Xero
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Xero
Memberväike tants? Vahest võib
väike õlu? Ei joo, vabsjee ei paku huvi!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tuju hea, ülihea
naised teevad veel paremaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberSeajalad, hapukapsas – õige Eesti toit
Xero
MemberReljeef põhimõtteliselt juba olemas, soov massi kasvatada.
Xero
MemberEsimene meeldis vägagi rohkem

Aga ka teisel polnud midagi viga, igav on aint pepusid jälgida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Midagi sexikat peab kah olema ja tihti teevad riided just naise sexikamax, naq oi näha esimeses videos, kui licalt mingi pepuvahepüxid jalas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberMul radikuliiti küll pole olnud, aga viimati oli songa op. ning kohaliku tuimestusega – seljaaju tuimestussüst.
Xero
Memberma arvan et see video sobiks ka teemasse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tähelepanu, tegemist ei ole ravimiga, kõrvaltoimete tekkimisel
pidage nõu oma arstiga!
Sõltuvuse tekkimisel pidage nõu oma psühholoogiga

Xero
MemberJälle üks professionaalne abistajate töö.. Need vennad oleksin mina kohtusse kaevanud.Ma ise imestasin, et suuremad tüübid istusid ja hiljem alles tulid appi, väiksemad vennikesed olid abistajad
MemberUmm, huvitav, kui palju too tüüp surus. Video kommentaarides oli ühe postitaja lauses juttu 305 kg’st..
Xero
MemberHommikul peabki süsivesikute rohket toitu sööma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mida aeg õhtu poole, seda vähemaks peab seda võtmaXero
MemberSee on üks mõistatuslikemaid ja ilusamaid asju maailma, mis on nii mõistatuslik, et inimene teab et treenides läheb lihas suuremaks ja saavutab jõudu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ka mina olen sellest mõelnud, kuidas saab üks lihas olla tugev, licalt, rakkudest ja kudedest koosnev päts

Xero
MemberMulle kah meeldib see värk siin. Tundub isegi lihtsam ja seda kah et foorum tundub nüüd kiirem kah

Nii et zajebis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
MemberSoovix isegi teada, milline see harjutus välja näeb
MemberSaiast saate süsivesikuid rohkem, valku vähem, leivast saate valke rohkem, süsivesikuid vähem. Muidugi on leib kasulikum kuna see palju rohkem toitainete rikkam.
Kus on must leib???
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Xero
MemberNo see peax nii, et mitu korda pimesool lõhkeda ei saa, arvan. Mul endal pole olnud, aga tean tuttavaid, kellel nii olnud. Kui nii mitu korda valu üle läinud ja tagasi tulnud, siis ehk on lõhkemis äärepeal. Aga seda olen kuulnud, et enne lõhkemist pidi väga tugev valu olema, et võtab kohe küüru sisse seljale.
Xero
MemberPimesool valutab muidugi ja päris jubedalt, kuid üx tähtis teadmine, kes seda veel ei tea. Kui pimesoole valu äkitselt ära kaob, on see kindlalt lõhkenud ja siis peab väga kiirelt tegutsema!!! Sest siis on asi tundide küsimustes.
-
AutorPostitused