yamikazi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
yamikazi
MemberMa proovin maskide ja värkidega ja korralikult nägu puhastada, nii hull see asi ei ole et arsti juurde minema peaks ja et proorid umbes oleks või põletik oleks, tean küll milline see välja näeb(klassivennal peaks asi nii kaugel olema….)
Need vb lihtsalt murde eas tekkinud, vahel rohkem-vahel vähem.
Aga tänud siiski
yamikazi
Memberkui sellises kohas aint valutab siis mine massööri juurde mina ntks soovitan minna idamaise massaazi mega hasti võttab lihaspinge maha minu massöör on Alice ja tema nr 53492723Enam ei valuta aga kus linna see Alice elab?
yamikazi
MemberSai umbes kuu aega tagasi seda jõutõstmise asja alles proovima hakatud ning siiani on suurimad numbrid sellised olnud:rinnalt surumine – 57.5kg
kükk – 90kg
jõutõmme – 100kg
Igaks juhuks mainin ka ära, et tegu siis naisterahvaga

Tugev naine oled
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma 171cm ja 67,5kg rinnalt surumine – 70-75kg …

teisi ei tea
yamikazi
Membernädalas 1-2kg – see on ju meeletu, mitu korda nädalas trenni teed?
yamikazi
MemberEga see ei tähenda, et sul need 1-2 kg kohe lihast on
Aga mis see siis muud olla võib ? Rasva küll eriti ei kogu ega ei kasva ka

No ütleme siis et kaalu tuleb juurde
yamikazi
MemberMa ei tea nüüd mul on eluaeg teatud kohad ragisend teatud liigutuse ajal!No eks vanaduses annab see tunda
yamikazi
MemberAile unustas lisada veel spermamaski : ) Aga tegelikult ärge toppige endale näkku igast suvalist löga. See võib lõppeda sellega, et isegi lähedased ei tunne teid enam ära ning siis läheb juba teie indentiteedi tuvastamiseks vaja dna testi.Spermat ikka näkku ei määriks
yamikazi
MemberYEAH RIGHT!!!!!!!
Vähe usku
? tahad et teeksin pilte iga E kus ma seisan kaalu peal ?yamikazi
MemberTeine asi,mis aitab nägu korras hoida on näomask.Pesed näo seebiga rasust puhtaks ja kannad maski nõole.Tõmbab poorid puhtaks!See on sul ca. 15 minutit peal ja pesed maha.Pärast on väga hea tunne,kuna nägu on igasugusest rasust puhas.See aitab ennetada vistrike.Ise panen omale maski peale,peale trenni.Siis on suuremi higistamine.Nägu tahab pidevat hoolt,siis ta on aastaringselt kena!
Aga mis näomaski soovitad?

yamikazi
MemberPuhka piisavalt ja väldi stressi…tarbi kõrvale pärmi,astelpaju,porgandit ja võimalusel A-vitamiini sisaldavat näokreemi!Siis on su mured lahendatud!Ise aitas endal see metoodika.Aga järgi seda,et piisavalt MAGAKSID!Edu,
Siim
Pärmi asja kuulsin ka, eks ma tee kõike mida soovitasite, eks näis kuidas kulgneb, loodan et saan lahti!
yamikazi
MemberKui sul on pubeka iga siis aita selle vastu praktiliselt miski, kuna tegemist on hormoonide “mölluga”. Ehk murdeeas on nende konsentratsioon väga kõrge, mille protsessi tulemusena tekivadki vistrikud. Kui asi läheb väga hulluks siis peab ikka arsti poole pöörduma ravimi saamiseks. Toiduvalikuga ei muuda sellel perioodil tegelikult väga miskit. Osadel noormeestel avaldub see “möll” rohkem, võib isegi tekkida günekomastia ilminguid (rinnanibudesse tekivad tükid). Medalil on alati kaks külge ning pluss pool on aga see, et see on parim aeg oma lihased kasvama panna. Lihaskasv on sellel ajal meeletu ning siit on ka tingitud osadel jõusaali harrastajatel naharebendid (üldjuhul biitsepsil, rinnal ja kaenlaaugus).Suured tänud teile kõigile ja muideks M.M lihaskasv ongi hetkel meeletu
Nädalaga 1-2kg lihast 
yamikazi
MemberKui palju kaalud?68 kg
yamikazi
MemberMassilisaja ja akne on juba foorumist l2bi jooksnud. M6nele ei pruugi sobida.V6ta k6igepealt massilisaja maha ja j2lgi n2dalakest neli v6i viis, kuidas nahk reageerib. Puhasta ka seda nahka korralikult (hommikul ja 6htul ja peale trenni).
Jap ma puhastan ega valk neid tekita? Ehk lõpetan massilisaja tarbimise siis…
yamikazi
Membertoidulisandid võivad küll põhjustada vistrike ja akne teket näol ja seljalSee oleks valus löök allapoole vööd kui teaks et peaks lõpetama toidulisandite söömise just nüüd kui näen et on head tulemused jõusaalis…
yamikazi
MemberPalju sa valku tarbid?No toidu ja proteiiniga tuleb mingi 100g päevas ära…
AutorPostitused