Xero
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Xero
MemberKaks head rütmikat lugu, mis viimasel ajal mu lemmikuks saanud.
Xero
MemberMinu meelest on normaalne naiskätt teretada õrnemalt. Kui mees pigistab tugevasti siis jälle hala. Või tahavad siinsed naised end proovile panna, kui tugevat kätt kannatab ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Põhimõtteliselt ma ei tunneta enda jõudu ning mehe kätt teretan ikka mehemoodi(mitte muidugi hambad risti, nagu eelpool mainiti), kuid üldjuhul naise kätte kohtlen õrnemalt, see ei tähenda, et mehel on käsi nagu sült.

Xero
MemberKuule võiks jah nii olla, sest võistlejad ise teavad millega riskivad. See on muidugi teine teema, kui võistleja ei tea mida endale sisse sööb. Nagu Argo puhul. Ilma sarkasmita. Aga sellisel juhul, kes teeb kindlaks kas manustati tahtlikult ning mingil eesmärgil või teadmata. Samas, saan aru, et doping on doping, isegi kui seda teadmatult tarbida. Sellise juhul tuleb ennem uurida toidulisa või ravimi päritolu, kui see tundub kahtlane või ei ole tuntud.
Xero
MemberMul lõpeb trenn peale üheksat ja põhimõtteliselt on varsti peale seda ka uneaeg, niiet, pistan ühe lahja Farmi kohupiima jogurtiga nahka, piima peale. Kui trenn lõpeb varem, siis kanafilee, kartul, salat ja midagi joodavat peale, nt õunamahl.
Xero
Member15-20 minutit und on hea patakate laadimiseks ehk siis energiavarud nagu taastuvad. Aju selle aja jooksul palju puhkust küll ei jõua saada. Ehk kui asi jääb sul kestma pikemat aega selliste väikeste uinakutega, siis see koormab aju. Kui saad teha ikka päevas korra ka sellise korraliku uinaku, ei ole selliste väikeste uinakutega probleemi. Kui aga terve su päev koosnebki sellistest väikestest uinakutest siis läheb asi päris kiiresti päris kreisiks.Muidugi toimub kuskil 10-14 päeva juures ka mingi murdepunkt, kus aju lõpuks aru saab, et enam korralikult magada ei saa ja õpib ümber puhkama ka lõpuks nende väikeste uinakutega. See on muidugi kõik pikem jutt ja tõenäoliselt leiad huvi korral rohkem infot selle kohta netist.
Tundub nagu ajateenija elu metsas, kui pidi pidevalt üleval passima ja und ei saanud.
Xero
MemberPehmeid metalltorusid (alumiinium nt) väänama
“>Xero
MemberNoo, ma ei tea nüüd. Mulle on kangi tõmbed lõua alla sobinud ja teen seda võimalik maksimaalse amplituudiga. Ja kindlasti ei pea raskus olema meeletu, eks sellest ka tingitud see lõua-alla-tõmbamine-on-ebardlik. Tehakse mingi ulme raskusega, kang ei liigu poolt maadki. Ja viimastel kordustel läheb tehnika nii metsa et võib samahästi põldu künda.
Ja eks z-kang aitab efektiivsemalt harjutust sooritada.
Xero
MemberPole olemas kahjulikku või halba harjutust, on olemas vaid halvasti valitud tehnika.
Xero
MemberMinule kohupiim ei sobi, kahjuks olin ma juba 5 aastat seda endale sisse vägistanud (inimese tahtejõud võib imesid teha…) enne, kui teada sain, et peaks seda üleüldse mitte tarbima.Kohupiim on ju hea. Mis loobumise põhjuseks oli ?
Xero
MemberEt kõva trenni teha, ei pea ropsi panema, saab ka inimlikumalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberMa hakkasin alguses täitma, aga kui seda toitainete proportsioonide küsimust nägin, panin testi kinni.Kohe kindlasti sa ei osanud vastata, kuna ei teadnud õiget vastust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberJa kui mul on elav kontranäide – tuttav, kes hakkas 13-aastaselt tegelema, praegu surub 130kg ja on 190cm pikk, kas see siis tõestab vastupidist?Su tuttav oleks praegu pikem olnud, kui ei oleks alustanud suurte raskustega treeninguid
Xero
MemberSüüa pead nagunii ostma või soovid süüa kah ilma ostmata saada ?
Xero
Memberkuidas saab nii naiivne ja loll olla…tõesti loodad midagi saada? paremini ei taha oma aega sisustada kui et spämmida foorumit või? mõtle kui kõik tolad hakkavad selliseid teemasid tegema, varsti siin ei leia enam midagi üles…
Mis sa üles soovid leida? Kasuta otsingut siis

Kellel joppab pole naiivne ega loll, kellel mitte, hoidke ajud tagasi !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberMunakollaseid nüüd küll ära viska prügikasti. Kui sa sööd 3-4 muna päevas, ei ole mitte midagi. Isegi kui sa sööksid 5-6 muna päevas, ei oleks samuti mitte midagi. Kuna tegeled aktiivselt spordiga(eeldan), siis ei tohiks kolesterool sulle peavalu tekitada. Ise söön olenevalt päevas 3-6 tervet keedetud või praetud muna ning kolesterooli tase on hea.
AutorPostitused