yamikazi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
yamikazi
MemberMul 4MB nett ja ftp´st tõmban 450-467Kbps, nii et üle 700MB film tuleb 23-27minutiga kohale. Torrentist sikutan mitu tundi…vb ei tea ise lihtsalt head kohta.
yamikazi
Memberso?ta tegi steroide ka, ja käis endast nõrgemaid linnas peksmas, kas see tähendab, et teda peab kohe järgi tegema?
Kuna ta peksmas käis ?
yamikazi
MemberTorrentist tuleb suht aeglasti aga muidu pole neil viga.
yamikazi
Membern. hantlitega kaldpingil, lamades hantlite lennutamine, lamades hantlitega surumine.vaata harjutustepangast.
Aaa ma kunagi tahtsingi sellist asja küsida et kas on vahe lamades kangiga surumisel ja lamades hantlidega surumisel ?
yamikazi
MemberAga mul kogu aeg samad harjutused.
Näiteks rinnale esimene harjutus täitsa lamades pingil, teine kaldpingil ja siis kolmas harjutus hantlitega kaldpingil.
Et mida mul siis oleks mõtekas teha ? Raskustega mängida ?
yamikazi
Memberma tean et et rusika kavades on surumine kaks korda sees, kuid seal on ka oma tehnika ja teatud raskused, see on väga spetsiifiline kava.see pole lihtsalt et 2x nädalas rinda.
üldiselt on 2x lihase treenimisega selline asi, et inimene peab ise välja uurima, milline süsteem talle paremini sobib, kas full body, kus võetakse nädalas mitu korda lihased läbi, v split, kus iga lihast on 1x nädalas, ja siin ei saa öelda mis kellelegi paremini sobib, see on nii individuaalne, et seda saab öelda ainult läbi proovimise.
aga teema juurde tagasi tulles, ütleks et kui tõesti on nii suur tahtmine 2x nädalas teha ja seda mitte jõutõstmise kava järgi, siis võid tõesti mõelda selle peale et teine kord 4-6 kordust teha. samas võid mõelda ka šokeerimiseks teine kord 16-20 korda teha. point on lihtsalt selles, et liiga palju samamoodi trenni ei teeks.
soovitan sul proovida seda 4-6 asja, aga kui raskused langema hakkavad ja sa ära ei taastu, siis see teine kord ära jätta.
samas, kui on tahtmine ainult max raskust suurendada, siis soovitan spets surumise kava võtta.
jõudu
Samamoodi trenni pole kasulik teha? Lihas harjub ära vms ? Aga kui ma teen teistele lihastele 1x nädalas ja iganädal samamoodi kas see halb ? Et tasuks siis vahepeal raskusi vähendada, teha rohkem kordusi ja teinekord raskusi tõsta ja vähem kordi teha ?
Eks ma üritan rinnalt teisel korral nädalas siis teistmoodi teha, kui tõega ära ei taastu siis jätan selle välja. Aga kõhulihaseid võib 3x nädalas teha ? Kuulsin et kõht taastub ruttu….on mul õigus ?
Igaljuhul tänud.
yamikazi
Memberon sul ainult rinnalt surumist 2x näd või muid harjutusi ka? või tahad lihtsalt suurte rindadega meheks saada?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
yamikazi
MemberPäris taipoksi ei ole. Kicki kohti on mitmeid, tean, et Kombatis nad aegajalt teevad ikka põlvi ja lowkicki ja asju ka (taipoksi elemendid), teiste kohta ei tea.Selge, aga ise ka millegiga peale jõusaali tegeled ?
yamikazi
Membertere! tellisin fitness.ee massilisaja MASS2 aga ei leia kuskilt et kuidas ja kui palju ma peaksin seda ühe portsu jhaoks kokku segama ? :S tahaks teada palju ma peanksin seda pulbrit veega ühe korra jaoks segama ? hetkel olen 16,183 cm pikk ja 65 kg
yamikazi
MemberKeegi teab kas taipoksi ka Tartus kuskil on ?
yamikazi
MemberKohupiim ongi süsivesikuterikas toit,eriti rosinatega kohupiim.Ma nii loll
yamikazi
Membervalk ja süsikad 1:1 peaks olemaAga kui ma näiteks kohupiima söön ega ma siis kõrvale mingit süsivesikute rikast toitu sööma ei pea?
See 1:1 rohkem sheikidele ja nii ?
yamikazi
MemberKas see midagi halba ei tee kui igapäev 3 muna sööd ? Küsimus siis sellest et ema ütles mul et see ei ole hea nii palju muna süüa
yamikazi
Membervale puhaliigne vee joomine võib su tappa
paar ameerika sõdurit iraagis on sellega hakkama saanud. neerud ei pea vastu
ja parem kraanivesi kui keedetud vesi
Mitte paar või päris paljud said surma kuna jõid ligi 12L vett päevas ja soolad said ajus otsa ja aju paisus vms
yamikazi
MemberTe olete asjast valesti aru saanud.jutt ei ole mitte piima rasvaprotsendist, vaid sellest, et piimavalk on parem kui sojavalk. ja see pole mingi uudis
ja minuarust on rasvatu piim ainult valge vesi.
Selge, aga rasvata piim on jah nagu valge vesi.
AutorPostitused