Xero
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Xero
MemberNeed võivad küll rumalad ja naljakad küsimused olla, kuid mõelge, et ta on algaja ja ta ei tea põhitõdetest midagi. Olid ka just SINA kunagi algaja ja võib-olla küsisid veelgi rumalamaid ja mõttetumaid küsimusi. Kui te nii edasi jätkate siis noored varsti enam ei julgegi siit abi küsida. Siis olete just teie need rumalukesed, kes abivajajat ei aita ja juhata teda õigele teele. Tuleb välja et praeguseni ei ole veel sellele noorele keegi selgitanud asja ja kui kõik käega löövad siis ta küsib edasi lolle küsimusi. Teisel pindu näed, enda silmas palki ei näe.
Xero
Memberno ei tahaks eriti praeguse kuuspakki onebacki vasti vahetada
aga kunagi eks proovitud olnud ikka jah:D
ja toidab:D
Kui sa ei taha kuuspakis loobuda, siis kahjuks sul pole võimalik lihast kasvtada, sry dude

Xero
MemberAsjalikud õnnesoovid ka minu poolt!
Xero
MemberHarjutused tulevad alati kasuks.
Xero
MemberAiiia, see oli valus
Xero
MemberArvan pigem et 90 naela, ehk siis 40kg ringis+ kang.
Aa muidu päris hea.
Xero
MemberEks see kõigil ole nii. Ma tunnen ka ennast hommikuti piitsana ja isegi peeglist on näha

Xero
MemberEsimene oli nii hea, koom noh

Xero
MemberOlen nii söönud ja peaks mainima et võrratu (Y)
Xero
MemberEsimene oli kõige naljakam.
Teistes videodes oli lihtsalt üks loll ja omast arust kõige kõigem.
Aga tegelt tanstuannet tal oli, ma parem ei hakka rääkima enda tantsimisest. Aga jah, oleks ta natuke viisakam olnud, oleks läbi lastud.
Xero
MemberKuid venitada tuleb alati sooja lihast ja nagu artiklis öeldud, keskendu ühele lihasele korraga.
Xero
Membertehke kõhule erinevaid harjutusi, tehke külgmisi ja ülemist kakui saalis olete, tehke lisaraskustega
ma tegin üldse 2 nädala peale 3x kõhule ja päris mõnus mass tuli
Raskustega kõhulihaseid tehes pidavat kõht suureks minema. Siis nagu Ronniel.
Xero
MemberEt olla kõva mees, lihtne, sest olen lihtsalt nii sigalahe mees, et tsikkidel veri kohe keeb.
Ok ok, tegelt ma niisama lööbin, eks ikka sportliku väljanägemise nimel
Xero
MemberArvatavasti tõmbas selja ära, kuid kohe ta muidugi ei tunne seda. Arvan, et mõned päevad hiljem ta lebab lihtsalt vaikselt nina nokkides voodis. Kurb sellistest.
Xero
MemberUjumisega, nii suvel kui talvel. Suvel ka rattasõit ja kui tuju on siis sõpradega mängime vollet.
AutorPostitused