Xero
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Xero
MemberJah, neid mõtlesingi
Xero
MemberMix ma ei peax teadma? Olen tõmmand, kuid nüüdsex ei ole juba aasta teind või nii ja tervis on hoopis paremax läind. Muide, mix selline irooniline küsimus?
Xero
MemberJah, tervisele suic kohe kindlalt hästi ei mõju, loogiliselt mõeldes ju
Xero
Member*Umbes 9 aastasena sõitsin põlve peal, teise jalaga hoogu lükates, rulaga. Siis järsku jäi mingi väike takistus(kivi) ette ja lendasin lõuaga vastu asfaldit. Siit moraal – ärge sõitke rulaga, kui sõita ei oska!
*17 aastasena olin “väheke” purjakil ja lendasin üle trepikäsipuu, 1,5 m kõrguselt, lõuaga vastu betooni. Sellest ajast saati ei ole praktiliselt üldse joond ning sügisest saati ei ole tilkagi alkot sisse võtnud. Siit moraal – ärge jooge, kui juua ei oska!
Xero
Memberise panen hapukoort või piima ja kindlasti 1-2 toorest muna (natuke suhkurt)
…hea valgu pomm
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kohupiim naqnii on üks suur valgupomm, täica normilt valku sees, kas nii siis ei ole, et need ülejäänd valgurikkad toiduained mis sisse paned, ei tarvitata organismi poolt ära, sest teadagi on see, et keha suudab omastada 30-40 g valku. Kuid 250 kohupiimapakk sisaldab üksi juba 45 g valku..
Xero
MemberKodus saab seda lihasgruppi ilusti ära teha: good morning harjutusega või jõutõmbega ,raskused saab kasvõi majapidamisest, kui hantleid pole, arvan
Xero
MemberVäga hea teema tehtud! Meeldis et kõik üksikasjalikult ära seletatud, kuid loomulikult ei sobi selline kava igale inimesele. Sellest saab õppida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberNu-metal, metal-rap, metal, rock, heavy
Xero
MemberKogemusi küll pole, kuid paaril tuttaval-sõbral on selline probleem samuti olnud. Põhjuseks – kõrge vererõhk. Vähemalt neil
Xero
MemberMul ei ole küll nabasongi, küll aga kubemesong, ehk siis kõhu allosas asub see, vahel tõesti torgib seegi mul, kuid valus pole, peagi lähen kirurgi juurde saatekirjaga. Põhjustajaks on arvatavasti töö – suht füüsiline töö ja raskuste tõstmisel kasutasin tihti kõhu abi, ehk siis toetasin raskust vastu kõhtu, see aga andis tunda, nüüd väike kühmuke punnitab, valus pole
Xero
MemberSiin haiseb demokraatia järgi…
Xero
MemberNojah, 3 inimest hoiavad kangist kinni kah…
Xero
Member250g kohupiima, 10% hapukoor ja suhkurt. Ei tee see midagi mind paksuks, pole kunagi teind, olen kiire ainevahetusega. Rohkem olen lihastoonust juurde saand kui rasva, isegi kõhul seda nii vähe!
Xero
MemberVõix sellise süsteemi teha, naq torufoorumis – läbustajatele ja korrarikkujatele “lammas”. Ülejäänud postiivseid poste jagavate postitajate tiitlid võixid olla lihtsad ja loogilised, et ikka uustulnuk saab aru, kes on kes. Kui vastab kõrge tiitli omaja, siis võib ta seda rohkem uskuda, kui tavakasutaja! Sorry kui mu väljendusviis oli ebapiisav, ma ei oska paremini, süüdistage aint emakeele õpetajat
??:”>
Xero
MemberXero kui nüüd täpne olla siis PARIM ENNE kuupäeva ületanud tooteid võib kasvõi 100 aastat hiljem müüa. KÕLBLIK KUNI tooteid võib müüa veel sellel kuupäeval, mis pakile märgitud. Kala ilmselt siiski on kõlblik kuni märkega
??:”>Hmm, kahjuks või õnneks olen kaubandusega tegelenud ja mulle on nii meelde jäänd, et mõlemal juhul, nii “parim enne”, kui ka “kõlblik kuni” toodet ei või müüa järgmisel päeval, pakil märgitud kuupäevast. Aga muidugi see oleneb ka kauplusest, mingi Säästumarket võib jah neid “parim enne” kuupäevaga tooteid müüa 100 aastat, kui Hyper Rimi mitte, sest Rimis korjatakse mõlemal juhul sellised tooted järgmisel päeval ära
??:”>AutorPostitused