel raskustel ja vähestel kordustel!
Kas massitrenn pole 4 seeriat ja 8-12 kordust ? vaatasin et Ott Kiivika kavades on nii.
Jõutrennis oli 3 või 4 seeriat ja 4-6 kordust.
yamikazi
MemberMa usun et kindlasti aitab kuigi mingil määral. Ma olen 171cm pikk ja kui ma mitu aastat jalgu treenin ega siis veel 3m korvilt pealt suru
MemberSööd konkreetse kava või oma äranägemise järgi? Võibolla pingutad mõningate toitudega üle, mul näiteks kohupiim ja piim ajasid kõhu punni kui neid (liiga) palju sõin.Palju on “liiga palju” kohupiima ja piima söömine/joomine ? Kas need 2 võivad tõesti midagi taolist teha ?
yamikazi
MemberSuitsetamine on halb harjumus. Mul vaid paar näputäit sõpru kes on tõeliselt maha jätnud ega olegi plaanis enam teha, enamus räägivad et ok see viimane pakk, et homsest ei suitseta.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Paljud annavad juba sellepärast alla et nad ei oska midagi teha kui nad suitsu ei tee, peaksite samalaadse tegevuse leidma mida saate iga 30min tagant teha.
Kui sa näiteks näriksid iga 30min tagant nätsu ja nii mitu kuud siis sellest ka raske lahti saada sest sellest tekib harjumus.
yamikazi
MemberAga kui mul vererõhk on normis, ja soola piirata päevas ja seega peaks siis vererõhk alla minema, on see ka hea?! Tean et kõrge vererõhk pole hea aga madalast vererõhust pole midagi kuulnud.
Aga krt tomat ilma soolata nigel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Justkui ei oskaksi teistmoodi süüa
MemberAga mis see kalamaksaõli head annab ? Sisaldab häid asju ?
yamikazi
MemberMa mõtlesin suhet 1:2 ikka samuti proteiinile. Organismi vajadus on suur ja seega, kui on rohkelt süsivesikuid (mitte üleliia), taastuvad varud kiiremini. 1:2 tõin välja seepärast, et see võiks olla maksimum, aga oleneb see ka kehakaalust.Loe seda artklit
Aga näiteks paned 30g valku siis 60g viinamarja suhkrut ? Ja näiteks 5g kreatiini siis 10g viinamarja suhkrut. Asi kipub päris magusaks minema
Memberno esiteks on neli kuud selline aeg, et nii kaua ei tohiks küll ühte kava tehasoovitan võtta kas jõukava või teha hoopis reljeefikava
see et sa peale trenni väsinud oled, on täiesti normaalne!
ma olen märganud et kui ma peale trenni õgin, siis on väsimus väiksem. ma ei märganud et sa peale trennišeiki midagi sööks ka.
Mul sama värk, peale trenni suht väsind, mõtlen et puhkaks aga kui söödud siis polegi väga isu puhata. Kuigi üritan varem magama seada et lihased rohkem puhkaksid.
yamikazi
MemberPeale trenni on loomulikult parem kui proteiini süsivesikutega koos võetakse.Mõju taastumisel on suurem. Ise panen 30g valku ja süsikaid ka umbes sama palju. Kui mõne grammi rohkem sööd, siis pole ju hullu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Malto6 pole vist just kõige parem variant trennijärgseks süsivesikuks. Võta näiteks 15g malto6 ja 20+ glükoosi(kasv6i Dextro).
Hehhe väga hea seljuhul, joon peale trenni massilisajat ja see sisaldab piisavalt süsivesikuid
MemberNõustun Bonsunaga 100% Olge tõesti parem tänulikud, et keegi viitsib siia oma tegemistest kirjutada! Pildide ülesriputamine ja edevus… edukas ongi aind edev inimene, eriti, kui tegemist on kulturismiga, nii palju olen ma asjast aru saand, kõik ei läheks aluspükste väel lavale end näitama… Ja peale mingit võistlust ei vingu eriti keegi, et näää, on kehkenpüks, tuli alukate peal rahva ette! Järgnev kehtib ainult osadele siin teemas postitanutele… pange oma suu või p….eauk kinni, mine sa võta kinni, kummaga tegemist on tundub, et need avaused on vahetusse läind, kust see möla tuleb, kuigi jah, antud juhul on põhisüüdlaseks siiski ajutegevus+sõrmelihased vms. Küll oleks tore lugeda positiivseid vastuseid taolistele teemadele, aga kahjuks on see vist palju nõutud/palutud, sest mõnel kadedusest, mõnel ehedast lollusest, mõnel geenidest, mõnel igavusest, on lihtsalt vaja nokkida, sest muidu pole päev korda läind, ei saa und jne. Kopsake pihku näiteks rahulikult, kah kätele tööd, ei pea alati kuhugi foorumisse sibi trükkima!Loodan, et kõik said aru kelle kohta see käis, kuigi kahtlen, sest siukest imbetsillilikku jura ajavad inimesed, nagu nad oma postidega näidanud on, asjadest aru ei saa!
lol
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> way to go
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>see oli hea “Kopsake pihku näiteks rahulikult”
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>yamikazi
MemberPeab ka kodujuustu ja tomatit enne magamaminekut sööma siis:P
Tomat on soolaga hää
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused