xip
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
xip
Memberenne trenni glükoosi paned siis tuleb uimane trenn, peale trenni pane mõlemat!
xip
MemberMina panen kah vahest piimaga! Päris hea on, näiteks mingi maasikamaitseline valk ja dextroosi ja maltot sisse kaa veel ja vääga hää on!
xip
MemberMa panen enne tuttu minekut paki kodujuustu moosiga
xip
MemberSiin on selle sama mehe pilt kes mul särgi peal on mille messilt sain:)
xip
MemberFast!
xip
MemberKalmus näeb küll jah Dennise kõrval parem välja kui Ott! Käisin isegi Tervexil ja Ott oli Dennise kõrval suht poisike
xip
Membermkmm 3 tunniga 30 grammi valku oli minu mäletamist mööda!
xip
MemberMa vaatan et siin juba tahetakse nii väga särke, et ei tea kas neid jätkub üldse?
xip
Membertahan kah särki:D pean vist kah tallinnasse sõitma! Aga kas igast muud tooted on kaa soodsamate hindadega?
xip
MemberNii musklis naised ei meeldi üldse kohe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>xip
Membervalgud, süsivesikud ja ka kreatiin pole küll keemia! Kõik täiesti looduslik!
xip
Memberhttp://www.amazon.ee/main.php?main=artikke…w=1&textID=2868
Äkki sobib seal õlakava?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>xip
MemberEi tea jah natuke kahtlane ja ma eriti ei kujuta ette kuidas seda süüa kah. Ajan lusikaga näost sisse lihtsalt või
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?xip
MemberMa ei saa aru kust sa mu hirme näed koguaeg? Ma ei tunne küll mingeid hirme! Võibolla sa ise elanud terve elu mingites hirmudes ja siis kujutad neid ette igalpool?
xip
MemberAsi kisub päris koomiliseks ära juba:D Päris kuum teema ma vaatan! Tundub nagu neid pedede toetajaid tuleb iga päevaga juurde, see tähendab et heteroid jääb järjest vähemaks! Kahju!!!
AutorPostitused