Xero
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Xero
MemberRimides näiteks müüakse. Selverites ka v-olla, aga Pärnu Selverites ei ole kohanud, ikka suuremates kauplustes.
Ja hind on kuskil 14-16 krooni vahepeal.
Xero
MemberMuidugi lavastus, vaadake kuidas nad esiteks käesurumist näitlevad. No nii andekas ei saa olla. Ja aegvõttes on näha et rusikas ei lähe pihtagi.
Xero
MemberToore muna söömine-joomine on ohtlik salmonelloosi pärast. Parem karta kui kahetseda. Kõige parem on 4 min keedetud muna.4 minutiga ei kee ju muna valmis, vähemalt mul. Keedan 8 min ja munakollane on poolvedel, mis on minuarvates hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Isal jääb samuti mõistatud lahendamata – tema keedab 5 min ja muna saab ilusti valmis. Kui ma keedan 5 min, ei saa seda isegi kooritagi, täiesti toores ju veel. Oskab keegi seletada seda müsteeriumi? Ja seda ka et mõlemad oleme pannud muna keevasse vette kohe.
Xero
MemberNeed on mõttetud ju. Kui siis, ainult oma meelelahutuseks kui tõesti pole midagi teha. Aga samas võiks siis juba jõusaali kobida.
Sellised reklaamida ajavad ausaltöeldes närvi kuidas rahvast, kes ei ole kokku puutunud treeningute ja ei tea erilist sellest valdkonnast, lihtsalt tõmmatakse nahk üle kõrvade. Rahvas satub vaimustusse ja müüjad on õnnelikud selle üle, et trikk läks korda. Juba olevat selle abs’iga mingi kohtukeiss toimund, nüüd tahetakse uut “saunabelti” välja mõelda. Millal saadakse küll aru, et need on 0,00000..% toimega. Noh, v-olla 0.00001%
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberSiin peavad tõesti ainult tugevamad vastu, mõtlen siin rohkem füüsilist vastupidavust kui vaimset, kuigi ka vaimselt peab väga tugev olema.
MemberNii mina ja ka paljud kindlasti arvavad et kerge ja mis seal ikka, aga mis algul kerge on hiljem väga raske, usun et paljud ei suuda seda ära teha isegi natuke kõverdatud kätega, kaasa arvatud mina
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ikkagi tahaks proovida, tahaks võimalikult palju nõrkusi teada saada

Xero
MemberTäiesti kobe teema ma vaatan

Mehed sexikate naiste rindadega, “täispuhutud” õlavarred. Ilmselt pole ka neid kes oma meheuhkuse kallale asuvad. Maailm on täis ikka veidraid inimesi – issanda loomaaed on suur. Mõned loomad on seal ebaharilikul komber suured. Kas Jumal oli keemialaboris kui need sündisid w?
MemberOeh. Hämmastavalt paljud söövad ja isegi joovad paberi järgi. Kas te oma keha siis üldse ei kuula?Mõnel võib sellest saada justkui kinnisidee.
Mõni võib paberites nii kinni olla, et isegi kui tal hakkab see kõik üles tulema joob ja joob veel ning peab selle normi täis saama. Olen selliseid kohanud. Neid absoluutselt ei kõiguta, et organism rohkem ei taha vedelikku(vett), kuid paraku lasevad heaga edasi. Mis mõte sellel on?
Xero
MemberEhk raskus liiga väike olnud? Alguses mul kah nagu ei mõikand, aga siis sain paraja raskuse ja õige võtte vist kätte. Nüüd on ikka tunda kuidas eriti rinna keskelt lihased nagu kitarrikeeled pingule lähevad ja kõhulihased saavad kah oma koormuse kätte. Või mõtled, et massi ei lisa?Just, et massi ei tule ja üleüldse rinnale selle harjutusega, ei tunne et rind töötaks, ei oskaksi tunnetada kuna kui tõmban, tunne et selg tõmbab. Raskus on minu jaoks piisav. Ei tea millest see võib oleneda, kui ühele mõjub seljale, teisele rinnale.
Xero
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Üsna tore kaloriarvuti, näitab kõik valgud, süsiv., rasvad…ja soola ka!:
Nii ikka LINK
Xero
MemberMulle tundub et pullover paneb suurema rõhu selja lailihasele. Vähemalt mul, sest rinnale ta mul absoluutselt mõju ei avalda. V-olla rinnale on ta hea venitamiseks.
Xero
MemberIgasugu äädikat pidi üldsegi verd kuivatama, kas see on tõsi?
Xero
MemberKuid minul on siiski säär kasvanud, viimase aasta jooksul isegi 2 cm juurde tulnud ja usun et mitte trennist, vaid tööga seoses, nimelt on mul vaja pidevalt kükitada ja teen seda mitte täistallaga, vaid pöiad aint maas.
Xero
MemberAlguses ei olegi toitumiskava niivõrd oluline, oluline on see et sa sööksid ja päevas oleks 4-6 söögikorda ja et need kõik söögikorrad sisaldaksid kindlasti piisavas koguses toiaineid, mida su keha vajab arenemiseks ja kasvamiseks. Ja midugi oleneb mille juurde võtta, kas lihastes või rasvkude? Arvan siiski et lihastes, siis kindlasti hädavajalik ka trenn.
Xero
Memberproovi pigem regulaarselt hommikuti endale sooja toitu teha…. mul ka polnud alguses isu aga siis organism harjus.Pole mõtet keemiat endale näost sisse ajada, eriti hommikusöögiks mis on päeva tähtsaim söögikord !
Kõik ei ole kohe keemia, milles on proteiini, süsivesikuid ja rasvu ning energiat suurel hulgal. Varsti ei saa enam sooja toitu süüa kah wää?
-
AutorPostitused