yamikazi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
yamikazi
MemberÄra aja jama. Algaja võib täiesti vabalt teha 3x nädalas full-body treeeningut, kusjuures peakski. Seni kuni harjutuste mahuga üle ei pinguta ja kuni raskused liiga suureks ei lähe.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>yamikazi
MemberVaevalt ta nii dumbass ka on, pigem on asi milleski muus. Vähenda kordusi ja proovi igast superseeriaid ja värki
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pea meeles et lihas areneb puhkuse ajal.Mis asjad need nn. superseeriad on ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>yamikazi
MemberSeda lugedes tekkis küsimus et kas hommikul 200g kodujuustu ja 3 banaani annaksid toidukorra välja ? pmst. on seal 1/3 valku ja 2/3 süsivesikuid.
yamikazi
MemberNimelt ostsin endale hera80 valgu ja plaan on seda piimaga segama hakata. Millist piima peaksin ostma? ilma rasvata?Esialgu on plaan võtta peale jõusaali, aga kuidas kogustega asi on? Kui palju pulbrit/kui palju piima?
Kas keegi oskaks aidata?
loe tõesti pakendilt
kuigi 1dl hera80 ja 3-4dl vett või enda lemmikjooki
yamikazi
MemberKui taoline teema juba on siis mis aeglasti imenduvat valku te soovitate ? Kes mida proovinud on ja kuidas rahule on jäädud ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise sain proovitud slow fx´i sokolaadi oma, jook tuleb paks aga muidu maitsepoolest on täitsa okei.
yamikazi
MemberKui lased röövli maha,,siis on minu teada halvimal juhul tegemist hädakaitsepiiride ületamisega,maksimumkaristus 2 aastat,suure tõenäosusega saad siiski tingimisi.+relva omamine ebaseadlikult
yamikazi
MemberKüsimus siis ott kiivikasele , et olen ise vahelduva eduga siis ikka jõutõstmist teind ja selle käigus ka keha kõvasti arenenud aga rinnalihas on ebameeldiva kujuga(ümaram kui olema peaks) et äkki oskaks soovitada harjutusi mis tuleks teha nädalas et see ikka lihase moodi välja areneks?Räägi parem mis harjutusi sa teed rinna treenimiseks ?
yamikazi
Memberkui pikka massitsükklit keegi teeb?v6i kõik teevad sama pikka`?No kuidas keegi ma arvan, keskmiselt 2-3 kuud äkki? vähemalt ise kavatsen nii teha kohe kui jõuga ühelpool.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>yamikazi
MemberSeda toodet võib vist täiskõhu peale ka võtta ? st. enne magama minekut teen ise aeglasti imenduva valgu sheigi.
yamikazi
MemberAitäh,aga sooviks teada mida enamus valib peale massitsükklit
Ise teen peale massi veel jõudu ja siis massi ja siis kunagi ka relieefi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ideaalne oleks vist jõud, mass ja relieef ja nii otsast peale.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>yamikazi
MemberAga äkki aitas ta psut “leidmisele” kaasa ka?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei aidanud

yamikazi
Membersooviks küsida ,et kui massitsükkel on läbi siis tavalist millist kava tuleks hakata järgmisena kasutama.Ma mõtlen seda et kui suurte korduste arvuga kas 3x 4-6 ,8-10 vms?vabandan kui kuidagi lollisti küsisin

No kui jõudu tahad teha siis vali jah sinnakanti kordused(4-6 kordust oli vist baasharjutustel?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ), aga kui relieefi siis 3×12-15yamikazi
MemberMa pole eriti midagi leidnud, üle üldiselt ka, a mul üks sõber kes nagu on leidnud suht nobedalt, kunagi 3-4a tagasi leidis rahakoti sõbraga kus oli 4500.- ja selle suve algul leidis linna pealt välismaallase rahakoti kus oli ca 2500.- Aga need leidis ta niisama mitte joostes. Veab mõnel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga no kaotaja pole just kõige parem olla…Ja leidub ka inimesi kes tagastavad rahakoti koos kõigi sissejäätud varaga. Näiteks klassivend kaotas rahakoti taksosse koos dokumentide ja 800 krooniga. Järgmine päev helistas sinna taksosse kust oli endale takso tellinud ja sai selle vanamehe numbri mille järel sai ta enda rahakoti tagasi koos kõigi asjadega

Ise olen pangakaarte tagastanud inimestele mis on pangaautomaati unustatud. Või kui inimest läheduses ei ole siis olen panka ära visanud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>yamikazi
Memberaga kas minule teeks midagi halba?olen 14 ja trenni teinud kuskil 1 aasta
Sa väga noor, VÄHEMALT mina arvan nii…
yamikazi
Member -
AutorPostitused