xintoc
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
xintoc
MemberRäägi siis, mis vahe on lihase seisukohast nendel erinevatel harjutustel?Mulle jäi ka natuke ebaselgeks
xintoc
Membermiks siis enamus teeb 10-12 kordust seerias ?Oleneb eesmärgist, treeningkava jaotusest ja harjutusest.
xintoc
MemberKas 4 – 6 kordust seerias ei peaks arendama paremini Jõudu kui kasvatama lihast ?kasvatab ka lihast. Pikemad seeriad on vastupidavuseks. 4-6 on üsna sobiv.
xintoc
MemberVist jah, lugesin kuskilt, et popcorn kalorivaene aga vaadates pakendit ei ole midagi, ma muidugi ei tea, mis kogus sellest 200st grammist tuleb.Olen üritand köögiviljadega hakkama saada aga see ei pruugi alati õnnestuda:)
Popcorn ei näe kahjulik välja, aga kiire süsivesik siiski, kui ma ei eksi.
xintoc
MemberOi issand. Libista sisse nii palju kui soovid, aga mõtle alati kas seda ka vaja oli. Kanakoival pole ju midagi viga, väldi ainult šokolaadi
xintoc
MemberPlaan on hakata siis käima jõusaalis ning lihast treenida. Põhiliselt käsi. Mõtlesin käia 3x nädalas ning kava on profi poolt olemas, kuid see on siiski üldine, aga ma tahaksin keskenduda kätele. Vanust on 15 ja kaal normis, aga mis on head harjutused kätele?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Huvitas ka söömine, et mida enne ja pärast jõusaali peaks sööma/jooma?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>3 – 4 korda nädalas käin ka jooksmas ning tennis mängimas natuke.
Ette tänades…
3-4 korda jooksmas käia on jõusaali kõrvalt liiga palju. Keskendu rohkem tennise mängimisele pigem. Mõttetu on “põhiliselt” käsi treenida, kõik lihasgrupid vajavad puhkust ning ületreeninguga ei saavuta sa midagi. Tasa ja targu on kasutegur kõige suurem.
*
piimatooteid, puuvilju põhiliselt.. aga ka liha. Peaasi et mitte saiakesi, krõpse, limonaade jms
xintoc
MemberToit peab olema maitsev
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mulle isiklikult meeldivad hästi tehtud liharoad. Kui ei ole veel proovinud, siis tatar hakkliha ja hapukoorega on üsna kosutav
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>xintoc
Memberäkki teed liiga kiiresti seeriad läbi? proovi aeglasemalt ja natuke sõudmist vb kah + negatiivseid lõuatõmbeid(hüppad üles ja lased aeglaselt alla)
xintoc
MemberMa ei oska ette kujutada missugune su säär välja näeb, aga minu arvamus on, et 36cm ei ole sugugi liiga palju. Arvan, et põed liiga palju.PS! Kui jalad oleksid pekised, oleks seda ka pahkluupiirkond ja seljuhul ei oleks see 24cm enam vaid ikka tunduvalt rohkem. Usun, et see mida sa pead pekiks, on kena lihakäntsakas, mis sääremarja kohapealt välja tungib.
Yep, natukene lihastemas jalad ongi ilusamad minu arust
MemberKui toitumiskava ja trenn pole veel aidanud, siis olete te mutandid ja vajate tõesti lõikust.
xintoc
MemberMis vahet on kaalul, tähtis on välimus ju

xintoc
MemberMa arvan, et unusta mõlemad dieedid ära ja unusta ära ka “lühikese aja jooksul”. Lühikese aja jooksul kiire tulemus ei ole tavaliselt säiliv tulemus.Võiks lisada, et liigutada ennast pole ka paha.
xintoc
Memberpähkleid on lahedam süüa
MemberMine võrkpalli trenniNormaalne.
xintoc
MemberEi pea iga nädal 3 korda jõusaali tegema. Aga kui jõusaal ei ole väga intensiivne, siis pole hullu. Enne ei saa teada, kui ei proovi. Sõltub ju kõik treeningkavast ja enesetundest.
AutorPostitused