yamikazi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
yamikazi
Membermul käsivars 1 kord nädalas ja areneb küll. ei näe mingit mõtet treenida seda rohkem.sama siin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>yamikazi
MemberEga ei kujuta ette, et peale kõva pidu peaks järgmine päev trenni minema.Ise joon veini, laupäeva õhtuti pokaal-paar.
Olen ise joonud eelmine päev ja siis järgmine päev trenni läinud, pole just kõige lõbusam.
yamikazi
MemberKrt tahaks näha küll nende matsi kui see toimus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina igaljuhul Tysoni poolt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>yamikazi
MemberOlen kokku pannud endale treeningkava mis peale mõne nädalast katsetamist tundub täitsa OK. Nädalas on kokku 5 treening- ja 2 puhkepäeva.Praegu oleks põhieesmärk saada massi juurde ja seda eriti käsivartele ning kuna nädalas on ainult 1 päev mille sees ka käsivarte treening on siis hakkasin mõtlema, et kui mõistlik on panna näiteks iga päeva lõppu mõni käsivarte harjutus?
Loogiliselt peaks see ainult kasuks tulema aga igaksjuhuks küsiks ikkagi targematelt inimestelt üle
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igapäev ära küll nüüd käsivart tee. Tee kõike ühepalju ja ära ülepinguta muidu treenid üle. Igapäev käsivart tehes ei taastu sul lihas ära ma arvan
MemberJoon ka 2.5% piima, ka suht liiter-pooltteist päevas.
MemberEt kas need ei käi nagu üldse koos ? Nimelt asi selline et mul kuradima komme iga jumala nädalavahetus juua:D ise muidu täitsa hoolas trenni mees. Kas see mõjub väga halvasti kui reedel näiteks 2-3 liitrit õllet juua või viina ?ja kumba oleks mõtekam juua kas õllet või viina? Ise pakun et viina vist…
Kuidas teil endal nädalavahetused mööduvad pärast rasket trenni nädalat ?
MemberKa õpin veel ja veel……..
MemberVahel teen, aga põlveliigesed ei ole kõige tugevamad ja eelistan siiski masinaid. Oma noore elu jooksul olen neid põlveliigesteprobleeme küllalt näinud. Parem karta kui kahetseda!Śealt eest on vist postitus ära kadunud ja ei tea täpselt kes mida küsis. Aga ma aiman et kükid kang turjal, et see siis võib põlveliigestele hakata ?
Ja kas parem joosta või rattaga sõita ?
yamikazi
Memberma usun, enamus venelasi on sellisel arvamusel. erinevad pooled näevad ajalugu erinevalt. venelased just arvavadki, et vabastasid meid ja andsid meile riigi jnejne nagu too laps seal kirjutas. see kõik on venalastele lapsest saati sisse kasvatatud, et venemaa on see kõik-see parem. faktid on aga hoopis teised. ühesõnaga suht mõttetu teema.No blaa kus ma tahaks venelastele kõrve röökida et NEMAD EI VABASTANUD MEID, t*ra kuidas nad sellest aru ei saa ?:S:S:S
Nad tuleks kinnisesse ruumi panna ja makk eemalt mängima panna 24/7 et nad ei vabastanud meid, seni kuni selle aksepteerivad.
yamikazi
MemberMa söön peaaegu igapäev neljaviljaputru, kaerahelbe ning nisuterast putrusid, teraleiba jne. Seda eelkõige hommikuti ja ma pole mingeid takistusi enda ees näind. Keha saab kõik toitained kätte ja tunnet pole küll, et millestki jääb puudu. Vastupidi, kõik läheb suurepäraselt! Esimest korda kuulen sihukest asja nagu siin räägitakse.Söön ise samuti kaerahelbeid hommikuti, lisaks veel kodujuustu rosinatega ja hapukoorega.
yamikazi
Memberkas on nii,et kui tahan lihasmassi suurendada ,tuleb teha vähem kordusi ja seeriaid suuremate raskustega ja kas siis raskused peaks olema nii,et vimased tõmbed on punnitatutlt või peaks vabalt tulema.Olen kll palju artikleid lugend,aga eile jäin puntrasse.Nimelt massitreeningu inffi otsides leidsin:
1) Artikkel-massitreeningus 6x 10-12
2) Artikkel-massitreening 2x 6-8 Oletame et mõlemad seeriad on mõeldud siis näiteks selja jaoks.
Minu arust on nii et 4×8-12 ja raskused vali nii et jõuaksid 4 seeriat teha ja igakord vähemalt 8-12
kui jõuad vähem siis vähenda raskust ja kui jõuad rohkem siis suurenda raskust
yamikazi
MemberKeegi veel teeb nii pause et mõni nädal ei käi?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>yamikazi
MemberSuurema osa valgust saad piima- ja lihatoodetest, kui nendest ei tule vajalikku valgukogust kokku, võid kasutada hera80-nt. (ise kasutan sama lisandit)Kasutan ka seda aga toidust suht raske 200g kätte saada, minul vähemalt.
Ja pulber nagu näiteks hera80 on mittetäielik valk ?
yamikazi
Memberjäätis on üks parimatest.liitris oli vist 1600kcal
ja saab mõnes kohas lausa 10 eek eest
samas, kui massilisaja 1600kcal jaoks pead kulutama kuni 50.-
Kondentspiim sisaldab ka hullult kaloreid, seega kes tahaks massi kasvatada siis oleks mõtekas seda süüa kui suure kalori pommina ?
yamikazi
MemberEi tea kas need hääled talle korda lähevad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? -
AutorPostitused