yamikazi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
yamikazi
MemberMonumet 1Mida võib sellest järeldada?
yamikazi
MemberTeil Ronnie naisest pole pilti ?
yamikazi
MemberEi ütleks et venemaallased neid taunivad, kuna nägin kaadreid kus venamaal venalsed märatsesid ja loopisid eesti saatkonda igast s*taga.
Aga noh, minul jumala savi sellest pronkskujust, andku see venemaale kui nad rahule jäävad või mis iganes.
Eesti oleks pidanud selle kurat siis maha võtma kui võeti Lenini kuju ja värki, nad krt ärkavad alles nüüd kui probleem käes.
yamikazi
MemberTegi mis tegi, aga väga õigesti tegi (juhul kui tegemist oli aeglase valguga). Une piisava kogupikkuse juures võimaldab korraks üles ärkamine GH’d aktiviseerida.Ma loodan et ma vägat lolli küsimust ei esita aga mis see GH on ?
yamikazi
MemberKas tegid seda tahtlikult v6i mitte?Tahtlikult ikka
yamikazi
MemberDamn ma ei osanud arvata et nii palju harjutusi triitsepsile on
yamikazi
MemberMa tegin kunagi nii et ärkasin 3 paiku öösel ülesse et valgu jooki juua….
yamikazi
MemberMulle jäi silma teie treeningkava (edasijõudnutele, jaotatud kaheks) ning oleks soov teada, kas mõned harjutused oleksid seal asendatavad millegi muuga? Tahaks teada veel ka seda, kas mõni harjutus võib mõjuda kasvule negatiivselt.Sooviks võimaluse korral asendada:
*Ploki tõmbed vastu kõhtu istudes
*Lamades prantsuse surumine kangiga
*Säärte sirutused ette trenazööril
*Jalgade kõverdamine kõhuli trenazööril
Aga miks sa neid nagu asendada tahad? Kas sul pole võimalik neid kuidagi teha või nad lihtsalt ei meeldi sulle ?
Kui harjutustepangast vaadata siis seal näitab erilihasele mitu eri harjutust. Ma ei hakka ise midagi kindlalt soovitama kuna pole nii teadlik nendes, las mõni tegija asendab need.
yamikazi
Member… nagu ka E-Traktoris e. ESTorrentis. http://e-traktor.org/No krt siia sain ära regatud ja tuleb 5,6 kB/s :S
yamikazi
MemberMa arvan et sina ei teinud mingit kava valmis vaid Ott Kiivikas tegi.
See on edasijõudnute kava jaotatuna viieks…
yamikazi
MemberTere olen präegu 13 ja ma tahan saada suurena pro-wrestleriks kuid ei käi prq trennis ise sooviksin maadluses käia.Kas keegi teab kus on m6ni hea maadlus trenn ja kas mul oleks mõistlik jõusaalis käia ja mul muidu kodu 3kg hantlid mis harjutusi peaks nendega tegema
et oma k6iki kehaosi treenida?
Kirjuta kus sa asud siis inimesed oskavad sulle maadlus trenni pakkuda. No jõusaalis võid ikka käia kuid uuri mis ja kuida teha tuleb sest sa päris noor.
yamikazi
Memberaga kui pika aja peale see kava jaotatud on? nädal vms?ma mõtlen ,et mis ma pean siis mingi ühte toitu näost sisse ajama või annab nende asjadega mängida?
ja siis et kuna ma käin koolis ,siis kas kuidagi on üldse võimalik ilma toidulisanditeta hakkama saada?
sest kooli lõuna pole just meil kõige tervislikum ,sisaldab ikka kole palju kilokaloreid mingi väikese rasvase käki kohta ja see pole eriti maitsev ka..
Toitumiskava tehakse sinu eesmärgi järgi ja sa ei pea igapäev samu asju näost sisse ajama. Minu teada kirjutab ta erinevad toite mida kuna süüa ja värki. Ja otseloomulikult on ilma toidulisanditeta võimalik hakkama saada
yamikazi
MemberMIllal tuleks kasutama hakkata toidulisandeid? JA milliseid suhteliselt algajatele.NIng kui palju maksab teilt treeningkava ja toitumiskava koostamine?kuhu poole tuleks pöörduda.
No valku võib algaja ka tarbida, seda soovitaks kõigile
yamikazi
Memberntx see.Kiirust on niipalju,kui su ühendus võimaldab;nojah ja arvuti samuti,iga masin ikka 5-6Mbs kirjutada ei suuda;jookseb NII kinni et …,
yamikazi
MemberMul tuleb sama kiirelt torrentist, ftp’s läheb poole kauem. Igaljuhul olen ma enda ühendusega rahul, mis sest et WiFi on mul.Kle aga soovita head torrentit ja kust saada vajelike prograsi mis sellega veel kaasa vaja oleks ?
AutorPostitused