xip
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
xip
MemberMa tunnen küll ennast igati ALFAna
xip
Membersis maksad iga aasta 18k trahvi kuni 27 saamiseni, umbes nagu õppemaksu:D
18 on max tegelikult, ma ei usu et kohe 18 ära väänatakse
xip
MemberSuht mõtetu aja raiskamine! Lehest saab kah vahest lugeda, et pooled ikka jätsid lihtsalt kohale tulematta jne.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei teagi palju nad trahvi üldse saavad? või mis neile määratakse üldse?xip
MemberEi ole nagu naise moodigi
xip
MemberPalju Palju Õnne!
xip
Memberjoo hommikul kohe ku ärkad klaas mineraalvett(gaasiga), paneb kohe kõhu paremini tööle!
xip
MemberMa venitan kaa seeriate vahel, üldiselt peale trenni ei venita pikemalt
xip
MemberMa arvan et ku sa pole professionaalne kulturist ja alles tegelenud paar kolm aastat sellega siis võid täitsa rahulikult kartulit ja liha süüa, gramme lugematta
xip
Membertee aeglaselt! niikuinii lased nii kiiresti kui võimalik
xip
MemberEga ma ei joogi, kogu aeg gaasitut joonud, lihtsalt tahtsin teada et äkki peaks jooma gaasiga. Aga jah ise kah kogu aeg arvand et gaasitu ikka parem!
xip
Memberei ole mingit konkreetset. lihtsalt kas mulliga mineraalvesi või ilma? ise mõtlesin kah et äkki see gaas mõjub kuidagi, kui trenni ajal juua?
xip
Memberma kasvan küll sest söön proteiini ja süsivesikuid.aga kui ma neid enam ei söö kas siis piisab toitumiskavast?ma usun küll, toitumiskavast peaksid ära elama küll!
xip
Membervalgud ja süsivesikud ja kreatiin pole keemia, nad on viidud lihtsalt pulbrilisse olekusse! Õiged kogused on kasulikud mitte kahjulikud! Aga ega ka su metaan keemia ei ole, see on maagaas ch4, ära seda jah palju tarbi, pidi põlema ja puha
xip
Memberoleks kah nagu midagi kuulnud sellest, et see mingi kaalujälgijate värk, et nad ainult seda ja mingeid tablakaid söövad ja muidu normaalset toitu ei söögi. Se on igatahes mingi eriti kahtlane värk, mingi vene toodang kah äkki, koduleht oli igatahes herbalife.ru
Ma küll ei riskiks sellega
xip
Membernendest pulgajukudest küll kellegile ohtu pole
-
AutorPostitused