yamikazi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
yamikazi
MemberPole päris teema kohane asi kuigi lugesin kunagi et välismaal raviti haigeid tavaliste vitamiini tablettidega, öeldi et see on rohi vastavalt nende haigustele. Kui inimene ise mõtleb ka et ma saan õiget rohtu ja saan terveks siis see aitab palju kaasa.
yamikazi
MemberA kas te joote kohe peale trenni riietus ruumis valgu joogi ära ?
Kas see jääb tsipa hiljaks kui käin pesemas ja sõidan autoga koju ja siis teen, eks umbes 30min peale trenni ?
yamikazi
MemberIse elan Tartus ja tean miks raatuse kool suitsuvaba kool on, sellepärast ,et neid ei lasta koolimajast välja mis on minu arust suht väga väga idiootne asi. Passid koolis nagu vangis.
Ja teistele teadmiseks et suits ega alko ega narko ei keera elu tuksi ega tapa sind, VAID SINA ISE TEED SEDA. Tean mõnda inimest kes rääkinud et oi amfetamiin nende elu p*rse keelanud, no for fuck sake mis loll jutt see on ? Mitte narko pole nende elu ###### keeranud vaid nad ise on!!!! Narkot ei hinga sa õhust sisse et ise süüdi poleks, vaid ise proovid ja teed seda, järjelikult oled ise enda elu vastavalt viinud.
yamikazi
MemberJah (väljaarvatud munad, söön ainult munavalgeid, see 450-50 g on munavalged) ja peale selle veel muidki asju, ma nimetasin ainult need, mis palju valku sisaldavad.
Kui normaalne päev on (kell 7 ärkan ja 23 või hiljem magama), siis söön 6 korda. Iga 3 tunni tagant, nii nagu peab kui tahad lihast kasvatada. 
A miks sa aind munavalget sööd ? Kui ma õigest mäletan siis Oldman ütles et munarebus on rohkem valku kui munavalges.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>yamikazi
MemberEga Mesi kohe kriminaal ei ole kui tal kriminaalist sõbrad on. Parem normaalsed tegelased kui põikpäised glükloobid.
yamikazi
MemberSuurusjärgus nii:450-500 g munavalgeid- 45-50 g valku
0,5 kg liha- olenevalt lihast (sea, veise, kana…) 80-120 g valku
600 g kodujuustu või lahjat kohupiima- 85-95 g valku
Vähemal määral saan valku veel ka tatrast, tervaleivast, sepikust, mõnikord ka kalast. Ning peale trenni siis ka väike valgujook segatuna dekstroosiga.
yamikazi
MemberMa arvan, et asi pole mitte niivõrd selles, et toidust piisavat kogust valku kätte ei saaks (mul pole küll mingi probleem tavatoidust iga päev 250 g valku saada, saaks rohkemgi kui rohkem süüa “tohiks”
), vaid valgulisandit peaks tarvitama lihtsalt seetõttu, et kohe peale treeningut üsna lühikese aja jooksul on vaja saada kiiresti imenduvat valku (muidugi süsivesikuid ka) ja kui just piima, petti vms valgurikast sööki jõusaali minnes kaasa ei vea (pole veel isiklikult näinud, et keegi veaks), siis olekski parim variant see lisand, muul ajal kui vahetule peale trenni ei ole lisandi kasutamine minu arust otstarbekas. Niimoodi ainult peale trenni tarvitades saab sellega ka üsna kaua läbi ja ei lähe rahaliselt väga kulukaks.Kui viitsid kirjuta ühe päeva toitumine kust sa 250g valku kätte saad, tahaks isegi

yamikazi
MemberMina arvan et valku võiks ka jõusaali algaja manustada. Pole ei kuidagi moodi ohtlik ja lisavalk kuluks alati ära, veel enam kui algaja seda toidust kätte ei saa. Aga nagu eespool öeldud on toitumine ikka tähtsam kui toidulisandid.
yamikazi
MemberSeda arutleti Mr. Mesi esimese video teemas vms, igaljuhul linki otsida ei viitsi, aga vastuseks siis, et see oli B-vitamiini süst.Küsimus siis ka sellest et kas B-Vitamiini raske toidust vajalikku kogust kätte saada et seda süstima peaks vms ? Mis üldse palju B-Vitamiini sisaldab peale pärmi ?
yamikazi
MemberA kuule Mesi mida sa seal esimeses videos pelleris tegid ?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>yamikazi
MemberKuule Bonsuna kas sa võtsid Nitrixi sama moodi nagu seal kirjas oli 3×3 tabletti ?
Pmst sa kaalud ~107 kg siis teised kes seda manustavad ja kaaluvad 30-40kg vähem, kas nendel piisaks 3×2 tabletti näiteks ? Või tuleks võtta ikka nagu soovitatud on ?
Nägin muuseas videot kus Ronnie Colman võttis neid 3×6
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga no eks see mees kaalu tugevasti rohkem ka…yamikazi
MemberKas nii peakski jooke tegema ? :
Optimaalseks kreatiini manustamisajaks on vahetult peale treeningut. Treeninguvabadel päevadel võimaluse korral võtta sisse tühja kõhu peale. Kreatiini kõige parem lahustada leiges vees ( optimaalseks oleks naatriumirikas, karboniseerimata mineraalvesi ), 30 minutit peale kreatiini manustamist juua 70-100g süsivesikute sisaldusega jook ( glükoos, maltodekstriin), või vahetult peale treeningut sisse võtta kreatiin ja Whey Protein ehk vadakuvalku (30-50g ) neid eelnevalt vees lahustades, 30 minutit hiljem valmistada shake 30-50g dekstroosi või maltodekstriiniga ning ära juua.
Ise olen kreatiini joogi koos süsivesikutega koos teinud ja alla kulistanud.
yamikazi
MemberKäsivars:
-Kangi tõstmine randmetega althaardes
-Kangi tõstmine randmetega pealthaardes
Ise teen ka neid harjutusi
“>yamikazi
MemberSeistes surumine või tõukamine rinnalt üles sirgetele kätele. Tegelikult õla arendamise seisukohalt oleks ilmselt parem surumine, tõukamine on selline spetsiifilisem harjutus.Kas istudes ei või kangi seljatagant üles suruda ?
yamikazi
MemberMitte suured ja väiksed lihased vaid baasharjutused, näiteks jalgade baasharjutus on ju loomulikult kükkimine, selle teed seal 4-6kordus, enne muidugi korralik soojendus, ning jalgade sirutused ette teed vbl 12-8 vms, rinnal on baasharjutus tavaline lamades surumine, lendamised jne asjad teed suurtemate kordustega! Igal lihasrühmal on oma baasharjutus!aa selles suhtes, okok tänud tänud
ma hetkel ei oska veel midagi küsida aga kui pärast midagi meenub siis tülitan sind
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused