xxVoodooMagicxx
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
xxVoodooMagicxx
Memberet massi treening või…ok…
xxVoodooMagicxx
Membermis põhjusel see kaal sul niipalju siis tõusnud
xxVoodooMagicxx
MemberMa teen sulle ära veel

(ja seda kõike ilma toidukaalu ja maitsestamata jogurtita)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>xxVoodooMagicxx
Memberei ole kava, gramme ja kaloreid ei loe aga toitumissüsteem
xxVoodooMagicxx
Member180/95 1,5-2 kilo sain juba maha 5 päevaga
loodan, et läheb samas vaimus edasi
85 oleks juba ok vist
xxVoodooMagicxx
MemberVist jah, lugesin kuskilt, et popcorn kalorivaene aga vaadates pakendit ei ole midagi, ma muidugi ei tea, mis kogus sellest 200st grammist tuleb.
Olen üritand köögiviljadega hakkama saada aga see ei pruugi alati õnnestuda:)
xxVoodooMagicxx
MemberOi issand. Libista sisse nii palju kui soovid, aga mõtle alati kas seda ka vaja oli. Kanakoival pole ju midagi viga, väldi ainult šokolaadi
xxVoodooMagicxx
MemberAga ikkagi, ma ei saanud vastust oma küsimustele…
xxVoodooMagicxx
MemberVat, sellega ongi nii et igal ühel oma nõksud – mis toimib ja mis ei toimi on kõigil erinevad, minule istub jubedalt suutlikuseni treenimine ning nii iga seeria, igasugune ‘varuga’ treenimine on sama hea kui mitte midagi tegemine(srs), samas tean inimesi kes teevad kõiki harjutusi 1-2 varuga ja kasvavad täiesti edukalt.Noh jah, eks lihas areneb ka 90%se koormuse juures tehes aga max potentsiaal see ei ole kui suutlikuseni ei tehta, arvan, sest lihas peaks alati tegema midagi uut, mis kohustab teda edasi arenema. Lisaks eelmise lause lõpule peaks max pingutus esitama organismile kõrgemad nõudmised kui 90%, kõrgemad nõudmised kiirendavad arengutempot, vähemalt nii võiks olla loogiline.
xxVoodooMagicxx
Membertänud, uurin asja aga hetkel vaja tööd ka teha:)
xxVoodooMagicxx
MemberPäris algajaks ma ennast ei pea, olen kunagi kõvasti trenni teinud sh jõusaali.
Praegu treenin fitness.ee kava edasijõudnutele nr 1 järgi.
Kas sellisest treeningmeetodist oleks põhjust midagi õppida ja oma kava muuta?
Kas treeningmeetod 5 soojendust lihasgrupile + 3 erineva harjutuse tööseeriat(4-
annab sama tulemuse, mis traditsionaalne 3×8-10(keskmiselt) või ei.Aga mis siis kui teha mingi vahepealne versioon, lihasgrupile teha eelsoendus ja siis igale lihasgrupi harjutusele 1 eelseeria ja 1 tööseeria?
Üldiselt jääb arusaamatuks, kui lihas on juba soe, kas eelseeria tööseeriale on vajalik lihase arenguks või areneb lihas siiski lähtudes sellest “suutlikuseni” seeriast. Kas lihase arenguks lisaks “suutlikuseni” seeriale on vajlik lihtsalt lihase väsitamine ka või ei ole?
Aga äkki oleks oopis arengule kasulik kui koos soojendus seeriatega teha rohkemate seeriate asemel veel rohkem variatsioone, lisada eelnimetatud harjutustele veel 2-3harjutust ja teha need ühe seeriaga suutlikkuseni. Ses suhtes, et rohkem variatsioone peaks ju maksimeerima erinevate lihasrakkude arvu, mis saavad koormust.
Hakkan iga treening päevikut täitma, seega ei ole mul raske jälgida, et harjutused suutlikkuseni sooritaksin muutes iga treening kordusi/raskusi.
xxVoodooMagicxx
MemberTänan artikli eest kuid hea meelega loeks midagi veel põhjalikumat, näiteks midagi, mis seletaks ära lihasmassi treeningu algteooriad ja/või midagi, mis põhineks uurimustöödele. + artikli kirjutaja oli ise suht ebakindel selles, mida räägib.
Aga väike rõõmuhüüe ka vahele, olen 5 viimase päevaga alla võtnud ligikaudselt 1,5-2kg.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(ja seda kõike lihtsa meetodiga, ilma gramme ja kaloreid lugemata)
xxVoodooMagicxx
MemberNo tegelikult tulevikus olen mõelnud personaalkava tellida, kui dieetperioodiga olen eesmärgid saavutanud.
Aga olen selline, et tahan alati asjadest ka ise põhjalikult aru saada. Otsisin netist, ei leidnud kohta, kus pikemalt lahti
seletataks seeriate ja korduste süsteemid ning algpõhimõtted.
Oma kava ma ei ole muutnud, lihtsalt uurin asja.
xxVoodooMagicxx
MemberKeski Charles-i nimeline naljamees soovitas seda lugeda
xxVoodooMagicxx
MemberVast sa M.M-i ikka tead.
Mis muna teemasse puutub siis sa ju tegelt vastasid juba esimese postitusega ära,
et jäätudes asjad halvaks ei lähe nagu muudki toiduained, mida külmutatakse.
Aga noh nalja tegi pigem tegelt seal see läbu selles teemas.
Kui sa nüüd “Big A”-d mõtlesid siis talle ma vast kirjutama ei hakka.
Treeningu eesmärk on lihaseid suurendada, kuigi noh kuna dieedil siis vist pigem säilitamisest jutt.
AutorPostitused