xip
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
xip
Membersee biolab on suht solk küll jah. Aga olen kuulnud, et veebruari keskpaigas pidi tulema tartu kesklinna mingi pood kust saab kõike vajalikku jõusaali jaoks.
xip
MemberPuhast lihast küll nii kohe kindlasti ei saa. 2 võimalust, kas läksid vett täis või õgisid ennast ….
xip
Membervahepeal võiks lihtsalt ühe taastumisnädala teha kui oled kõvasti treeninud. Näiteks käid mõned korrad rahulikult ujumas
xip
MemberEga jah kes teab mis juhtuda võib niimoodi:D
xip
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõusaalitreening annab hea enesetunde, ja ka enesekindluse.
Mina teen seda küll rohkem enda pärast, aga eks natukene ka ikka et oma kallil oleks hea vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>xip
MemberEinoh mis ma oskan öelda:D:D:D
xip
MemberPane FatBurnerit. või osta lihtsalt L-garnitiini
xip
Memberaga siis tuleb tal juua rohkem taastusjooki kui valgukokteili
xip
Membernovot siis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>xip
MemberRasvlahustuvad vitamiinid
A retinoidid kala- ja loomamaks, või, karotenoidid
D kaltsiferoolid kalarasv, munakollane, või, pärm
E tokoferoolid porgand, kapsas, taimsed õlid, linnaseleib
K naftokinoonid kalasaadused, spinat, kapsas, herned
Q ubikinoonid taimsed produktid
F linoolhape + linoleenhape taimsed õlid
Veeslahustuvad vitamiinid
B1 tiamiin pärm,kaerahelbed, sealiha, täisteravilja tooted
B2 riboflaviin piim, maks, kala, pärm, kaunviljad, spinat
pantoteenhape pärm, maks, piim, munad, kapsas, kartul, tomat
B4 koliin liha, kroovimata jahust leib, munarebu, maks, piim
PP niatsiin, nikotiinhape maks,pärm, kalasaadused, kanaliha, nisukroov
B6 püridoksiin maks, munakollane, porgand
B8 inosiit (müoinosiit) neerud, süda, kartul, mais
B10, B11 foolhape, folatsiin maks, oad, rohelised taimeosad, neerud, liha
B12 kobalamiinid verivorst, maks, tailiha, juust, pärm, seened
B13 oroothape loomsed produktid
B15 pangaamhape loomsetes produktides ja seemnetes
BT karnitiin lihasaadused, pärm
C askorbiinhape mustsõstra ja kibuvitsa marjad, jõhvikas kapsas, paprika, pähklid, tsitrused
H biotiin maks, neerud, piim, oad, tomat, munarebu
N lipoehape pärm, piim, liha
U S-metüülmetioniin kapsas, spargel, petersell, tomat
pAB p-aminobensoehape maks, piim, munad, pärm
P bioflavonoidid värsked puu- ja juurviljad
xip
MemberMa ikka arvan, et kui sa nii jätkad siis ei saa su organism kõiki vajalikke toitaineid, vitamiine ja mineraale.
xip
MemberPane jalad surumis pingi peale, tee nagu rinnalt surumist ikka aga lükka alakeha jalgadega ülespoole, niiet oleks kalle. Ja siis lase kang rinnalihaste alumise osa juurde ning jälle üles tagasi. Peaks aitama
xip
Memberbiotechi toodang on väga hea näiteks
xip
MemberMa arvan kaa, et hommikul peaksid ikka korralikult sööma, hommikul võid rohkem süüa süsivesikuid, niikuinii tarbid need päevaga ära. Aga õhtul ei tohiks süüa süsivesinikerohkeid toite (sai, maiused). Söö ikka korralikumalt. Ime, et sa üldse kokku ei varise! Niimoodi süües saavutad sa ainult halva enesetunde. püüa muidugi süüa ka võimalikult erinevaid toite. Ja veel et rasvu ei tohi sa kaa oma toidumenüüst välja lülitada. See oleks süür viga, sest organismil on ka neid vaja. Oliiviõli nt oleks väga hea väikse salati sisse keerata vahel
xip
Memberah alguses sobib küll, aga pole vast mõtet panna korra päevas 70g, pane parem hommikul ja õhtul. kasvõi 35 g
aga jama on sellega et see põhiliselt ikka sojavalk (seda kah muidugi vaja tegelikult), et ainult võike osa vadakut selle sees. võiks olla vastupidi. aga algul vahet pole niikuinii. Niiet ma arvan et see sobib küll, ise alustasin kah biolabi toodetega. Mulle meeldis ainult rohkem to Muscle Pro 7
-
AutorPostitused