xpmz0r
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
xpmz0r
MemberHardstyle/Techno/Dance – parimad üldse
TÄIELIKULT nõus.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuigi endal käib raadio.tre.ee ja hard.fm igapäev
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ülikõvv muusika nendes:)xpmz0r
MemberSee on täiesti tavaline, kangiga treenimise puhul saab seda vähendada, nii et keskendud selle et kang tõuselt võrdselt, või siis nõrgem pool imeväheke ennem. Mõne aja pärast sellised probleemis üldiselt kaovad.selge:) eks see aeg siis millalgi tuleb
xpmz0r
Memberselge
xpmz0r
Memberselge:)
kuid 1 küsimus veel,on see normaalne kui ühel käel on rohkem jõudu kui teisel? nagu näiteks
Kaldpinnal hantlitega surumine 4 x 8 – 12 näiteks parem käsi jõuab kiiremini üles ja kergemalt kui vasak?
pilt, mida mõtlen asubsiin
xpmz0r
MemberKes teab, issanda loomaaed on kirju, endaltki mitu korda küsitud…mitu korda järjest mis see tähendab, seletad, aga aru ei saa…eii, ma nii nn.”loll” ka pole, : D suured tänud teile kõigile, kes vastasid ,eriti sulle timo,kes viitsis topelt lahti seletada:D
xpmz0r
MemberLoe seda.Enne pead sa toitumise paika panema, kui hakkad igasugu rasvapõletajaid kasutama. Vastasel juhul pole viimastest maksimaalselt kasu.
tänud. olen targemaks saand : D
kuid siiski, peale seda küsimust võite teema lukku panna.
äkki keegi selgitaks ära, mida need täpselt tähendavad?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>võetud algajate kavast,
Seeria
3 x 8 – 10
ehk siis, oleks keegi nii hea ja tõlgiks ära mida need kõik tähendavad, mida ma täpselt tegema pean. : D suuredsuured tänud ette juba
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>xpmz0r
Membertänud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuid on ka rasvapõletamiseks mingit head soovitust anda(va toitumine, lugesin juba)? olen teisi teemasid vaadand,millest pole eriti kasu old.. oleks vaja kõhulihaseid nähtavaks saada suveks… leidsin ainult ühe vastuse kellegi postituselt“
kätekõverdused max
kükk 50 korda vähemalt.
Kõhulihased max.
“
1)vastab see tõele, et ka nii saab nähtavale?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ning kui vastab ,siis mida jõusaalis tegema peaks, et korralikud kõhulihased taas saada?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>2)viimane küsimus, on rasva põletamisel ka sellest abi ?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitusedViewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)