xerox
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
xerox
MemberSee Erisaate lugu Maripuust ka päris andekas: http://www.youtube.com/watch?v=DpKwr-CvL4M
xerox
MemberRIMIs kalapäevad peaksid olema nüüd ja lõhe hea hinnaga.
xerox
MemberEestlased on järjekordse hea asjaga hakkama saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>xerox
MemberVaata foorumis ringi,siin neid teemasid kümneid,kus kõik läbi nämmutatud.
xerox
MemberEhh mul ei ole meeles nimi, sõbra juures lugesin korra.Igatahes laigulistes ja umbes 35a mees oli.
xerox
Memberon mingi vahe ka erinevate solaariumite kvaliteedi vahel,või mis hind on norm..näiteks 6kr minut.Teaks kuhu edaspidi minna siis.
xerox
MemberMa tõesti loodan, et see on sarkasm.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma loodan ka et Tanel sellest aru sai,et see sarkasm on

xerox
MemberFHM is oli hea artikkel sõjakunsti õpetava mehega.Ta ütles et tänaval toob see kahju kui oled mingit võitluskunsti õppind,näiteks rünnatakse sind noaga ja sina üritad kohe mingit võtet tema peal mis ei pruugi õnnestuda.Inimene kes pole midagi õppind jookseb ära ja pääseb suure tõenäosusega ilma vigastuteta.
Aga mulle endale meeldib klassikaline poks.
jaanuar 14, 2009 at 8:46 p.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #179722xerox
MemberKrt enamusel ja ka minul see saade just trenniajale sattunud
xerox
MemberMa panen omal pudelisse kuiva pulbri valmis ja peale trenni lasen vee peale ja segan ära.Mis lusikaga sa mõõdad.
xerox
MemberMa mõtlesin ja teistsgust looma
xerox
MemberTule taevas appi, kus kurjal infolehel see veel kirjas on, et solaarium naha vananemise vastu aitaks? Kui see nii oleks, siis ma vist solaariumis ainult istukski . Selleks, et korralik jume peale saada, peaks käima paari päeva tagant 7- 10 korda, kindlasti tuleb kasuks korralik solaariumikreemi kasutamine. See, kui jumekaks keegi läheb, oleneb nahatüübist, mina näiteks väga tumedaks ei lähegi- selline ilus kuldpruun jume tuleb. Muidugi mõned neiukesed kasutavad kes teab mis porgandiekstraktiga kreeme, mis naha oranzikaks teeb ja see küll ilus pole. Kindlasti peaks ettevaatlik olema, et ennast liiga ära ei kärsataks, sellepärast ei tohikski kuuri ajal iga päev päevitada- 48 tundi peaks ikka vahel olema. Tüdrukud, kes solaariumis töötavad, on enamus väga kompetentsed ja oskavad vastavalt nahatüübile soovitada, mis tugevusega kabiini inimene kasutama peaks ja kui palju.
Kahjuks netis pole seda infolehte üleval, ega ma ise välja ei mõelnud seda.Solaarium asub jõusaalis, seega hea peale trenni minna.
xerox
MemberSõõge sibulat ja kala,siis muutute samamoodi hulluks loomaks
xerox
Memberhuvitav,infolehelt lugesin et aitab naha vananemise vastu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen 2korda käinud nüüd 10 ja 12 min aga vaevumärgatav jume on juures ,et nii pruuniks minna nagu mõni neiu tänaval tuleks seal vist tunnike ära istuda
Mõni on ikka kõvasti üle pingutanud sellega ja pruunist jumest asi kaugel
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>xerox
Memberveebruari alguses hakkab uus kursus.
AutorPostitused