xerox
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 7, 2009 at 2:46 p.l. in reply to: Muscle&Fitness – eestikeelne versioon – kuidas meeldib? #185283
xerox
MemberNooh kuidas teile Arnoldi eri meeldis.Ma lugesin ise ühekorraga läbi selle teema.Peaks nüüd kuskilt Pumping Iron filmi ka saama.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>xerox
MemberMõnikord tulebki õige valu alles ülejärgmisel päeval peale trenni.
xerox
MemberKas jõuad pärast tööd korralikult trenni teha?palju sul vabasid päevi on nädalas?
märts 1, 2009 at 8:19 p.l. in reply to: Muscle&Fitness – eestikeelne versioon – kuidas meeldib? #135819xerox
MemberAhjaa,tuli meelde et eelmise numbri vahel oli ka 100 eek kinkekaart fitnessi poest ja poe kliendikaart tasuta(maksab ka 100).
xerox
Member1päev rind,õlg,triitseps
2.päev jalad,kõht
3.päev selg,biitseps
1-2x nädalas poksi või enekaitse trenni ka
veebruar 24, 2009 at 10:40 e.l. in reply to: Täna Sparta Fitshopis kõik toidulisandid -20% püsiklientidele! #161442xerox
Memberma käisin sealt 11.30 paiku läbi siis oli kinni juba pood.
xerox
MemberArvan et kui inimene on viitsind ennast jõusaali vedada ja teeb seal harjutusi nii nagu oskab, siis pole see mõtetu.Mõtetu oleks jõukasse minema jätta ja selle asemel telekat vaadata.Ega keegi pole sündinud kang käes ja oskab kohe kõiki harjutusi perfektselt sooritada.
xerox
MemberOlen näinud mõnda perioodi, kus üks inimene treenis eraldi kaela, mitmel trennil, reie tagaosa pingil.Tegi peaga surumisi seljataha suunas, peatõsteid siis nö.
Võib-olla tal oli täiesti hea põhjus selleks, sedalaadi töö, mis nõuab tugevat kaela, või oli siis äkki arst soovitanud talle vms.
Aga lihaste arendamise eesmärgil otseselt ma ei näe mõtet sellel.
Ma vahel teen ka seda harjutust ja olen näinud teisigi tegemas,ei ole põhikavas,teen harva.Tugev kael tuleb kasuks näit. poksis,maadluses.
xerox
MemberTäna võistelnutest oli ta küll kõige vanem -38 a. Palju õnne igtahes maailmameistrile!!!!!
xerox
Membertäpselt nii
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma tegelikult tahtsin teada, kas on tõsi, et kreatiini söömise ajal võib arstlikus kontrollis jääda mulje, nagu oleksid neerud haiged?Kui keegi vastab sellele küsimusele jaatavalt,huvitav paljud prooviksid pärast kreatiini kasutamisega arstlikust komisjonist kõrvale hiilida?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>xerox
MemberKuskohast taolise dieete ka saab?btw,kui too tjeet läbi,vajad sa ilmselt arstiabi,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii et alusa korralikku toitumist parem juba täna.
Kirjutas ju et FHM ist sai
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see ju teada- tuntud terviseajakiri
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>xerox
Membersoovitusi?Telli siit toitumiskava või vaata foorumis ringi, saad ka näpunäiteid. Taolised ekstreemsed dieedid lõppevad tavaliselt läbikukkumisega ja peale dieeti tuleb kaal kohe tagasi koos lisakilodega.
xerox
MemberÄrge muidugi sõjaväkke minge ja rääkige kõigile teistele ka ,et pole mõtet minna.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>xerox
MemberIse kasutan BSN tooteid ja ei saa õelda, et arengut poleks, fasti toodetega kokkupuudet pole.
xerox
MemberSellise pärli rääkis mulle jalgpallur ,kes mängib esimeses liigas ja järelikult räägib neile seda treeńer.Keegi võib ära põhjendada kas on mingi tõepõhi all jutus või mitte.Aga ise jõusaalis joon vähemalt liitri tavalist vett kindlasti.
-
AutorPostitused