Skip to main content

Xero

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 916 through 930 (of 1,248 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Millist varustust kasutate? #105932
    Xero
    Member

Kindad ja rätik.

in reply to: Mitu korda nädalas käid jõusaalis ja kaua kulub aega trennile? #105904
    Xero
    Member

4-5x nädalas, treeningpikkus on kuni 1,5 tundi.

Nüüd teen 5x nädalas, kokku alla 5 tunni läheb ehk siis üks trenn = alla 1tund

in reply to: Käsivars #105865
    Xero
    Member

Vahetavahel ikka treenin käsivarsi. Kui, siis koos biitsepsidega. Kui käisin Kimberis ütles Tiiu Kimber selle koha pealt, et neid tõesti pole vaja eraldi treenida, kui just kulturist pole, sest see saab vatti palju paljude harjutustega ning pealegi, käsivarre lihased on nii peened lihased, et neid on võimalik kiirelt vigastada kui oska tehnikat õigest kasutada ja et suuri raskusi pole mõtet kasutada. Aga nagu ütlesin treenin ma ikka vahetvahel neid ja tundub et mõikab. Vahetevahel on järgmistel päevadel isegi valutand, millest võib täheldada et ju siis sai hästi vatti eelmine päev.

in reply to: Joker.ee – Kommenteeri ja võida #105772
    Xero
    Member

Julge vähi rinnaalune on hantleid täis

in reply to: Jõutõmme #105716
    Xero
    Member

On öeldud, et jõutõmme ja kükk parandavad oluliselt testosterooni kvaliteeti ja tõstavad seda. Kükk praegu OT, kuid jõutõmbest rääkides on see väga hea harjutus mis võtab erinevaid lihaseid läbi.

in reply to: Õla esi ja tagaosa #105525
    Xero
    Member

kuigi küll jah siin sellest juba juttu olnud aga siigi võin üelda, et õla esiosale omal mõjub kõige paremini üless surumine kangiga ja tagaosale on siiamaani kõige enam meeldinud plokil lõuaalla tõmbed.

Ma olen siimaani aru saand ikka et lõua alla tõmbed panevad suurema rõhu keskmisele peale ja esiosale. Ja ka trapets saab omajao. Parimad harjutused tagaosale siiski ettekallutatule hantlite lendamised. Seda sama võib teha ka plokkidel ja liblikal, mis teeb rinda, kuid oled lihtsalt kõhuga vastu seljatuge.

in reply to: TEGIJATE TREENING – Marek Liiva: biitseps, selg #105496
    Xero
    Member

Huh, see on extreemsus

in reply to: Õla esi ja tagaosa #105491
    Xero
    Member

Alles hiljuti oli sellest juttu ju siin. Miks ei otsi. Ise oled siin juba suht vanem kasutaja.

in reply to: Nalja.. #105374
    Xero
    Member

Minu nõu tuli ükskord küsima mu venna sõber, kes teadis mis trenni teen ja millega üldse tegelen. Ta tahtis ka nii suureks saada. Ta siuke kõhna poiss ja soovitasin talle siis trenni kõrvale kõvasti süüa ( liha jms. ). Umbes kuu aja pärast küsisin poisi käest, et kuidas siis läheb ka? Ütles, et hirmus raske on nii suurt toidu kogust ära süüa. Küsisin siis, et kuidas trennid lähevad? Poiss vastu, et mis trennid? Kas trenni peab ka tegema? Ta vaeseke oli endale meelde jätnud ainult selle viimase asja, et peab kõvasti sööma. Ja nii ta siis pugiski iga päev hunniku liha näost sisse ja ootas millal lihased arenema hakkavad.
    in reply to: Kümme dieedimüüti #105354
    Xero
    Member

Sul ei ole 6igus!

Aga “taimetoitlasel” pole võimalik tõesti kasvatada nii head lihasmassi kui “lihassööjal”. Muidugi ega taimetoitlane ka aint taimsest toidust ei toitu. Muidu ta ei elakski.

in reply to: Jõutõmme #105353
    Xero
    Member

Vahe on ka selles, et sumo stiilis ehk jalad laialt, käed kitsalt – lange põhirõhk nelipealihasele. Alaselja treenimiseks on hea variant jalad kitsalt käed laialt stiilis. See paneb tööle ka hamstringi ja tuharalihased.

in reply to: jalaraskused #105269
    Xero
    Member

Mul polegi neid vaja, sest tööl kannan ma metall ninaga saapaid ja üsna rasked on.

in reply to: Mis sorti võid tarvitate=? #105267
    Xero
    Member

kuuldavasti pidi 1 kilost lihast saama 15 kilo viinereid, nii et tehke omad järeldused
    in reply to: Mis sorti võid tarvitate=? #105266
    Xero
    Member

milleks üldse võid süüa?

pole juba aastaid leivale võid määrinud,

soovitaks siiski tarvitada eelkõige taimseid õlisid.

Ja vorst, ei mäletagi enam mis maitsega oli, paljast mõtlemisest mida

see ollus sisaldab nt kondijahu, läheb süda pahaks :o

Eks määri siis õli leivale peale :roll:

Ikka nii on lood, et ilma võita ei tee leivast leiba ja saiast saia. Ja mis inimesed need veel on kes vorsti ja sardelli ei söö. Ärge siis üldse midagi sööge, nagunii lihas ei kasva. Lihas ei ütle ju vot sardelli ja vorsti toitaineid ei võta omaks, ainult kana, veise ja sealiha. No millesti siis sardell ja vorst tehtud on? Jahust ?

in reply to: Roheline tee #105242
    Xero
    Member

Aga kuidas ma pakilt lugedes saan kindel olla, et värv just roheline on? Loll ja rumal küsimus, kuid meeldiks just juua rohelist värvusega teed, mitte rohelist teed mis on pruuni värvusega. Olen mitmeid kordi alt läind. Muidugi oleneb sordist, nagu qmaster ütles, kuid roheline tee võib-olla ka vägagi pruun. Kui keegi Pärnu inimestest oskaks öelda, kus rohelist teed leida, mis oleks ka rohelise värvusega, sisi oleks väga tore.

Viewing 15 posts - 916 through 930 (of 1,248 total)