Skip to main content

Yaco

Forum Replies Created

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: treening graafikud #194753
    Yaco
    Member

Äkki räägikisd lähemalt? Mille põhjal välja töötatud? Kus oled seda õppinud? jne. Muidu võib ju iga mats müüa kelleltki jõusaalis kuuldud graafikuid jms.

mille põhjal.. ? no siin on asju väga palju.olen teinud trennipäevi 7x nädalas jne.. treenig nõu olen küsinud paljudelt,olen pannud umbes-täpselt 1800 eek. graafikutele.isegi sai M.Kalmuselt nõu küsitud ja kutt tahtis saada 600.- kava eest + toitumine veel juurde.ei pole ükski kava mulle sobinud.hakkasin ise proovima ja leiutama ja sain endale täitsa sobiva plaani kokku ja nüüd olen jõudnud vaid 2 päevani nädalas ja tulemused on suurepärased, paremad kui 3,4 isegi 5x trennis käia nädalajooksul.lihas puhkab,taastub,korralikult süüa, vitamiine,mineraale ja ongi hää. pole viimase aasta jooksul kasutanud mitte ühtegi toidulisandit ( kes ei usu,ega tõestama ka ei hakka ).

in reply to: treening graafikud #194416
    Yaco
    Member

poiss ei oska eesti keeleski kirjutada (end arusaadavalt väljendada). Mis seal siis veel kehakultuuri teadmistest oodata..

tundub, et püütakse Fitness.ee-le konkurentsi pakkuda

in reply to: Kahtlane muhk lihasel #194408
    Yaco
    Member

Paar nädalat tagasi avastasin, et vasaku käe triitsepsile on tekkinud kahtlane muhk. Lihas lõdvalt on, siis ei ole aru saada, aga kui pingutada, siis küll. Kuna asi valu ei teinud, siis lähemalt ei uurinud seda. Täna sai natuke puid lõhutud ja lõi valu sisse sinna. äkki keegi oskab öelda, mis see on?Kui lihast pinges hoida, siis on käsi nagu laineline(lohk ja selle kõrval muhk).

hy. se ei pruugi olla rebend. See võib-olla väga vabalt kaa rasvapallid-rasvaklombid….. uuri netist sellekohta saad teada. mul on neid näitex üle keha mingi 5 tk. jalgadel leidsin 4 ja käel 1-he ,ka triitsa kandis. tean kutte kes näevad välja nagu monstrumid,nendest punnidest. youtube.com on isegi videosi kuidas kutid noaga ja muu esemetega sinna auke teevad ja rasva välja lasevad

Autor
    Postitused
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)