Xero
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Xero
MemberJa kust ma saaksin seda Trauben Zuckerit osta? Jah mul on see maitsetuTrauben Zucker on müügil Rimis, Maksimarketis ja teistest suuremates toidpoodides ja hind jääb 14-15 krooni vahele
Muidu saab ka siit.Aga ma mõtlesin ise kah seda whey 8100 osta aga on see maitse siis tõesti nii hull
või lihtsalt maitse asi, seal suht palju maitse varjante kah:metsmaasika, sidruni, lagrits, kohvi latte.Mida soovitaksite ?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja hind on ka väga soodne samuti glutamiini sisaldus kõrge 
Sidruni oma mekib sajaga ! Seda võin julgelt soovitada. Aga kas lagrits ja kohv nüüd nii hea ongi. Selles kahtlen.
Xero
MemberNjah, halba ei tohiks teha, sest nagu üks hea ja kogenud asjatundja mulle ütles, võid käsi teinekord lihtsalt “lihvida”, sest nad saavad tõesti mingi osa koormuse teisi lihaseid treenides. Aga siiski, päris välja pole mõtet jätta. Tee neid siis kasvõi iga paari nädala tagant korra ja vähem seeriaid
Xero
Memberise kasutan sama, whey 8100 ja sidruni maitselist..segan veega ja trauben zukerit juurde ja läheb(Y) ei ütleks küll et halva maitsega oleks
Heh, kohe näha et ühe gängi poisid

Kui sa kasutad maitseta, siis piimaga on isegi parem juua, kui veega, siis pane kasvõi Trauben Zuckerit juurde. Muidu sidrunimaitseline vees segatuna Traubeniga on super!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Noh, võib-olla tundub nata magus, aga harjub ära 
Xero
MemberK6hulihased saab trimmi kiirelt, tee puki peal k6hulihaseid 4xmax, ehk siis 4 seerjat nii palju k6hulihaseid kui j6uad ja paari n2dala p2rast hakkad juba tulemusi n2gema.No kuule, kui sa arvad et kõhulihaste harjutuse aitavad kõhutrimmi siis sa eksid. Trimmis kõhulihas on ikka see mis on välja ka paista, kuid kui sul kõhupeal rasvakiht, siis võid kõhukaid lõpmatuseni teha, tolku ikka pole. Kui sa arvad et see aint päästab siis edu sulle. Toitumine, toitumine ja veelkord toitumine!!! Ja seejärel harjutused, kõhulihaste tegemine arendab kõhulihaseid. Kui soovid trimmi saada, siis võta toitumine käsile, sest teinekord polegi vaja hullult neid kõhulihaseid treenida, et neid välja saada.
Xero
MemberKeegi ei saa sinu eest otsustada mida sööd, kui palju ja millal. Toitumiskava on personaalne ja aint sina oskaksid selle välja mõelda, see pole ju nii raske. Mõni võib sulle teha selle, aga vb sulle ei meeldi ja ei sobi, selle peale pead ka mõtlema. Mul oli sama, ma ei ütle et mul praegu toitumine on perfektne, toitumine ei saa kunagi perfektne olla, aga ikkagi. Aga enda eest ei lase ma kellegil otsustada mida söön… Harjutamine tee meistriks, ka toitumise koha pealt!
Jätku leiba!
Xero
MemberMagusaisust SAAB alati lahti. Tuleb vaid võimalikult korralikult süüa. Nagu öeldud – rasvad, valgud ja nende osakaal kehas. Hakka paremini toituma, hakkad magusat ka võimalikult vähe tahtma. Kui mina hakkasin paremini toituma, kadus ka magusaisu ära. Šoksitahvlid ja igausgused kommid seisavad kapis ma ei tea misajast
Xero
MemberKindlasti mitte ühegi toiduga ei tasu liialdada, isegi mitte tervisele hästi mõjuv toitumine. Kõik normi piires. Seda tean ja ka enda nahal tunda saanud, et teeb kõhu lahti. Muud midagi. Aa ja magusaisu kaob ära
Xero
MemberNii.. ja naa.
Xero
MemberMõttetu vidin on see. Inimestel tõesti pole targemat välja mõelda kui sellist paska ja siis pannakse veel müüki ka ja reklaamitakse et tõhus värk jne. Kahju neist kes reklaami ohvriks langevad. Kui sa tõesti tahad ilusaid, trimmis kõhulihaseid siis treeni neid loomulikl teel ja toitu õigesti! Siis tulevad ka tulemused.
Xero
MemberKükk on tõesti “õige” trenn. See on kõige effektiivsem harjutus. Pluss, olen lugenud et tõstab testosterooni taset!
Xero
MemberMarek Kalmus 3. koht
Ott Kiivikas 5. koht
Xero
Member30kg vähemalt. Alla selle on juba naiste raskus.