Xero
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Xero
MemberMa panen Whey 8100 ja tavax on mulle saand et enne, kuskil pool tundi, võtan sheigi sisse ja peale trenni kohe, enne trenni võib ka piimaga võtta, siis aeglasema imendumisega. Aga vahel olen tund enne trenni kohupiima nahka pannud.
Xero
Member70 kg on vähe ju. Sa võiks vabalt 80 kilo kaaluda. Sõltub ka vanusest kõik muidugi. “Raske kont” on üldiselt müüt, aga kehatüüp ja isegi keha absoluutne tihedus on geneetiliselt varieeruvad päris palju.Või ma ei tea… ma ei saagi päris hästi aru milles siin see küsimus on… 70 kg on ikka pagana vähe ju 178 cm kohta:) Mina olen 170 ja 72 kg hetkel.
Pikkuse ja kaalu suhe on täica norm tglt
Xero
MemberMulle tundub et pullover treenib selga, täpsustan tglt – seljalailihast, tunnen seda ise peale trenni, rinnale ta ei avalda mulle mingit mõju.
Xero
MemberAlustasin, kui olin 20 a ja kaalusin aint 59kg. Nüüd olen 21 a ja 72kg. Natuke rohkem kui aasta treeninud, kodutingimustes, 2 kuud sai jõusaalis ka käidud!
Xero
Member23 aasatne oli ta siis kui tuli esimest korda mr. olympiaksMinumeelest 19 aastasena, mil ta tuli mr. Universumix, kui ma ei exi, kuid see aeg muidugi suhteline, millal tippu tõusis.
Xero
Memberhttp://www.elitefitness.com/go/meso/ronniesquat.wmvigatahes siin paneb jalgadega 800 lbs
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>1kg oli vist 2,2 lbs

Jah, jalakükke tegi tõesti 800lb’ga mis teeb 362,9 kg. Jalapressi tegi 2250lb’ga, mis võrdub 1020,6 kg. Seda viimast oli üpris hea vaadata, kui saalist kõik kettad pandi jalapressile, teised, kes trennis olid, pidid ootama seni.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberVõixid tõesti varem üles tõusta ja kui ei saa, mine varem magama. Hommikune söök on kõige tähtsam, see paneb organismi tööle ja mingist shake’ist küll kasu ei ole hommikul, kui soovid et keha arenex. Hommikul võix süsivesikute rohket toitu süüa, naq makaronid, võid ka riivitud juustu peale lisada ntx, see on mõnus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja piima või jogurtit kõrvale.Xero
MemberSamas, see on naq Arnold ja tema keha pasitab kah välja, kuid siiski selline kahtlane mulje jääx, naq töödeldud seda, õlad on laiad naq Arniel kohane jne. Tiss imelik, tõesti naq olex hullult töödeldud seda või ma kah ei tea
Xero
MemberArvan, et see püxiluku koht on töödeldud, see kerge ju, võtad mõne pilditöötlusproge ja “Warp Brush” ja kõik
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberMul see ja veel mõned videod olemas, videosid vaadates tõesti tundub et teda ei huvita rekordid, aga mee paneb jõhkralt, ühes videosurus ~90kg hantlitega ja see oli vist soojendus.
Xero
MemberKasutan seda ja olen sellega rahul, jõudu on sellega juurde tulnud ja seda märkasin juba 2-3 esimest kuud, kui seda tarvitama hakkasin
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberSiin on ju nii ilmselgelt näha, mis on eestlaste teadmised ja arvamused kulturismist. Isegi õiget pilti ei leita ja veel hilisõhtune aeg – tähendab, et keegi mitte mingil tingimusel ei saaks teada, et pilt ja saade on erinevad ja et keegi ei näeks kulturiste, muidu järsku mõni hakkab viimaks trenni kah tegema ja eestlased ei taha ju seda eriti, muidu ei vaadata spordisaateid ja viimaks ei leidugi “tugitoolisportlasi”! Ma ütlen..õõõh.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberOlen kuulnud, et 10 minti peale loksutamist on õige aeg juua, kuid siiski, enne joomist veic licalt raputada, väheke.
Xero
MemberMuidugi võib aastaringselt süüa, sa ju sööd iga päev toitu mis sisaldab valku, või mis?
Ma muidu ostan kohupiima mis maxab 8.50 ja 100g sisaldab 18g valku (250g pakk). Nii et 45g
Xero
MemberSee tunne pärast t6sist trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> oi see on hea, pumbata on ka ylimalt rahuldav. Pärast trenni kui oled kurnatud tekib selline ( kui tugevasti treenida ) teatud deliiriumi tunne keha paistetusest lihaste pingul olekust ehk jne. Natuke aega on ja siis kaob ära ja siis tuleb selline vastik tunne :S Tunne, et tahaks veel :S Miks see ära kadus??? MIKS MA SIIS TRENNI TEGIN???? Ja siis teen trenni selle pikema deliiriumi otsimisel mida ma ehk ei leia, aga endale märkamata kasvan “kogemata” suureks.
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jutt on sul muidugi õige, peale trenni on suur rahulolu ja need raskused mis trenni ajal kasutad, need on mul tekitanud sõltuvuse, kaif tunne on, kui sa surud või teed hantliga küünarnukikõverdusi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Liiga hea!!!Ja pärast trenni see löögastus ja tunne , et lihased on mul nüüd 2x suuremad kui enne trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuid see sellex, asja huvitav külg ongi just see, vähemalt mul, et ma tean, et olen oma kehaga ülimalt rahul ja see on see hetk kui mõtlen, mida naised mu kehast arvavad
ja ilus keha meeldib naistele, peaaegu alati
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused