Xero
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Xero
MemberEest on minumeelest palju võimsam ja kuivem, kui nt võrrelda Ronnie eest vaadet, siis jääb Ron tunduvalt alla, kõhukad praktiliselt väljatoomata, praegusel juhul ilus six-pack “suure mehe” kohta naq seda on ka Ron.
Xero
Member” data-cite=”Riisitera
” data-ipsquote-contentapp=”forums” data-ipsquote-contenttype=”forums” data-ipsquote-contentid=”9145″ data-ipsquote-contentclass=”forums_Topic”>aga kui on vastupidi et tarbid neid rohkem kui vaja, kas see teeb tervisele liiga?No liigne valgu tarvbimine pidi põhjustama kõhulahtistust, see on halb omadus. Suht vähemax pidi jääma ka magusisu. Mul on mõlemad nähud esinenud. Ütleme, et vahepeal olen tõesti väga palju söönud, sõbrad vahel küsivad et wtf, kuidas ma jõuan. Et pealevaadates naq aru ei saax, et ma söödik olexi
Xero
MemberÜx valgurikkaim jogurt mis ma leidnud poest olen, on AB Biojogurt, mille valgu sisaldus 100ml on 4 g ja liitrine on see jogurt.
Xero
MemberMa vaatan et kõik jubedalt ajavad taga neid KW, mida suurem seda uhkem, aga eks see ole vaja ka kütust taga ajada.
Ega rikkus pole häbiasi
Xero
MemberVaata Tööriistad-> Harjutustepank alla
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seal on neid hulgaliselt!
Xero
MemberArstid suht tihti panevad vähe mööda ka oma soovitustega, sest iga trenniga(jalgpall, jõusaal, jooksmine) võib tulla vigastusi, aga üldkokkuvõttes elab parema tervisega ikka sporti tegev inimene.Samas teema autorile ei saa siin ühtegi soovitust öelda, kui ta ei ole lähemalt rääkinud oma probleemidest, mis ei lase tal trenni teha. Kui on tõesti tugev haigus/vigastus, siis on suht raske midagi soovitada peale õige toitumise.
JUST!
Mul nt on südamega probleemid. Rütmihäired jne, olen 2 opi üle eland. Kui hakkasin paar aastat tagasi raskelt trenni tegema, ei mõelnud ma üldse selle peale, et jõutrenn on südamele väga suur koormus. Niisiis, pea aasta tagasi, sain arstilt soovituse, et kui ma tõesti tahan trenni teha, siis võin ka väixemate raskustega, aegamööda ja rahulikult, mitte end tappa, kuigi ma ehk suudaxin, aga süda ei pruugi vastu pidada – keha ja lihased pidid isegi väixemaid raskusi kasutades arenema, kui õigesti toitun ja tervislikult. Kuigi mitte nii ideaalselt kui suuremaid raskusi kasutades. Selles hoolimata olen arste kuulda võtnud, sest südant on aint üx
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberKuid seeditud toit on sul siiski kõhus, kui sa juhuslikult kõik oma kergendused hommikul ära ei tee.
Minul oli just vastu pidi tglt see. Kui alustasin jõutrenniga, võtsin esmalt maha ja siis hakkasin juurde võtma.
Xero
MemberHang Cleanhttp://www.exrx.net/WeightExercises/Olympi…/HangClean.html
Parimad trapetsile massilisajad on veel: Power Snatch, Power Clean, Deadlift ja Shrug
Power Snatch
http://www.exrx.net/WeightExercises/OlympicLifts/Snatch.html
Deadlift
http://www.exrx.net/WeightExercises/Gluteu…BBDeadlift.html
Power Clean
http://www.exrx.net/WeightExercises/OlympicLifts/Clean.html
Shrug
http://www.exrx.net/WeightExercises/Trapez…er/BBShrug.html
Bear Crawl peaks olema selline, et istud maas, surud end kätele ja kõnnid ringi (kätel)
Paar harjutust tunduvad naq õlale mõjuvat ja jalale ning alaseljale..
Xero
MemberSama lugu mulgi..
Kui ma veel ei treenind olid õlad ees. Proovind olen selga rohkem teha, aga ei midagi, ju siis ikka geenidega mingi jama. Proovin suht sirgelt käia, aga ei midagi, mul selgroo isegi suht kõver. Olen kuulnud mingeid “traxe” mis tõmbavad õlad tagasi.
Tuttava sõbral oli aitanud.
Xero
MemberNt sojavalgud, kuid kas ei ole olema mitte aegaseid vadakuvalke?
Muidu saaxid aeglase valgukoksi piimaga, enne magamaminekut.
Xero
MemberÜtleks, et Imrele on siis vaid üks konkurent
“>See on minu arvates nr.2
Aga hääl läheb ikkagist Imrele! Võtke eeskuju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Edu Sulle!
Xero
MemberKas keegi on tõestanud, et pullover EI suurenda rinnakorvi !?
Kes suudab vähe loogilisemalt mõelda siis ikka suurendab küll!
Juhul muidugi kui seda õigesti teha. Hantlit niisama, ilma tehnikata, üle visata võib tõesti igaüks ja kasu pole midagi. Kui seda õigesti sooritada tunnete vahet. Vahel minagi ei pööra pulloveri sooritamisele tähelepanu, järgmine kord juba mõtlen mis valesti tegin ja proovin seda nii teha naq peab – ja ennäe imet, harjutuse lõpus on hoopis teine tunne.
Xero
Member9 minutit muna keetes läheb ta tõesti liiga “kõvax”
Mina keedan muna 5-6 min, siis on ka see munavaleg suht pehme ja kollane on poolkõva, igaljuhul hea.
Xero
MemberSeda riistapuud ei saa ju usaldada eriti, olen kindel et see pole täpne värk mida näitab, sest esitex, igal inimesel v-o erinev nahapaxus, olenemata rasvaprotsendist
Xero
MemberTunda ei ole loomulikult võimalik. See on aeglane protsess ning seda saab aint jälgida teatud aja tagant. Sama ka tuttavate ja lähedastega, nad ei saax ehk aru, et sa oled kasvanud, kuna nad harjund sind iga päev nägema. Aga need kes ei ole sind tükk aega näind…
Ühesõnaga tee iga aasta endast pilt ja näed erinevust
“>AutorPostitused