xintoc
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
xintoc
MemberNoo… hommikul üldiselt kogukas omlett koos mingi singilisega (lisaks kohvi), siis poest läbi ja tööle kaasa šokolaad või jogurt, keefir või midagi siukest lisaks mõnele puuviljale, siis lõunaks üks kogukas praad kas siis looma, linnu- või sigalihaga pluss magustoit ja klaas piima, enne õhtust korda veel šoksi või lihtsalt piima koos vitamiinidega ja siis õhtune mõnus rasvane praad (
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Peale seda tuleb siis erinevad näksid. ja siis magamaKaal on selline, et võiksid neli praadi päevas süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mis sa ikka näksid. Kuid toidulisandit mitte toidu asemel tarbida, vaid toidule lisaks. 
xintoc
MemberHehe.. Need kõik menüüd on päris OK-d. Võin enda kogemusest nii palju öelda, et suurt vahet pole kui peensusteni see lihvitud on juhul kui mõni toidukord jääb vahelt ära.
Lihtsalt selline kommentaar
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sellesmõttes, et tavaline toit kõlbab kah enne trenni. Saiake ja tee on muidugi vähevõitu.Kohvi on kindlasti hea nipp ergutamiseks, aga olen kuulnud, et kui kohvi joomise lõpetad, võib tulla nigelam trenn. Oleneb ka kogusest ehk.
xintoc
MemberNiimoodi. Mina ei alustaks hommikut kohupiimaga. Pigem rohkem putru, paar keedumuna, klaas piima ja see tuunikala on päris hea.
Vaatan, et toppinud kohupiima igale poole. Muidugi trenni tegemisega tuleb valku kõvasti süüa, aga kaalus juurde võtmiseks kulub ka hunnik süsivesikuid, mida sa energiaks vajad.
Selline kogus “et kõht piisavalt täis saaks” on väga subjektiivne. Toitu olgu kartul/riis/pasta/tatar(koonerdada ei maksa nendega) koos lihaga. Natuke salatit kõrvale.
Peale trenni võiks korralikult taastuda. Muna on hea, lisaks mõne puuvilja sinna, näiteks banaan peaks alla küll minema.
Kui trenn ei ole piisavalt intensiivne, siis isu ei pruugi ka tekkida ja tulemusi ka mitte. Erinevus on ka selles, kas treenida vastupidavust või jõudu. Kui eeldada, et oled sellest teadlik, siis suurenda toidukoguseid.
xintoc
Memberselline küsimus veel ka…millal oleks kõige õigem glutamiinijooki juua, kas enne või pärast trenni? ja kas selle tarvitamise ajal peaks alkoholist loobuma nagu kraetiini puhul?Soovitatavalt vahetult enne ja pärast treeningut.
Alkohol ei tule trennile kasuks. Mõni joob edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen märganud, et massilisamisel aitab minu puhul iga päev juua umbes liiter piima ära. Päeva peale jaotatult. Mahla võib ka vahel.
xintoc
MemberKooli pärast ei jõua süüa 6 korda päevas nii et söön 4. Kuulub kala,kana,looma/sea liha, kartul, riis,munad, iga hommik pudru.Ei ole kordagi saali aja jooksul söönud ühtegi rämpstoitu vms.Täiesti võimalik, et need 2 korda võid toidulisanditest kätte saada, aga tahaks teada palju sa jõusaalis käid nädalas, mis on treeningkava jne. Kui väidad, et toitumine on korras, siis viga kuskil mujal. Mõnikord annab tulemust, kui seljapäev, jalapäev ja rind erinevatele päevadele korralikult ära jaotada ja harjutusi pidevalt vahetada. Toidulisanditest võib ehk alguses kasu olla, aga areng jääb üsna kiiresti kinni kui ei toitu korralikult.
Soovitan süüa nii suuri koguseid kui jaksad.. näiteks riisi ja kanaliha või midagi taolist. Ja jälgi peeglist ning kaalult, kas vähendada midagi või suurendada.
xintoc
MemberTere ! Olen 15 ja ei jaksa praegu 40kg rinnalt suruda, aga 30kg saan teha ilusti 10-seid seerijaid ( ma ainult 1 korra proovind 40 suruda ja ei lükanud üles )Praegu ma jõusaalis ei käi ja tahtsin küsida et mis harjutusi peaksin ma kodus tegema et nö valmistuda selleks 40kiloks ?
Vahendid mul siis :
Käed
??:”> , ( kätekõverdused jne )1 Hantel ~7kg
õues lõugatõmbamis koht, kuigi jaksan vaid 1 kuskil poole pealt .
Palju ma peaksin tegema kätekõverdusi ja kui tihti ja kas hantliga ja lõugatõmbamine aitab ?
Või peaksin ma minema lihtsalt jõusaali ja 30kg pumpama kuni suudan 40 ära lükata ?
ette tänades bproof
Palju sul endal massi on? Jõumehed peavad korralikult sööma, et areng toimuks.
xintoc
MemberEga ma siis sellepeale ei loodagi, et söön pulbrit ja saan ramboks. Paljud räägivad, et võiks neid kasutada, ei saa kõiki aineid ikka niipalju toidust kätte kui võiks.Ja kuna ma alles 16 ja elan vanematega koos, siis enamasti söön seda mida teised, niiet toitumine nüüd päris sellline ei ole kui ta olla võiks.
