Xero
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Xero
MemberÜhes artiklis on rinnatreeningus juttu. Nimel oli see Oskari artikkel..vist. Rinnale nagu ka paljudele teistele lihastele ei ole vaja rohkem harjutusi kui tegelt. See ei anna midagi. Tähtis on koormata ja mitte lihtsalt 8-10 kordust ära teha, vaid sellel ajal ka keskenduda lihasele ja just antud lihasele, ei millegile muule. Tavaline rinnatreening paljudel näeb jah välja selline : Horisonaalpingil surumine, kaldupingil surumine, lendamine( horisontaal, kaldpingil), liblikas ja/või crossover. Aga tehke vaheldus. Alustage üks trenn vastupidiselt ja teinekord jällegi vahetage harjutuse omavahel täiesti ära. Vahelduseks võiks ka mõni harjutus ära jääda ja asendada mõne alternatiivse harjutusega. Võimalusi on palju kui šhokerida lihast.
Xero
MemberSama lugu ka ühe mu sõbraga. Kuid tema toob põhjenduseks selle et saab joostes jalgadele vatti. Ta valmistub ette Paldiskis missioonile minekuks Iraaki. Ma küll ütlesin talle, et vaja teha jalgu, aga ei. Noh, muidugi, jalad on tal siiski üks parim kehaosa, aga ikkagi. Mida talle ette heita?
Xero
MemberMa olen näinud, kui käteringe tehakse nagu käsi oleks lennuki propeller.Käteringe võib teha, aga mõistlikkuse piires. Mina teen nii, et kõverdan käe küünarnukist ja teise käe peopesa panen selle kõverdatud küünarnukiga käe õla peale ja teen aeglaseid ringe.
Ma olen ennem nii teind, kuid nüüd proovisin teadlikult seda teha ning kusjuures ragisev tunne käib läbi küll
Xero
Member1. Võta raskused nõrgema käe järgi
2. Alusta harjutust nõrgema käega ja tee tugevemale sama palju kordusi või kui korraga küünarvarte kõverdused, seljuhul proovi tunneteda rohkem ka nõrgema käe lihast.
Xero
MemberAq naq kätekõverdusi vb edasi teha?Alati võib ju arsti juurest läbi käia, teevad kasvõi röntgeni. Siis asi selge.
Xero
Membersest et..?.. luud liigestes peaksid liikuma sujuvalt ja ei mingi takistusete. Kuna praksub, siis tähendab, mida takistab luul liikuda selle trajektooril, kuhu luu tahab liikuda. Lihtne. Ka liigesed kuluvad.
märts 13, 2007 at 1:21 p.l. in reply to: Valu vöökohas-alakehas-kubemes,kühmud, kubemelihase venitus-vigastus, kubemesong, song. Ja EV meditsiin #109390Xero
MemberKusjuures mul oli ka song ja sama koha peal nagu sa kirjeldasid. Mul ei valutanud, vaid ebameeldiv tunen oli vahel, kui raskusi tõstes pingutasin. Ja songaga alati ei peagi valus olema. Valus on alles siis kui soolikad on juba kõhuõõnest välja sopistunud. Siis on juba kriitiline olukord. Mine kindlasti arsti, kirurg ütleb kohe ära, kas on song või mitte. Aga ära häbene kirurgi juures end
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberMuud siis üle ei jää kui tehku reljeefi, kordused 12-15 ja raskus samamoodi vastavalt kordustele. Ehk siis umbes 4 seeriat ja korduseid 12-15.
Xero
MemberKas Hera 80 pulbrit tuleks võtta ka sellel päeval mil trenni ei tee?. Teen trenni üle päeviti. ette tänades:)Sel päeval, kui sa trenni ei tee, proovi süüa rohkem. Muidugi tee samamoodi ka trennipäeval.
Aga muidu põhimõtteliselt võid, samas ükski toidulisand ei asenda head toitu.
Xero
MemberKui seda porgandidieeti harrastaks, siis läheks nahk ja küünealused kollakaks. Aga seda vist ainult sel juhul, kui ikka päris mitu nädalat ainult porgandeid süüa. Peopesad pidid päris oranžiks minema.Konditsiooni nimi on hüperkarotineemia ning põhimõtteliselt hakkab üleliigne beeta-karotiin, mis on oranži värvi, naha alla kogunema. Kusagil uudistes mainiti ühte meest kes aasta läbi ainult porgandeid sõi ning ikka päris kollaseks läks.
Kui mulle kunagi titeeas porgandimahla anti juua, olin olnud nagu väike neegrilaps, mitte hiinlane
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberNo isegi tavainimesele tundub see üle mõistuse dieet. Nagu juba näljutamine. Aga dieet ei ole näljutamine vaid tasakaalustatud toitumine. See on täiesti üksluine. Sama, nagu oleksin ve ja leiva peal. See variant isegi tervislikum.
Xero
MemberSee ei läheks läbi. Sa võid ju kaotad 3 kg, aga tervis variseks küll sellega kokku. Jõusaalihundile see ei sobiks.
Xero
MemberMa igaljuhul tean vähemalt ühte inimest, kes tarvitas streroide. Oli vahepeal suht suur. Aga kui lõpetas kasutamise, oli ikka väike pilbas küll. Ei oska öelda, kas nüüd kasutab. Kurjad keeled räägivad.
Xero
Membervaidleks vastu…Aga vaidle palun, keegi ei keela.
Xero
MemberPole olemas halba toitu, on olemas vaid halb toitumine..
AutorPostitused