Skip to main content

xThrekz

Forum Replies Created

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kuidas keha rasva taset langetada? #349756
    xThrekz
    Member

Minu 3 küsimust oleks: Milline näeb välja see 3 seerialine ring PEAAEGU kogu kehale? Millised on need toidud mida sa kodus “ise teha tahad”? ja Mis on sinu kaalu-pikkuse suhe?

1. See näeb välja nii, et teen igat harjutust 3 korda. Alustan Rinnalt surumisega, 3 seeriat (hetkel raskusega 60 kg niipalju kui jõuan 10-8-6) siis teen lendamist(pole kindel kas on selline nimetus) 3 harjutust igat 3 seeriat 30 kraadi all siis selili ja siis negatiivse peal, siis teen seljale ülevalt tõmban raskust enda ette, siis eest tõmban raskust enda poole, siis teen biitseps harjutust, järgmisena harjutust kus teed seda “ma ei tea” liigutust ja siis teen sellist harjutust, kus võtad raskuse kätte kallutatd ennast paremale või vasakule ja tõmbat ennast sirgeks lõpuks veel jalgatele kus jalgu sirutades tõstad raskust. Enne harjutusi jooksen ka 5 minutit, et keha soojaks saada. Lisaks kõiki harjutusi teen sellise raskusega, et jõuaksin kindlasti vähemalt 6 tükki ära teha.

2. Söögiks kodus on põhimõtteliselt igasugused toidud. Ma söön kõike toite seega ei oma vahet. Selles ongi asi ma ei tea mida süüa teha.

3. Pikkus on mul umbes 175 cm ja kaal peaks olema 75-80 kg ringis. Ma täpselt ei oska öelda, sest pole vahendeid millega mõõta. :/

Loodan, et see annab ülevaate.

in reply to: Kuidas keha rasva taset langetada? #349755
    xThrekz
    Member

Mõne treeneriga oled kontsulteerinud, kes jõusaalideski on?

Koolijõusaal kus ma käin, seal pole treenerit, ja ma ei saa endale võtta ka, sest elan vanema raha all veel.

in reply to: Kuidas keha rasva taset langetada? #349747
    xThrekz
    Member

Nujh. Pingutama olen ma valmis igaljuhul, aga ma ei tea mis selleks raskuseks on. Mida ma tegema pean. :/

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)