Xero
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Xero
MemberToidulisandid ei tekita küll mingi väärarengut ja ei ole mingil moel kahjulikud. Kui nii on siis peax juba ammu kutu olema või ratastoolis, kuna me iga päev sööme toitu mis sisaldab valku ja muid aineid mida sisaldavad toidulisad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Naq on palju räägitud, ongi toidulisade eesmärk et see mõjux kiiresti, samas võid ka toitu süüa, mis sisaldab samu toitaineid, kuid selle seedimine võtab tükk maad rohkem aega!
Aga kreatiin võib nõrgemal organismil neerud küll jamasse olukorda viia. Muud ei oska lisada.
Xero
MemberMix alati kõik tahavad seda raskust tõsta, mina hoopis mõtlen, et tähtis pole mitte surumine, vaid väljanägemine, sest kui väljanägemist rinnal on, siis peax suruma kah vastavalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberNormaalne olex süüa 3x päeva, mulgi vahel, isegi peale mõnda tugevamat sööki kõht tundub mõne aja pärast tühja võitu, kuid tglt sulle tundub nii
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sul licalt on sööki maost vähenend ja seedib nüüd soolestikus, kui sa nüüd sööd veel midagi peale, siis magu ei saagi puhata ju!Xero
Member181cm, 70kg, 21a.
Xero
MemberMa saan keskenduda rock’i kuulates. Näitex Linkin Park, Nighwish

Xero
MemberNojah siis:D Ma olen proovind, vaevalt teen paar kolm korda ära

Aga ex ta vist treenib kõige rohkem õlga ja triica, see praktiliselt sama kui lükkad oma kehakaalu raskuseid hantleid või kangi normaalasendis
Nii et õlal on põhirõhk, keskõlg täpseminiXero
MemberIse võtan enne trenni ja peale trenni koos 200 ml piimaga . Ise soovitan piimaga võttaPeale trenni küll soovitav piimaga võtta ei ole, sest siis on valke kiiresti vaja. Piimas sisalduv kaseiin aga on aeglaselt imenduv. Ja samas peaks ka aeglustama vadaku imendumist.
Tõesti, eriti peale trenni on soovitav võtta proteiini veega, kiirema imendumise tõttu!
Kuid jõusaali hunt, ma lugesin, et võtad 2 korda ikka päevas, sa panid 3
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kirjaviga?Xero
MemberEx ise tead, kui palju paned
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuid liiga palju ei tasu panna, see võib kehale siis rohkem halvasti mõjuda kui hästi! Mina panen valku 30g ja glükoosi sama palju, ehk siis 1:1. Aga see olen mina, nii tundub mulle kõige parem, ei lähe magusaks ja ei ole naq vesi.Xero
MemberOleneb kui palju sa seda paned valgusheiki. Ma panen 30g ja tuleb mõnus lahjalt magus jook, jääxki seda jooma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberMinu teada kah, peale trenni kohe, olex vajalik sisse võtta valgusheik, sest lihased tahavad toitaineid vahetult peale trenni, aga kui sa hakkad neid rosinaid sisse ajama, läheb nende seedimisex juba üxi 1,5-2 tundi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sa võid neid rosinaid süüa 1-1,5 tundi peale trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rosinaid võib süüa küll ja on isegi vajalik süüa kohe peale trenni, kuna nad on kõrge glükeemilise indeksiga ja sisaldavad palju kaaliumi.
Vot kus lugu, nüüd olen jälle rosina võrra targem
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberMinu teada kah, peale trenni kohe, olex vajalik sisse võtta valgusheik, sest lihased tahavad toitaineid vahetult peale trenni, aga kui sa hakkad neid rosinaid sisse ajama, läheb nende seedimisex juba üxi 1,5-2 tundi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sa võid neid rosinaid süüa 1-1,5 tundi peale trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberMinu meelest on just vastupidi selle sauna asjaga, mis Te siin räägite, saun pidi just lihaseid lõdvestama ja hästi mõjuma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberEhk siis steroidid mis teevad keha mehelikumax, hääle mehelikult karvasex jms
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Arnold S. kasutas kah neid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ta oli juba 20 aastasel sama suur kui osad 30 aastased ja peaaegu sama suur kui ta iidol Reg Park
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina lasen ikka bioloogilisel teel testosteroonil mõjuda
MemberAga miks siis Trauben Zucker’i karbil on kirjas viinamarja suhkur…sest glükoos ongi minumeelest viinamarja suhkur, või kui ei ole, ei oleks mina suutnud bioloogia lõpueksamit sooritada
glükoos=viinamarja suhkur…aga noh, mis mina kah sellest tean
MemberTrue true…

Kuid sa ei mainind, kuidas? Juurde võtmisena võid seda tähendust mõista igat pidi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused