Skip to main content

Xero

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 1,248 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Köögikaalud #206749
    Xero
    Member

Euronicsis müüdavad Soehnle kaalud on suht hea hinnaga ja kvaliteet on samuti hea. Soovitan ! Oma ühte paarisajakroonilist Soehnle kaalu ja olen rahul.

Xero
    Member

MÄESUUSATAMINE

20.00 Meeste suurslaalom

Eestist: Deyvid Oprja – 65

LASKESUUSATAMINE

21.30 Naiste 4×6 km, Stardis 19 riiki

Kadri Lehtla, Eveli Saue, Sirli Hanni, Kristel Viigipuu 16

Xero
    Member

20:45 Murdmaasuusatamine, naiste sprinditeade.

Kaija Udras ja Triin Ojaste 14

21:35 Murdmaasuusatamine, meeste sprinditeade.

Peeter Kümmel ja Anti Saarepuu 9

in reply to: Tore spordiala see iluuisutamine #258373
    Xero
    Member

Naistele meeldivad

in reply to: Paljud teist solaaariumis käivad. #258367
    Xero
    Member

Kes solaariumi plaanivad minna, peaks enne oma sünnimärgid üle vaatama. Kas nahaarst lubab teile üldse solaariumi?

Näiteks minul on palju sünnimärke ning mõned neist sellised suuremad (kuigi healoomulised) ning arst keelas igasuguse päevitamise. Ei aita, kui sünnimärgi kinni katate, nahk saab UV doosi ikka.

Lihtsalt et ennetada nahavähki eks.

Mina lasin paar suuremat sünnimärki oma seljalt eemaldada kirurgilisel teel. Olid healoomulised ja nüüd olen rahul. Ja ei lasknud mitte sugugi päevitamise pärast, vaid selleks, et nad jäid iga kord mind segama ja mõned korrad tõmbasin ka katki.

in reply to: Kõhulihased!! #258183
    Xero
    Member

Pole olemas alumist ega ülemist kõhulihast. Saad vaid rohkem rõhku panna alumisele või ülemisele poolele, kuid ükskõik mis harjutusi teed, kõhulihas töötab kui tervik. Jalgade tõsted mõjutavadki peale kõhulihaste ka reie nelipealihas ja sirglihast. Rasva kõhupealt saad vähemaks toitudes vastavalt.

in reply to: Käe ümbermõõt… #258069
    Xero
    Member

Õlavars 40cm, kaal 82kg, pikkus 181cm

in reply to: jala trenn #257870
    Xero
    Member

Ma olen teinud 3,5 või oli see isegi 4 minutit.

in reply to: Lockerz #257567
    Xero
    Member

Et siis 25. kuupäeval toimub jagamine. Eks näeb, kas joppab. Kui joppab siis on tore. Lisaks veel eelmisele, 250ptz eest saab Wii+mängud kaasa, kui 200ptz eest küll Psp-d ei saa. Neid punne pidi olema 800.

in reply to: Akinator – veebigeenius #257467
    Xero
    Member

Arvas tõesti ära, kuid üldistas. Lõpuks siiski alistasin, aga sellegipoolest peaaegu õigel teel.

in reply to: Keda fännad? #257447
    Xero
    Member

Ei ole samuti kellegi fänn, aga huvitav on jälgida selliseid tegelasi ning nagu Lee Priest, Imre Vähi ja Marek Kalmus.

in reply to: Oti vormileib – kodus,tööl, lahingus -ei vea kunagi alt! #257293
    Xero
    Member

Arvan, et nii päris ei ole. Ei ole võetud mingi suvaline leib ja pandud Oti nimi peale. Siin on tähtis leiva/sepiku koostisel ja valiku on teind Ott arvatavasti. Ühesõnaga – kas siis Oti poolt valitud (retsept) või siis Otile pakutud variant, kuhu tema nimi peale läks.

in reply to: KÜSITLUS #256962
    Xero
    Member

Enamus variante jäi vastamata kuna ma pole rallit külastanud, küll aga niisama Saaremaa elu uurind.

in reply to: Jõusaali tsitaadid #256915
    Xero
    Member

Kui mind pole trennis – tähendab, olen surnud!

Indrek Otsus

in reply to: Lockerz #256683
    Xero
    Member

Varsti varsti, üsna pea tuleb redemption. See peaks juhtuma Veebruarikuus. Aga eks need asjad on piiratud koguses ja kes ees, see mees. Saad osta ka “kindlustuse”, mis suurendab võimalust lunastada endale mingi nänn, kuid ei garanteeri seda. Eks näeb, mis toimuma hakkab.

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 1,248 total)