xintoc
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
xintoc
Memberpäris vana juba teine.
xintoc
MemberIntuitiivne lähenemine, see on parim mille poole kõik kehaehitajad peaksid püüdlema. Olgu ta siis naturaal või mitte. Plaani täitmine jäägu igasuguste tootmis-tööstuste pärusmaaks!Täpselt. Õige trenn minu jaoks toimubki puhates ja kõhu kaudu.
xintoc
MemberKindlasti pakub HIIT ka vaheldust kohati igavale pumpamisele.
xintoc
MemberMina soovitan jogurtit…võtsin 6 kuuga juurde ~10kg…ning ei ütleks, et see rasva arvelt suuremosa oleks tulnud..Täiesti võimali, aga jogurt ei ole põhiosa dieedist. Ma olen suur jogurti sõber, aga siiski eelistan mitmekesisust menüüs. Ma olen 4 kuuga umbes 6,5 kg juurde võtnud ja rasvaprotsent on pigem väiksemaks läinud. Piisavalt aeroobset ajab asja ära. Aga liha pole ta asendanud mitte kunagi.
xintoc
MemberNatukene paks mass tuleb minu arust. Erilist vahet minu teada pole, läheb kiiremini alla ka veel.
xintoc
MemberJogurt on minu jaoks midagi sellist, mille pistan kohe nahka kui saan. Aga üldiselt on jogurt parem valik kui mõni võileib lastevorstiga.
xintoc
Memberleib juustuga ja törts kohupiima on mul küll hea enesetunde andnud. Vahel piisab ka mõnest jogurtist, kui miski muu alla ei lähe.
xintoc
MemberMassiperioodil sööd nagu karu ja väldid liigset aeroobset. Massiperioodil laed toorainet, millest üks korralik lihas koosneb.
xintoc
MemberIga päev sama menüü?
xintoc
Membermai mõelnudki ainult lihaskasvu:d muretsesin lihtsalt kas lihaskuju kaob või jääb alles:dTean jah ,et rohkem peab sööma ja kindlasti teen ka seda.
mõni lihas tuleb lihtsalt rohkem esile ja kui enne teda pole näha olnud, siis ei tea ju ka, mis kujuga ta sul on.
xintoc
MemberVabandust teema pealkirja pärast, ei osanud muud panna.Ma tahan saada massi, selleks tarbin valku, kreatiini ja joon peale trenni ka jogurtit.
Ma olen võtnud nädalaga juurde 2.5kg, kas niimoodi kaob lihasekuju nägemine ära kui niipalju korraga juurde võtta? Või peaksin juurde võtma natu ja siis kaotama rasva ja siis uuesti võtma. Või kuidas see välja peaks nägema.?
Loodame ,et saite aru.
ma kaldun arvama, et kaalus juurdevõtt on kreatiini tagajärg. Peaks olema täiesti normaalne minu teada.
xintoc
Memberma näiteks teeks üldse nii, et ainult selg ja jalad jõusaalis, ülejäänud kodus.
xintoc
Member5 kilo lihastes juurde võtta on alati lahedam kui 15 kilo rasva.
xintoc
MemberSöögiisu motiveerin sellise mõttega, et trennis on palju energiat vaja. Samuti on vaja kulutused tasa teha.Trennis motiveerin end sellise mõttega, et just tänase treeningu jaoks on söögi ja puhkusega vaeva nähtud.
Selline lõppematu protsess
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui tuju väga sitt on, siis vaatan seda http://www.youtube.com/watch?v=V1tXhJniSEc
Mõjub iga kord.
ma motiveerin ka sarnaselt, et kui on korralikult puhatud ja söödud, siis tuleks seda energiat kuidagi rakendada ning kui ülakeha puhkab, saab ainult jalgu teha.
xintoc
MemberMiks jõusaali ei lähe?Ja oled meessoost? Mis sa nende 3 kg hantlitega teed? Ma olin algklassides kui jõudsin 6kg hantliga biitsepsi treenida…
ma alustasin 2stega, siis kunagi ostsin 4sed ja siis kleepisin need kokku
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused