xip
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
xip
MemberJah aga biolab võtab selle toote eest 200.- Toda soja jahu saab mingi 70.- kilo
Ja ega ja vaatasin järgi see biolabi toodang on kah sojavalgust mitte vadaku omast. Aga ma arvan et natukene tuleks ikka sojavalku kah süüa
xip
MemberEi jäänud klimpi, lahustus ?heikeris samamoodi nagu iga teine valgupulber. lisasin teda nagu vadakuvalgupulbrile ja oli nagu valgu?heik ikka. Aga jah peale oli kirjutatud Soja Jahu. ta oli mingi 250g ja alla 20ne maksis. et ma ei tea vadakuvalguga võiks ju teda segada küll idee järgi, sest soja valk imendub ju aeglaselt. Aga talle oli ikkagi peale kirjutatud jahu. Et ei tea ikkagi. Oskab keegi midagi arvata sellest?
xip
MemberKõndisin ükspäev tavalises toidupoes, vaatasin tervisetoodete rea vahele! Seal oli Soja jahu, mingi Eesti toodang, maksis alla 20ne. Vaatasin ja uurisin seda pakki. Taga oli kirjas et sisaldab 50% sojavalku, 30%süsivesikuid jne!
Et ma nüüd ei oska mingit seisukohta võtta! Et kas põhimõtteliselt võib seda sojajahu kah kasutada ?heigi valmistamisel???
xip
Memberkeerad vaikse hooga, pole häda midagi
xip
MemberMa nüüd eriti ei usu, et suusatad ja sööd valku, et sellest midagi oleks! mingit kasvu sa sellega küll ei saa, jõusaalis peaksid treenima vahel kui kasvada tahd
xip
MemberOstsin kunagi sealt hantlid (15 kilosed olid vist), nood maksid mingi 700.-
Aga lihtsalt kang maksab seal umbes 700-1000 ega ei teagi täpselt. selline väiksemat sorti. Olen näinud seal Silja Spordis kah Lõunakeskuses
xip
MemberSeda ma mõtlesingi et äkki sellest kah see tingitud
xip
MemberRaskejõustikuga tegelema hakata on veel vara, võiksid kergejõustikuga hakata põhja alla tegema!
xip
MemberMune ei tohi süüa üldse iga päev. Iga paari päeva tagant paar tükki on soovitatav.
xip
MemberEks ikka et endal hea oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja et hea välja näha. Ja muidugi kasvab ka enesekindlus ja enesehinnang
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Terves keha pidi terve vaim olema ju
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>xip
Memberega ma mõelnudki et mul tervisega midagi, mõtlesin et keegi oskab lihtsalt kommenteerida seda, arvata on et mina pole ainus kellel pilt ees mustaks on läinud. Lihtsalt nii võid kangiga vastu pead saada lõpuks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>xip
MemberVererõhuga mul ongi nii et see on terve elu natukene madal olnud. Et juu siis sellest see ongi.
xip
MemberKui sa sööd neid eesti tooteid siis tal on veel üks toode mille valgusisaldus on 50%(muscle mass 3 kui ma ei eksi), et seda võiks süüa hommikul ja peale trenni. Ning see mis sul on ostetud Champion 8, seda võiks süüa enne magamaminekut
xip
MemberHakka hästi tasapisi. Panel algul rõhku rohkem aeroobsele treeningule. tee seda rahulikul, nii et pulss kõrgele ei tõuseks. Ning siis alles hakka tasapisi jõusaalitreeningule üle minema.
xip
MemberKui ma ei eksi siis valk mida sa sööd on eesti biolab-i oma. Isegi selle pakendi taga on kirjas et inimese organism on võimeline omastama keskmiselt 35g valku 3 tunniste vahedega. Tähendab seda et sa ei pea nüüd panema iga kord 35g, sest sa ometigi sööd ka ju? Aga sa võiksid selle proteiini juurde lisada viinamarja suhkurt, sest sa ei taha ju et see valk mis sa sööd läheb energiaks vaid tahad et see läheks ehitamiseks. viinamarja suhkrust saab väga hästi energiat ja siis läheb suurem osa valku ehituseks. et pane näiteks hommikupoolikul ja õhtupoolikul. umbes nii et 30g valku+30g viinamarjasuhkurt. Kui sa muidugi treenid tõsiselt kava järgi, siis pead iga päev sööma järjekindlalt valku. Ise söön nii, et hommikul üks kokteil kus rohkelt süsivesikuid ning vähem valku. Peale trenni ka taoline kokteil, et rohkelt süsivesikuid ja vähem valku. umbes nii et segu on nii et valku 40% ülejäänud oleks süsivesikud ja muud ained. Ning enne magamaminekut selline kokteil kus on põhiliselt valk.
2-3 korda päevas 30-40g valku + süsivesikuid
-
AutorPostitused