xip
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
xip
MemberOn glutamiini mõju tunda kah või niisama moe pärast?
xip
MemberMina ei karda neid! Lihtsalt väga rõve on!
xip
MemberJube kui paljud ennast puudutatuna tunnevad! Paneb igasugu mõtteid mõtlema, Ei julge varsti tänaval kõndidagi, sest kõik pooldavad ja tunnustavad homosid! Vaadatakse imelikult et mina arvan, et kokku käivad mees ja naine! Kunagi öeldi lihtsalt pederast nüüd peab mingeid uhkeid väljendeid kah kasutama nagu, homo ja gay.
xip
MemberMõtet kasutada küll neid pole! Keerad tervise täiesti ######! Enam ei kasuta siis võid pärast pekimaoks kah minna! Kasuta lihtsalt valku,kreatiini ja vitamiine , nii on kõige parem ja kõige kindlam!!!
xip
MemberNäed siis on ikka neid kes minuga samal arvamusel! Aga jah päris koomilist lugemist on selle teema all

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>xip
MemberNiipalju kui on inimesi on ka erinevaid arvamusi! Aegade algusest peale on olnud nii, et on mees ja naine! Elu eesmärk on ju ikkagi järglasi teha, kõikidel loomadel (inimesed kaasaarvatud)! Muidugi on lihtne igasuguseid poolt ja vastuväiteid sellele! Mina ei pea homo abielusid ja üldse nende koosolemist õigeks! Ja eks ikka ja jääb neid kes on selle poolt, ja neid kes on selle vastu!
xip
Memberdextroos on viinamarjasuhkur, glükoos
ja ta imendub kiiresti ja annab hästi energiat
xip
MemberTundub et mõned tundsid ennast puudutatuna!
Kuulge asi peaks ikka olema nii et mees ja naine!
xip
Memberenne surumist teen lihtsalt 30-40 kiloga umbes 20 kordust ja ongi kõik
xip
MemberSanitaarlask oleks ainuke õige otsus nende puhul. Mõelge kui pedeabielud on seaduslikud ja kui nad veel võiks lapsendada, siis mõelge mis tuleb nendest lastest kes seal niiöelda peres on kasvanud!!!
xip
Memberlaia haardega on kuidagi harjumatum
xip
Member16 aastane tahab ennast pikemaks hüpata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>paneb veits muigama
xip
MemberKuum seks ja pärast külm õlu!!!
xip
MemberSiin jah neid terve hunnik igal pool, olen näinud siin Imre kava ja Argo kava oli kusagil! Otsing aitab ma usun, aga raskused pead ise paika panema, neid ei saa küll sinu eest panna!
xip
MemberÜleval servas on Tööriistad
seal all on Treening kavad
Võta sealt kava ja hakka treenima!
-
AutorPostitused