Skip to main content

yamikazi

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 271 through 285 (of 416 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Pronkssõdur #113581
    yamikazi
    Member

Monumet 1

Monument 2

Mida võib sellest järeldada?

in reply to: Colemani hetkevorm #113482
    yamikazi
    Member

Teil Ronnie naisest pole pilti ?

in reply to: Pronkssõdur #113468
    yamikazi
    Member

Ei ütleks et venemaallased neid taunivad, kuna nägin kaadreid kus venamaal venalsed märatsesid ja loopisid eesti saatkonda igast s*taga.

Aga noh, minul jumala savi sellest pronkskujust, andku see venemaale kui nad rahule jäävad või mis iganes.

Eesti oleks pidanud selle kurat siis maha võtma kui võeti Lenini kuju ja värki, nad krt ärkavad alles nüüd kui probleem käes.

in reply to: valgujook enne magama minekut #113330
    yamikazi
    Member

Tegi mis tegi, aga väga õigesti tegi (juhul kui tegemist oli aeglase valguga). Une piisava kogupikkuse juures võimaldab korraks üles ärkamine GH’d aktiviseerida.

Ma loodan et ma vägat lolli küsimust ei esita aga mis see GH on ?

in reply to: valgujook enne magama minekut #113329
    yamikazi
    Member

Kas tegid seda tahtlikult v6i mitte?

Tahtlikult ikka

in reply to: Triitsepsi v2limise osa treening #113328
    yamikazi
    Member

Damn ma ei osanud arvata et nii palju harjutusi triitsepsile on

in reply to: valgujook enne magama minekut #113273
    yamikazi
    Member

Ma tegin kunagi nii et ärkasin 3 paiku öösel ülesse et valgu jooki juua….

in reply to: Teie treeningkava #113271
    yamikazi
    Member

Mulle jäi silma teie treeningkava (edasijõudnutele, jaotatud kaheks) ning oleks soov teada, kas mõned harjutused oleksid seal asendatavad millegi muuga? Tahaks teada veel ka seda, kas mõni harjutus võib mõjuda kasvule negatiivselt.

Sooviks võimaluse korral asendada:

*Ploki tõmbed vastu kõhtu istudes

*Lamades prantsuse surumine kangiga

*Säärte sirutused ette trenazööril

*Jalgade kõverdamine kõhuli trenazööril

Aga miks sa neid nagu asendada tahad? Kas sul pole võimalik neid kuidagi teha või nad lihtsalt ei meeldi sulle ?

Kui harjutustepangast vaadata siis seal näitab erilihasele mitu eri harjutust. Ma ei hakka ise midagi kindlalt soovitama kuna pole nii teadlik nendes, las mõni tegija asendab need.

in reply to: FTP aadressid #113263
    yamikazi
    Member

… nagu ka E-Traktoris e. ESTorrentis. http://e-traktor.org/

No krt siia sain ära regatud ja tuleb 5,6 kB/s :S

in reply to: Uus kava #113237
    yamikazi
    Member

Ma arvan et sina ei teinud mingit kava valmis vaid Ott Kiivikas tegi.

See on edasijõudnute kava jaotatuna viieks…

in reply to: Kas keegi saaks aidata? #113198
    yamikazi
    Member

Tere olen präegu 13 ja ma tahan saada suurena pro-wrestleriks kuid ei käi prq trennis ise sooviksin maadluses käia.

Kas keegi teab kus on m6ni hea maadlus trenn ja kas mul oleks mõistlik jõusaalis käia ja mul muidu kodu 3kg hantlid mis harjutusi peaks nendega tegema

et oma k6iki kehaosi treenida?

Kirjuta kus sa asud siis inimesed oskavad sulle maadlus trenni pakkuda. No jõusaalis võid ikka käia kuid uuri mis ja kuida teha tuleb sest sa päris noor.

in reply to: Toitumiskava #113196
    yamikazi
    Member

aga kui pika aja peale see kava jaotatud on? nädal vms?

ma mõtlen ,et mis ma pean siis mingi ühte toitu näost sisse ajama või annab nende asjadega mängida?

ja siis et kuna ma käin koolis ,siis kas kuidagi on üldse võimalik ilma toidulisanditeta hakkama saada?

sest kooli lõuna pole just meil kõige tervislikum ,sisaldab ikka kole palju kilokaloreid mingi väikese rasvase käki kohta ja see pole eriti maitsev ka..

Toitumiskava tehakse sinu eesmärgi järgi ja sa ei pea igapäev samu asju näost sisse ajama. Minu teada kirjutab ta erinevad toite mida kuna süüa ja värki. Ja otseloomulikult on ilma toidulisanditeta võimalik hakkama saada

in reply to: MIllal tuleks kasutama hakkata toidulisandeid? #98409
    yamikazi
    Member

MIllal tuleks kasutama hakkata toidulisandeid? JA milliseid suhteliselt algajatele.NIng kui palju maksab teilt treeningkava ja toitumiskava koostamine?

kuhu poole tuleks pöörduda.

No valku võib algaja ka tarbida, seda soovitaks kõigile

in reply to: FTP aadressid #113076
    yamikazi
    Member

ntx see.Kiirust on niipalju,kui su ühendus võimaldab;nojah ja arvuti samuti,iga masin ikka 5-6Mbs kirjutada ei suuda;jookseb NII kinni et …,
    in reply to: FTP aadressid #113073
    yamikazi
    Member

Mul tuleb sama kiirelt torrentist, ftp’s läheb poole kauem. Igaljuhul olen ma enda ühendusega rahul, mis sest et WiFi on mul.

Kle aga soovita head torrentit ja kust saada vajelike prograsi mis sellega veel kaasa vaja oleks ?

Viewing 15 posts - 271 through 285 (of 416 total)