yamikazi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
yamikazi
Membernalja nabani
kas klaas on pooltäis või pooltühi?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pooltäis=optimist
pooltühi=pessimist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>yamikazi
MemberMitte paha pärast, aga samahästi võib öelda, et mina otsiksin abi, kui iga pisikese asja pärast närvi läheksin. Ja veel:1) Vaba foorum
Vaba mõttevahetus mistahes teemadel
2) Inimene ei pea lugema asju, mis talle ei meeldi
Nõustun sinuga.
Ja nalja huvilistele niipalju et kui ma õhtul Tallinnast väga hilja ei jõua siis otsin ka paar head nalja üles ja kriban siia. Seniks aga huurorimeelt teile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>yamikazi
MemberKui mul õlg ja triitseps ühelpäeval siis on nii mõtekam et
1 õla harjutus siis 1 triitsepsile
siis 2 õla harjutus siis 2 harjutus triitsepsile
et nii kordamööda siis
Memberõnne ja edu
yamikazi
MemberKui kõik maailma mehed oleksid nagu Ronnie,siis oleks maksaarsti ukse taga kilomeetrine elav järjekord.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
😆Miks
MemberMul tekkis ka väike küsimus selle asja peale.. Kas massilisaja söömise tasub liigitada söögikordade hulka?Näiteks, kui ma söön 4 korda päevas + massilisajat.. Kas see on siis samaväärne 5 söögikorraga?
No pmst võid nimetada küll kuna sealt saad süsivesikuid ja valku(+muud värki veel).
yamikazi
MemberAile sa mõtled seda “kokku rullumist” kui lihas kõõluse küljest lahti tuleb? See on tõesti rõve
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kui selline asi juhtuma peaks, kas arstid panevad selle kõõluse külge tagasi ka ?
yamikazi
MemberSuured suured õnne soovid minu poolt siis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ole sama tubli edasi

yamikazi
MemberVõta mõni mahl näiteks? Kuid peale trenni on valku vaja,siis sobib väga hästi pakk petti ja 1-2 banaani. Mahladest soovitaks kirsinektarit. Uued uuringud on näidanud, et kirsid mitte ainult ei suuda kontrolli all hoida põletikku, vaid leevendavad ka lihasvalu ja kiirendavad treeningjärgset taastumist.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida banaan sisaldab?
yamikazi
MemberIse kasutan ka hera80-nt ja piimaga juues on nagu jäätise kokteil (endal šokolaadi maitseline ) ja muidugi hind on kah suht soodneMul vanilje maitseline ja täpselt nagu jäätisekokteil
Memberpidevalt ei tee, aga tunda annab küll, järelikult mõjub.aga kordused tasub veidi kõrgemal hoida, muidu läheb ohtlikuks
+ korralik soojendus-venitus
näiteks 15-20 kordust ? ja seeriaid või korra aind teha ?
yamikazi
Memberosad teevad kõhuli jalgade tõste pingil näiteks, niiet et heidetakse end teistpidi peale ja tõstetakse peadsiis veel sillaga, kus vaid pea on maas
ja ketas otsaees lamades peatõsted
väga ränk, ma ei teadnudki
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ise ei tee ? ja treenib hästi nii, teab keegi ?
yamikazi
MemberTreenitakse ka kaela eraldi. Tean kohe päris mitut sellist.Kaela
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuida seda tehakse ? ja ega te trapetsi ülemist osa ei mõtle ? 
yamikazi
Memberjoon, laaberdan, teen trenni, joon, laaberdan, süstin ja panen triipu

tegelt siis trenn, kool, vahel kuskil meeltlahutamas ja erilisi hobisi polegi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>või noh, vahel meeldib piljardit mängida ja kardi peaks suveks korda tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>yamikazi
MemberKui keegi Bob Sappi vaatab ja mõtleb miks ta neid pisikesi hiinlasi taob, võitle omasugustega, siis seda on ta kah teinud http://www.youtube.com/watch?v=ZBOBR-TP5Ac…ted&search=See suht paks nagu sumokas
-
AutorPostitused