Ramboks võib saada, aga oletan et su rasvaprotsent on üsna suur. Soovitan uurida, kuidas pidevalt tervislikult elada ja vanemaid ka harida ning et see lihas säiliks ja massiperioodiga saadud lihas pärast koos rasvaga ära ei kaoks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>xintoc
MemberAga kuidas siis tagasi said? Mul ka olnud selliseid perioode kus ei taha lihtsalt süüa kuna on halb meeleolu olnud, aga praegu on nii, et midagi lahti pole, aga söögiisu pole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Üritasin oma lemmiktoitudega päevast kalorikogust täis saada, aga ka siis ropsisin välja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
NB: Füüsiline koormus on piisavalt suur, et kaloreid ära põletada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ületrennist kaob ka söögiisu ära. Aga muidu soovitaks just süüa vastupidist oma lemmiktoitudele. midagi sellist mida tihti ei söö
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>xintoc
MemberOlin paar päeva haige ja olen tänu haigusele kaotanud tubli 3kg.Küsimus oleks siis selline et kuidas võimalukult kiiresti see 3kg tagasi saada? Peaks kaal ju kergemine tagasi tulema kuna see oli ennem mu norm kaal`?
Kehakaalul on jah kombeks kõikuda päris palju. Kui pika ajajooksul sa need 3 kilo kaotasid? Võimalik et lihastes on vedelikku natuke vähem, sel juhul võib nädalaga uuesti vormis olla.
Kerge rasvaprotsendi langus pole ka paha. Mis muud ikka ette võtta kui süüa ja teha trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui tükk aega trenni pole teinud, võivad lihased natuke valusaks muutuda, nii et ära üle pinguta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>xintoc
MemberMind huvitab ka, kas võtta siis või mitte valk+süsivesik pärast aeroobsetSööma ju peab:O
Ma ei ole märganud, et peale aeroobset mu energiavajadus oleks muutunud.
Artikkel millest juttu, räägib rasvaprotsendist pigem. Kasulik on teada, aga sõltub eesmärgist.
xintoc
MemberNii, tere olen 18 aastane noormees. Kaalun 87.2 kg, olen 190cm pikk. Nimelt oleks mul abi vaja treeninguga, jõusaalis käimise võimalust ei ole kuna lähedal pole kusagil neid. Mul on endal isiklikult olemas sõude trenašöör ning 3.5 kg hantlid kui ka 5 kg hantlid, lõua tõmbamise võimalused ka olemas. Kui palju ma peaksin tegema ning kuidas tegema, mida esimesena tegema ning viimasena mida tegema? Mida ma peaksin sööma? Proteiin on mul täiesti olemas, kui palju ma peaksin enne trenni või pärast trenni sööma/jooma proteiini? Kui tihti ma peaks sööma ning millal ma sööma peaksin mingit toitu. Palun aidake keegi. Oleksin väga tänulik abi eest kuna seda on väga tarvis. Olen suhteliselt 2 kuud teinud trenni kuid tulemust pole märgata olnud ( Kui siis ainult natukene ) Pakkuge ideid mida teie teeksite kui sellises olukorras oleks? – Sooviksin biitsepseid treenida.Mina kleepisin kahed kerged hantlid kleeplindiga üksteise külge kinni. Ei tea mis kujuga nad sul on ja ei soovita sama teha, aga üks võimalus ^^
Samuti annab raskused seljakotti panna ja mõelda, mis harjutusi sellega annab ohutult teha.
Proteiini peal on kirjas, kuidas seda võtta tuleb. EI tasu leiutama hakata:D
xintoc
MemberKohvi joomise lõpetamine? St tähendab, et lõpetad kohe mitmeks päevaks või jood vähem kui tavaliselt? Kohvi joomine on sõltuvus tõesti ja tekitab ärajäämanähtusid nagu peavalu ja uimasus.Mulle tundub vähe kahtlane, et see punn tekib samasse kohta. Kas ei ole võimalik, et mingi riidese vms võib reaktsiooni põhjustada.
Kui kahtlustad mõnda toidulisandit, siis tarvita korraga ainult ühte ja vaata, mis juhtub.
Lõpetasin mitmeks päevaks. Tuleb parem uni kindlasti ja kreatiiniga ei tarvita seda koos.
Kahtlustan juba pähkleid või kookosehelbeid. Need on ainukesed, mida ma selle päeva menüüst pole veel uuesti proovinud.
xintoc
MemberMida sa õhtul sõid? Äkki toidust, mitte toidulisandist?tundub, et toidulisanditest ei ole. Sai katsetatud. Arvatavasti toidust sel juhul.
xintoc
MemberPole küll mingi arst ega teadlane, kuid ise jõin iga päev 4-5 tassi kohvi. Ühel hetkel loobusin sellest ja nädala ringi pea valutas ning oli natukene kehv enesetunne, ent see läks üle. Minu puhul oli tegu juba vist sõltuvusega? Sellest hetkest pole kohvi enam joonud.Njah, võõrutusnähud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>peab vist hakkama katsetama, kas ilma nende aineteta tekib midagi. Ja siis ükshaaval katsetama.
xintoc
MemberOlen 18, kaalun 77kg ja olen 175cm pikk. Olen proovinud erinevaid dieete ja asju, kuid kaale ei lange..Proovisin korra ka jõusaalis aga ei saa seal rohkem kui korra kuus käia.
Ültse on kõik sportimis võimalused minimaalsed, mida saaksin teha?
Vaba hetk on maks. 30min. kui sedagi…
Ja paraku olen ka kannatamatu, seega peaks muutus olema kohene…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks kohene? Motivatsioon kaalu langetada lõpeb varsti otsa?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaalu langetamist saad alustada kohe, aga tervislik toitumine ja suhtumine peab igavesti kestma. Ma ei usu, et sul elu lõpuni ainult 30 minutit vaba aega on, ma näen et sa oled tõsiselt laisk. EI taha solvata, aga see väide on lihtsalt nii absurdne. Ma siin mõtlen, et äkki peaksid hoopis enda kannatamatusega midagi ette võtma.
-
AutorPostitused