yamikazi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
yamikazi
MemberKUIDAS TE ARU EI SAA, ET SEE LUGU ON TEHTUD RULLNOKKADE MÕNETAMISEKS, MITTE RULLNOKKADE POOLT. NAGU LOO AUTORID KA ÜTLESID, ET TAHAVAD ÜHELE ÜHISKONNAKOHILE TÄHELEPANU JUTIDA. Nagu film “Tulnukas”.Ja kui keegi teeks loo, kus sõnad: Olen jõusaaali mees ma, Meeldib seal eitesid vaadata, Rinnalt 150 kg lükkan ma.-
Kas siis Jõusaalis käiad hakkaksid seda lugu kuulama?-Nagu üks võitis, et varsti hakkab seda lugu Rullnokkade autodest kuulma.
Issand alasta!
tõsi ta on
yamikazi
MemberOli ju jutumärkidesse pandud?On siis nii raske aru saada,et irooniaga mõeldud?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kle ei tea, kui inimene arvab et valk ja proteiin on 2 eri asja siis võib vabalt arvata et valk on keemia ka.
yamikazi
MemberHeipp! Selline raske küsimus siis,et KAS neid toidulisandeid(valgud,proteiin,kreatiin,massilisajad) on võimalik hankida ka mujalt,kui siit fitness.ee poest ostes.Mõtlen siis,et kusagil Tallinnas.Probleem siis,et asusin Tallinnasse õppima ja söömisega probleeme,seega peaks kasutama hakkama “keemiat”.Ja selline odav mõte veel,et kas need lisandid võivad mõjutada ka vererõhku.Endal probleeme sellega(kõrge)
AITÄÄÄHHH
valk on sama mis proteiin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja asi on keemiast kaugel
yamikazi
MemberMingid järjekordsed debiilikud… Kahju tegelt, et on inimesi kes arvavad, et see pask on äge… Ja sellist paska on ütlemata palju meie ümber.Kle mida sa ise fännad ? Asi on maitses mees, ära kutsu kõiki inimesi debiilikuteks kes teevad sellist muusikat mida sina ei kuula vms.
yamikazi
MemberKavatsen hakata tegema selle: http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…cise&nr=20#kava järgi ning sooviks teada, et kas sõudeergomeeter sobib enne trenni soojenduseks ning pärast trenni aeroobseks tegemiseks.
Kas rinnalt surumises muudan raskusi ka? Et iga/iga kahe korduse järel tõstan raskusi niimoodi, et 6. korduse korral jõuan vähemalt 6x üles suruda?
Sobib ikka ergomeeter mina arvan. Rinnalt surudes pane raskus paika millega tegema hakkad, pead igakord seeria ajal 6-10 kordust jõudma teha. Kui lõpus tunned et ei jõua siis vähenda raskusi.
yamikazi
MemberTehakse igasugu asja, a ma õnnelik vähemalt et eesti üritab aretada miskit.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>yamikazi
MemberKellel võtab katuse sõitma, kellel läheb sõiduks allpool vööd.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellist värki mul õnneks ei ole
Membersuure, 360Selge, ise hakkasin 3. septembrist nitrixi uuesti võtma. Vanas purgis oli ca 180tbl alles ja tellisin 360 juurde. Eks annan teada kunagi kuidas on.
yamikazi
MemberKõik võib olla, kuid see 3 tbl päevas vaevalt midagi muudaks. Igaljuhul ei lähe toote reklaam küll tegelikkusega eriti kokku. Mõju on, aga mitte selline nagu seal kirjas.Jep selles suhtes on sul õigus et tekst on palju lubav, aga suure purgi sa ise manustasid ? 180 ? 360 ?
yamikazi
MemberEks suurema kaaluga mees peaks jah ehk rohkem seda saama. Mina võtsin 3×3. Peab ütlema, et ühest purgist mingit erilist muutust siiki märgata ei ole, Natuke ju annab parema tunde aga arvan, et see pole seda hinda väärt. Jään ikkagi AC-C juurde, see toimib minujuures endiselt suurepäraselt. Vahepeal kui 2 nädalat AC-C-d ei võtnud siis hakkas kang raskemaks muutuma ja ka üldine enesetunne oli uimasem. Nüüd olen uuesti 2 nädalat juba AC-C-d kasutanud ja tunne on vägev. ÜLIHEA ASI IKKA VÄLJA MÕELDUD, ERITI DIEEDIL OLLES ON SEE VÄGA SUUREKS ABIKS.Samas arvan , et ka Nitrix oleks dieedil olles hea, kui seda suudaks pidevalt osta ja tarbida.
Aga jah, ainult üks purk Nitrixit proovimise pärast midagi eriti ei anna küll. Võib-olla tõesti peaks seda siis suuremad kogused neelama minu kaaluga mees, või siis peaks kõik need BSN sarja tooted samalajal sees olema. Mine võta sa kinni, pole kahjuks miljonär.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kle ma just purgilt vaatasin et kes on üle 200LBS(90kg) need peavad võtma 3×4 tabletti päevas, nii et sina oleksid pidanud samuti nii tegema. Vb sellepärast polnud ka erilisi tulemusi ?
yamikazi
MemberEks see sõltub eesmärkidest.Soovid tugevalt kaalus alla võtta kiiresti, siis lõpeta söömine ca 17:00-18:00
Muidu trenni kõrvalt võiks ca 2…3h enne magamaminekut lõpetada söömise, sest siis saab magu öösel puhata. Muidugi viimane söögikord ei tohiks olla ülepingutatud.
Arvan et trenni kõrvalt 1h enne magama minekut kohupiima pole ka halb süüa.
yamikazi
Memberkui teed 5 triitsepsi harjutust (12×4)järjets 30sec vahega kas see mõjub või see ei kõlba kuhugi?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Möh
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sa teed 5 harjutust triitsepsile ja 12×4 ? segane oled vä12 seeriat on küll liiast
MemberTavaliselt süüakse tund aega peale treeningjärgset toidukorda veel üks süsivesikuterikas eine.Selge, tunnike peale sheiki annab juba vaikselt süüa küll
MemberKui pumpa ei teki, siis oled treeningujärgselt liiga vähe süsivesikuid manustanud – glükogeen taastatakse ju põhiliselt esimeste tundide jooksul peale treeningut, päevane toitumine ei puutu eriti asjasse. Ükskõik millal tõsine trenn ka ei lõpe, vajatakse ikkagi palju süsivesikuid.Kui energiatase päeva jooksul on madal, siis on söödud liiga vähe rasva.
Kuna sööd 5 korda päevas, siis väga suure tõenäosusega tarbid vähe rasva – vastupidisel juhul ei suudaks sa nii sagedasti end vägistamata süüa!
Aga kui peale trenni valku juua koos viinamarja suhkruga kas siis oleks ikka vaja süüa lähiajal ? Sest kui ise peale trenni valgujoogi ära teen 400-500ml piimaga siis kõht suht täis ja ei ole isu koheselt süüa.
yamikazi
Member