xintoc
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
xintoc
MemberRasvapõletamine on aeganõudev protsess. Ära jää lootma igasugustele lisanditele, vaid tee enda toitumine enne korda. Ja sealjuures ära jätta trenni pooleli ega treeni üle, muidu pole millestki kasu.
Muidu soovitan seda võtta peale trenni sheigina. Purustad piima või mahla sisse mõne banaani või õuna vastavalt maitsele ja tuleb päris kosutav jook
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>xintoc
MemberNaljakas, et kõik tahavad ennast halvaks variandiks nimetada. Mingi ettekääne, et miks sul lahedat lihast pole?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga tuleb tõdeda, et mõni siiski on ektomorf
MemberMa olen 100% ektomorf. Kohe kui võimalik, tuleks liikuda suurtemate raskustega treenimise poole ja teha paar vastupidavuse trenni ka vahele. Väikeste raskustega peaaegu, et jäädki treenima.
Soovitan vaadata ka:
xintoc
MemberAga kui suur on sinu kaloraaž? Mina alla 2000 ei suuda mitte kuidagi lihas juurde võtta.
xintoc
MemberMina jätaks ainult jalad, kõhu, küljed ja selja jõusaali, kuna neid on kodus kõige ebamugavam treenida. Ülakeha annab kodus ka normaalselt teha.
Pea meeles, et toitumine on kõige tähtsam osa trenni juures. Kui see ei ole korras, pole erilist mõtet jõusaali minnagi.
xintoc
Membernjah, ma olin 16 kui ma 50 kg rinnalt surusin. ma loodan, et nüüd juba halastab kang natuke rohkem. Üle kahe aasta olen kodus mõnusalt treeningut jätkanud, aga kangitaolist asja pole juba tükk aega katsunud
Member13 eeku 1kg jogurtit
MemberIse treenin ka kaks korda päevas, aga tulemus jääb samaks.
-
AutorPostitused