xip
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
xip
MemberMina olen kuulnud küll et kitsa haardega teenib välimist pead ja laia haardega sisemist pead, see oli kirjas vist sellises raamatus nagu “Jõu, Ilu & Tervise Anatoomia”
Olen ka treeninud nii et kangiga 3×10 kitsa haardega ja 3×10 laia haardega
xip
MemberKunagi Metallica käis juba eestis, sai siis käidud juba, see kord ei hakanud minema.
xip
MemberVaevelt nendel 130 kätekõverdust raskusi teeb
xip
MemberMulle meeldib küll see uus Arctic väga! Parem kui FatBurnerid
xip
MemberEi nii ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lihtsalt väike väsimus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise arvan et lihtsalt mõnest vitamiinist puudus 
xip
MemberVat rutiin rikub küll palju asju ära! Tekiteb jubeda tüdimuse!
xip
Memberxip
MemberEi pikad ei ole trennid
Samas on olnud ka nii nüüd paar korda, et maga palju tahad, hommikul ikka kuidagi väsinud ja uimane
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võibolla hakkab kevadväsimus peale pressima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>xip
MemberJah enne trenni tuleb ka vaimsels soojendust teha
Ega muidu on raske küll jah
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>xip
MemberÄkki aitavad vitamiinid ja palju vedelikku!
xip
Membervett peaks päevas jooma 2,3,4 liitrit
xip
MemberTeatud piirini on ilusad, seni kuni lihased pole eriti näha ja kuni rinnad on vähemalt c korv! Näiteks selline: http://www.goyk.com/video.asp?path=2174
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>xip
MemberPalju Õnne!!!
xip
MemberÄra siis kasuta seda rõvedat No1-te
xip
MemberSee 75 g on tõesti kahtlane! Mina panen ühe toidukorraga mitu korda rohkem ja igas valgukokteilis on kaa vähemalt 75g süsivesikuid. Et äkki jätsid 75g süsivesikute eest müne numbri ära või ajasid äkki süsivesikud sassi rasvadega? Kui sa tõesti sööd 75g süsivesikuid siis hoia mõnest postist kinni, sest ime et sa veel kokku vajunud pole!
AutorPostitused