Xunnar
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Xunnar
MemberEt tahaks teada palju on üks galor grammides.Jooksen iga kord peale jõusaali 6km schwinn crossrunneri peal ja tahaks teada kas käed võivad selles aeroobses tegevuses osaleda või mitte. Kuskilt lugesin, et peale jõusaali aeroobses tegevuses ei tohi käsi liialt koormata vms?
Näiteks 650 galorit olen kaotanud mitu grammi see on või kilogrammi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>9 kcal = 1g rasva
4 kcal = 1g proteiini
4 kcal = 1g süsivesikuid
Loeb see, mida sa seal kaotasid: rasva, süsivesikuid või valku. Arvestama peab et vedelik ka kaob.
Xunnar
MemberEndale meeldb see rohkem:
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xunnar
MemberTäna siis võib ametlikult.
Head Vabariigi aastapäeva kõigile!
MemberÄrge naerge, aga trenni teen plätadega.Ma mõtlesin, et olen ainus ja ei julgenud esimesena seda öelda. Nüüd ütlen: “Mina ka plätudega”
MemberIse kasutan GNLD Omega-3 salmon oil plusi, kas kellelgi teisel on sellega kogemusi?
Xunnar
MemberMingi jama on selle lingiga! Äkki tšekkad üle
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>4Qlimax mõtles vist seda: http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=27
Xunnar
MemberWhat about pre-exercise coffee: Will it help me perform better?
Maybe. Studies suggest caffeine taken an hour pre-exercise can enhance performance and make the effort seem easier.
Caffeine also mobilizes fat so more gets burned for fuel. Some researchers believe this helps athletes burn less glycogen and enhances endurance.
The recommended “dose” is about 1.5 to 3 milligrams caffeine per pound body weight (225 to 450 mg caffeine for a 150 lb person; the equivalent of 10 to 20 ounces of coffee).
Caffeine’s response varies from person to person. Hence, trial and error will teach you the best practices regarding caffeine intake for your body.
If you are unaccustomed to drinking coffee, take heed: Consuming a mug of coffee on an empty stomach an hour before a running event or a rugby game, can leave you feeling unduly jittery, nervous and suffering from “coffee stomach.”
If you always drink coffee before you exercise, you’ll likely want to maintain that practice before a competition–if for no other reason than it can promote regular bowel movements and keep you out of the portatoilets mid event.
Info siis selliselt saidilt: http://www.xterraplanet.com/training/dsp_content.cfm?id=90
Xunnar
MemberSõnatuks võtab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xunnar
MemberMa olen selline ülirahulik inimene, kes igal juhul üritab kõiksugu kaklusi vältida. Aga noh, kui minu kallal rakendatakse vägivalda, siis löön vastu ka.
Xunnar
Member“Lõplik tõde” Wikipediast: “Urine is generally considered to be sterile. When it leaves the body, however, the urine can pick up bacteria from the surrounding skin, which would contaminate it. However, it is not generally advisable to use urine to clean open wounds for it may feed the infecting bacteria.”Mulle see teema iseenesest üldse ei meeldi, aga lugesid “ülivõimsast” Wikipediast ka inimese uriini kategooriat? Seal on kirjas inimuriini kasutusalad.
Xunnar
MemberUriinil oli 2. maailmasõja ajal haava puhastamise eesmärk, sellel oli antiseptiline toime ehk ühesõnaga tappis baktereid. Kuna puudu oli kriisiolukorras meditsiinilistest abivahenditest, et haavu puhastada, siis kasutati uriini(mida tumedam, seda efektiivsem). Sellest võibolla tuligi väljend: “Käib ka sõja ajal”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga noh, praegu Eestis sõda ei käi, niiet ei näe põhjust hakata tegelema väljaheitemeditsiiniga.Xunnar
MemberDelfis Otist uus artikkel ning jälle on tatipritsijad seal tegevuses
MemberKurb näha, et ühiskond, kus elame, on täis kadedaid ja vastikuid inimesi. Selle asemel, et ise millegi produktiivsega tegeleda, nad arvustavad teisi ning üritavad motivatsiooni alla viia. Kahju küll, aga mida rohkem koerad hauguvad, seda rohkem enesekindlam ma olen.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xunnar
MemberKõik rohelised paprikad pole kindlasti mitte toored. Vaata veidike poes ringi või tee üks tiir kuskil turul ära. Paprikaid on erinevaid värve: kollased, punased, rohelised, seguvärvid samuti(esineb nii üht kui ka teist värvi). Kardan kahjuks, et roheline värv ei ole tingitud klorofüllist, kuna viljades leidub seda väga vähe(enamus on ikka lehtedes, kus toidub fotosüntees).
Xunnar
MemberOk proovin nii mõelda, vana ise oled muidu?21, ning kasvu enam juurde kahjuks ei tule
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , aga noh, elab üleAutorPostitused