xintoc
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
xintoc
Membertoitumiskava paned paika siin foorumis ringi kolades, laisem variant ja kulukam on tellida see fitshopi epoest.jõutreeningut võid alustada igapäevaste kätekõverdustega, iga päev näiteks enne magamaminekut 20 kätekõverdust ja eks sa õige toitumise juures kasvama ka hakkad.
valku päevas tarbi ~90-100g, hommikusöök olgu ka korralik.
samuti võid uurida valmis kavasid: http://www.fitness.ee/?act=trainingplan〈=1
Valk on küll tähtis, aga kui plaanis jõudu arendada ja ka jalgpalliga tegeleda, siis süsivesikute vajadus on isegi suurem. Juba jõualad vajavad üsna suurtes kogustes energiat. Ei ole vb tark ainult valgu koguseid soovitada, vaid rääkida juba toitumisest kui tervikuna.
Kui midagi saavutada tahad, siis kindlasti ühtegi toidukorda ei tohi vahele jätta. Süüa rohkem kui kulutada jaksad. Minu lemmikutest tatar, riis, kodujuust, hapukoor, piim, muna, ja mis kõige tähtsam, liha, peaksid sulle ka sobima.
kõige targem oleks jõudu alustada jõusaalist ja mõne treeneri pilgu all. Nii õpib kiiremini ja ohutumalt.
xintoc
MemberKuna keegi seda veel maininud pole, siis kui toitumine on paigast ära, võib ka söögiisu ära kaduda. Menüüs on ülekaalus valgud, puuviljad ning juurviljad?
xintoc
MemberMiks?nõus, ei tunnetata enese piire
xintoc
MemberReaalne vastus oleks siis selline, et söö nii palju kui jaksad. Mõni aasta trenni ja kaal kasvab äkki kah. Ja viimati kui kontrollisin, siis raskused lähevad ikka suuremaks

Ei julge soovitada treeningkavasid mujalt. Harjutustebaas võiks suur olla ja aeg ajalt teha midagi teistmoodi.
xintoc
Memberkas reuma pole mitte seotud liigestega???on küll, mis siis?

xintoc
MemberMõnel valutab rohkem ja mõnel vähem. Ma arvan et sõltub ka vanusest.Reuma?
xintoc
MemberKuna teadaolevalt pidavat viinajoomine ja spordi tegemine olema kaks sellist tegevust, mis peale pikka vahepidamist haigeks teevad siis tahaks teada kas ja kuipalju jäävad lihased peale trenni valusaks tõsistel tegijatel?Kui joomist mainida, siis ma olen märganud, et ületreeningust pole kunagi jälgegi järgmisel päeval, aga piisab, kui joon ära ühe õlu ja siis hakkab ka mõni kiiresti taastuv piirkond valutama. Üks põhjuseid, miks trenn ja joomine lahus hoida. vähemalt minu puhul.
detsember 7, 2010 at 1:11 p.l. in reply to: Palju suudab keha valku ühe söögikorraga omistada? #282975xintoc
MemberMa arvan, et see oleneb ka indiviidi “suurusest”. Ma olen üsna kindel, et treenitud sajakilosel jurakal on see kõvasti suurem kui tavalisel 70kg diivanikartulil.70kg küll diivanikartul pole
xintoc
Memberära otsi googlest, siin saidil on ka harjutused olemas. isegi treeningkavad. Ja toitumisest samuti hulgaliselt infot. Kodus on võimalik teha trenni, ma näen et huvi teha õigesti on, nii et asu aga tööle. Sirvi natuke ringi ja tulemusteni on üks sirge tee. Nurki pole võimalik maha lõigata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>xintoc
Member3 toidukorda päevas võiks asendada 5-6 toidukorraga. Kaalu ja pikkuse ja lõuatõmmete järgi võin nii palju öelda, et ilmselt kui trenni tegema hakkad, siis langeb ka kaal päris korralikult. Kuigi su eesmärk pole peenemaks muutuda, siis alguses võib nii juhtuda rasva arvelt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jalgade trenn võib üsna ebamugavaks muutuda, kui majanduslik olukord ei luba jõusaali külastada. Soovitan hankida ühekordse investeeringu näol endale hantlid või kangi ja edasi annab juba niimõndagi nendega ära teha. Kodus ilma vahenditeta on üsna raske selgeks teha, mis su maksimum on ja areng võib aeglustuda. Treenimiseks on igasugu toredaid harjutusi kätekõverdustest planguni.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Söömise koha pealt, ilmselt kohupiim on väga teretulnud. Vormi saavutamiseks on sinu puhul kindlasti valguallikatel oluline roll, et lihas üldse kasvaks, aga sellegipoolest ei saa teisi toidugruppe eirata. Vaata, mida tervislikku puudu on. Pähklid, kala jms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 1, 2010 at 9:39 p.l. in reply to: Trenn kodus + toitumine .. Kas talitan õigesti ? #194920xintoc
MemberMa õhtul võileibu ei sööks, kohupiim sobiks sinna paremini. Lisaks ühe toidukorra üldse juurde, kuigi kaalu on sul päris kõvasti.
Ausalt öeldes tundub trenn selline, mida suudaks iga päev teha. Kolm korda nädalas on küll tervislik, aga kui soov on massi lisada, siis peaks mõned raskused juurde lisama.
Aga see on minu arvamus.
xintoc
Memberei ole küll kõige targem sõnavõtja siin, aga mul aitas õlgade puhul kergete raskustega hantlitega lendamine ja kui lõuga tõmmata, siis peavad lihased üsna soojad olema. Õlgu ei tohi üle koormata. Taastu korralikult eelmisest treeningust. Ja rinna puhul, kui ma ei eksi, siis masinalt minna visata pikali ja hakata suruma, siis kang ei taha väga stabiilsena seista.
xintoc
MemberTeemale peale vaadates võib juba öelda, et 71 kg ja vanus.. kui 3-4 aastat jõusaali ei ole seda kaalu 75 peale tõstnud, siis võiks lasta targal treeneril treeningkava üle vaadata. Isiklikust kogemusest tean, et sellise kaalu juures pikk ja raske trenn annab paremaid tulemusi kui niisama raskuste silitamine. Ja mis kõige tähtsam, tekita korralik söögiisu. Võileib ei ole küll kõige parem. Muuhulgas võiks treenida ka söögitegemist, korralik praad on alati teretulnud. Iga treeningu aspekt vajab armastust ja hoolt ning pühendumust. Ma usun, et kui fitness saiti korralikult sirvida, siis leiad kiired vastused küsimusele “mida sa valesti teed?”.
xintoc
MemberMinu puhul on aidanud kaua magamine, seejärel natuke võimelda ja imelikul kombel kui siis veel nätsu närida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei soovitaks küll nälgimist, aga kui midagi söönud ei ole ja siis minna mõnda söögikohta, kus tuleb kaua toitu oodata, tekib küll isu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>xintoc
MemberArvatavasti on selja ja teiste piirkondade areng olnud halb. Ma olen jätnud kergemad harjutused trenni lõppu(kätekõverdused, biitseps jt) ja alustanud õlast ja seljast.
AutorPostitused