xxVoodooMagicxx
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
xxVoodooMagicxx
MemberHakkliha+Letsho peale sobib kodujuust ka väga hästi. proovige, 5+ söök jõumeestele
xxVoodooMagicxx
Member…Parim tee pidi olema kesktee…
xxVoodooMagicxx
MemberSee 1 õlu päevas on siiski siuke sõltuvuse teema ja aja jooksul saab sellest 1st 2, 3 jne ja ega see tegelt hea ei ole
Ise tarbin reedeti, üritan välitida täis joomist kuigi vahel ikka juhtub.
Üldiselt ei arva et karsklase elukvaliteet oleks parem kui mõõduka tarbija oma, vahel ikka vaja rihm lõdvaks lasta ja mälestusi tekitada, mida hiljem lastelastele rääkida
“>xxVoodooMagicxx
MemberKannust jalopenod taignas+Lite õlu mmmmmmmmmmmmmmmmmmm…
xxVoodooMagicxx
MemberTärkas huvi kysida, kuidas see veel välja näeb?Siuke firma nagu Kotipizza on olemas
xxVoodooMagicxx
MemberMa pakuks, et vähenda toidukoguseid mingiks lühiperioodiks, ja siis vaata mis edasi toimub.
Ilmselt on organism säästureziimile otsustand minna.
xxVoodooMagicxx
Memberpanni kaane all sibulaga liha hautada natuke on ka päris hea.. selline mõnus kebabi maik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Praadisin liharibad sibula ja pipraga, täitsa söödav tuli aga midagi võiks veel vist sinna juurde leiutada
september 25, 2009 at 10:39 e.l. in reply to: Üllatus neile, kes soovivad kaalust alla võtta #221997xxVoodooMagicxx
MemberMa ei taha nüüd et Te äril kehvasti läheks aga minu arust on siiski need kaalualandajad suht pointless.
Mul läheb dieediga 1,5 kg nädalas stabiilselt, kui see juba kahjulik ei ole siis kiirem langus kindlasti oleks.
Ilma dieedita nad ei aita ja kui dieet paigas, milleks neid siis vaja…
See 10% languse kiirendust u. 1000 kr eest vms, milleks? Et seda saavutada võib ju ka dieetkava muuta.
Vb jah kulturistidel abiks, kel neid viimaseid rasvarakukesi raske nahaalt kätte saada vms
Kui dieedipidajal peaks tekkima situatsioon, et keha on kohanenud vähemate kaloritega – läheb säästureziimile, selle vastu peaks aitama toitumisprogrammi ajutine muutmine rikkalikumaks või veel kalorivaesemaks.
Ärge nüüd pikka viha pidage aga mina olen siiski sellisele järeldusele jõudnud.
xxVoodooMagicxx
Member-25% saab kohe kaalust alla?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>xxVoodooMagicxx
MemberKas 2-3 õlut nädalas on kahjulik? Ma saaksin aru, et küsiksid kas 2-3 õlut päevas… 3 vast oleks palju iga päev juua, aga 1-2 päevas (väiksematele meestele 1, suurematele 2
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) täitsa ok minu arust. Mul endalgi läheb keskmisel minimaalselt 1 igal õhtul, vahel 2, vahel 3, vahel 4… Ei ole küll mingit probleemi sellest näinud ega tundnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ah et neist õlledest sul see lisakaal tuligi jah?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>xxVoodooMagicxx
MemberKotipizza vist eestis kõige parem, proovige, kes veel ei ole
xxVoodooMagicxx
MemberVõibolla glükoosamiin aitab, oleneb mis selle raksumise põhjuseks on.Kui valu ei ole, siis tõenäoliselt pole vaja muret tunda.Ma arvan, et see on vale soovitus, hetkel võibolla ei ole valu aga hiljem kaasneb sellega väga valus õlaliiges, vb isegi pikema ajaline õlaliigese kahjustus. Minule näiteks ei sobi pullover ja masinal raskuse surumine õlakõrguselt üles, mul on varem olnud tobe harjumus liigeseid naksutada, sh õla oma, loogiline on, et naksutamine venitab/nõrgestab liigese sidemeid, seega ebamugava harjutuse puhul hakkabki kergemini nõks läbi käima.
Tõenäoliselt algselt seda nõksu ikka läbi ei käinud, see on mingi koormamise käigus tekkind, sel juhul lahenduseks võiks olla mingi periood mitte selle harjutuse tegemine.
Aga noh, päris arst ma ei ole, ehk nad teaksid nõu anda

xxVoodooMagicxx
MemberYep, trapetsile peaks mõjuma need harjutused:
Ettekallutatult kangi tõmbed vastu kõhtu
Trapetsile eest ülestõmbed plokiga
Kas on veel mõtet teha õlakehitusi või on see piisav? Nagu ma aru saan on õlakehitusi parem teha hantlitega ja korduste arv peaks olema suurem, kas 10-12 või veel suurem? Teine asi, millele tahaks rõhku panna on selja lailihas.
xxVoodooMagicxx
MemberMina sõin täna ühe lahja kohupiima rosinatega! Hullult hea oli! Diiedi ajal on see parem kui kõik maailma pizzad ja kebabid kokku
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eieiei hea pitsa on ikka parem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>xxVoodooMagicxx
MemberTegelt salat ju ka tervislik nii, et panen oma lemmik salati ka kirja.
Tomat, kurk, hiinakapsas, Saxo(just saxo oma) feta juust, mustad oliivid, õlis purustatud tuunikala või praetud kanaliha.
Tuunikalaga on parim, võib end lõhki süüa.
Kui nüüd sama asi(pigem kanaga, punaste maitseainetega maitsestatult) tortilla saia vahele paigutada, segu peale valge, näiteks kreeka kaste, kokku keerata ja rulli peale Heinz-i Exotic kaste siis saab super tortilla.
Ok, see ei nüüd nii konkreetselt spordile suunatud toitumisega seotud aga soovitan proovida
-
AutorPostitused