xintoc
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
xintoc
MemberKui sa tead, mida sööd, siis ei ole vaja muretseda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Massiperioodil on puder päris hea minu arust. Ja teadagi, et ühe päevaga ennast paksuks ei söö. AGa kui pudru üldse ei söö, siis lihas ei kasva
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja ma ei mõtle ainult pudru.xintoc
Memberkorralik toitumine, sport, naeratus(hammaste pesemine ja korrigeerimine), muusikainstrumendi mängimine(muusikaline kuulmine) on sellised asjad, mille eest laps on tulevikus kindlasti tänulik. Sinna nimekirja võib lisada kindlasti veel hulga asju, aga need on põhilised, mis viivad elus edasi, kuna mõjutavad enesekindlust või avavad uusi võimalusi.
xintoc
MemberKus pubis töötad?

xintoc
MemberMis tähendab “kebab” sinuarvates?KEBEB
xintoc
Memberpanni kaane all sibulaga liha hautada natuke on ka päris hea.. selline mõnus kebabi maik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>xintoc
Memberma arvan, et 2 kuud läks min sellise muutuse saavutamiseks, pealegi lihvida on tal veel palju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>xintoc
Memberenamasti käiakse jõusaalis 3 korda nädalas, kuna treenitakse erinevaid lihasgruppe: selg, jalad ja rind. Koormuse valid vastavalt sellele, kuidas tunned et lihas on taastunud. Enne uut sama lihasgrupi trenni võiks vähemalt üks päev vahet olla.
xintoc
MemberTegemist on täiesti erinevate toodetega. Hera on vadaku valk ehk kiirem, prode rohkem kaseiin ehk aeglasem. Säilivad üsna kaua.
Prode90 sobib kõige paremini lisavalguks toidukordade vahel ja enne magamaminekut. HERA80 on väga sobiv taastumiseks pärast raskeid treeninguid.
Hetkel kasutan prode90’t, eelnevalt kasutasin kasutasin hera80t. Tulemus on sama, kasutamine sõltub sellest, kuidas sa toitud.
xintoc
MemberKas on kiire rasvaprotsendi langetamisega?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>xintoc
Memberxintoc.deviantart.com
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei midagi erilist, aga siiskixintoc
MemberHetkel olen 7 kuud seda kava teinud, kuigi suvi oli vahel, ehk enne suve 7 kuud treenitud selle kava järgi : http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=17Edasi minek on normaalne olnud, alustades läks rinnalt 45kg, hetkel 87,5 jne. Kõik näitajad on päris kenasti tõusnud.
Hetkel söön kreatiini glükoosiga ja võtan ka hera80.
Abi sooviks küsida just selles vallas, et kaalun endiselt 73kg, pakist herast pole mitte midagi kasu olnud. Olen küll treeningutega kõvasti laiemaks läinud, aga tahaks just massi ja jõudu juurde.
Mis võiks kavas ära muuta ? On küll suht piiratud võimalustega jõusaal aga enamus asjad saab tehtud.
Ja mis toidulisandit võiks proovida massi saamiseks ? Rasva ei tahaks eriti, kuna lihas on päris hästi välja tulnud.
Hetkel näitajad ka:
Kaalu: 73kg
Rinnalt surumine: 87,5kg – 7 kuud tagasi 45.
Kükk: 105kg – alguses kuskil 55-60.
Tõmme – 140kg – alguses kuskil 90.
Teema tegingi sellepärast, et ise arvan et oleks aeg muuta treeningut ja tahaks suuremaks saada. (Kuigi olen kõvasti läinud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )vanust? aga ma loodan et sa võtad herat ja kreatiini dekstroosiga ikka. Ja muidugi kui tahad kaalu natuke juurde, siis loomulikult kohvi ja alkoholi tarbimist piirata. Aga ma ise olen 75 kilo pealt tõmbunud 73 kg peale. Pole midagi imelikku, üleliigne rasv kaob lihtsalt ära intensiivse trenni tagajärjel. Rohkem on vaja
süüa kui tõesti vajad seda massi. Puder sisse ja korras, ära looda toidulisanditele
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Suured raskused ja lühikesed seeriad peaks asja ära ajama.See on loomulik, et tulemused lähevad paremaks. Aga kuidas on muutunud sinu päevane kaloraaž ja ümbermõõdud? Jälgi et toidukordi oleks piisavalt ja et need oleksid igapäev stabiilsed ning et mingi vajalik toitaine rühm menüüst välja pole jäetud. Kui 3 korda nädalas jõusaali on liiga palju, siis tuleks 2le lasta. Oleneb mis sa nende vahel korda saadad.
xintoc
MemberRaske on unise peaga enda P***e vedada jõusaali, aga kui kohale jõuad, on hea meel, et ikkagi kohal oled.
xintoc
MemberSportlaste kohta oleks vast eraldi artiklit vaja, kuna ma usun, et tavainimesel ja sportlasel on kindlasti erinevad vitamiinide ja mineraalide vajadused.Samalaadne oli ka artikkel ühes ajakirjas, mida hiljuti lugesin. Et puuviljamahla ei tohi liiga tihti juua, fruktoosist mitte imendumisest tuleneb maksa rasvumine
september 14, 2009 at 7:21 e.l. in reply to: Säärelihase/triitseps/kõhulihase trenn. Kui palju nädalas, kui suur koormus? #219529xintoc
MemberKõhu kohta oskan nii paljöelda et seda võid iga päev teha. Ära lihtsalt üle pinguta.Ma pigem treeniks 2-3 korda nädalas ja just suurema koormusega ning lühemaid seeriaid.
korra nädalas ühte lihasgruppi treenida, täiesti piisav, ise teen triitsa 2x nädalas, üks päev kerge ja teine raskemMWEchamp Postitatud Eile, 21:28
korra treenida, ei saa midagi
xintoc
Memberjah jalgu tuleb treenida, kõiki lihaseid. Aga sinu võrdlus on suht mõtetu. 100m ja 200m sprint on jah puht plahvatusliku jõu alad, need kestavad 9sek-24sek umbes. Jalgpall on 45+45min intervall jookse. seal ei saa selliseid käntsakaid alla kasvatada, vastupidavus kaob ära, sest see lihas tahab hapnikuu ja toitaineid kogu aeg.Teha jõusaalis sel juhul vastupidavuse jaoks pikemaid seeriaid ja piisavalt aeroobset.
AutorPostitused