Xero
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Xero
MemberNätsu närimine peale söömist/joomist on kahtlemata hammastele kasulik. Nigu targad reklaamidki ütlevad – aitab peatada happerünnaku.Alla neelata ja kogustega üle pingutada pole kindlasti tarvis, otstarbekas olevat mõni minut peale sööki.
Hambaharja soovitakakse kasutada mitte enne 30min peale söömist, kuna hambavaap on söömisest ja happest pehmem ja kahjustustele vastuvõtlikum kui muidu.
Hiljaaegu kuulsin kusagilt raadiost juttu mingist targast uuringust, et pidev nätsu närimine põhjustab sidekudede venimist, näonaha lõtvumist ja ebaloomulike kortsude teket.
Seega, igast müüte sel teemal ikka jagub…
Jaa, olen kuulnud sedagi et sarnaselt nätsunärimisliigutusele, ka pidev söömine põhjustab kortse ja näonaha lõtvumist.
Xero
MemberJanika 2. koht
Taavi 2. koht
Xero
MemberPikkadele treeningpükstele soojad aluspüksid alla.
Xero
MemberMa ei lugenud kuskilt välja mitu osavõtjat on mõlemas kategoorias ?
Xero
MemberMillistes viinerites???Ei oska ega mäleta konkreetseid tooteid nimetada, aga nendes, mida olen poodides näind ja vahest ka proovind. See protsendi number on meelde jäänud.
Xero
MemberPalju selles viineris “liha” ikka on.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Osad sardellid ja viinerid sisaldavad 80..90% liha.
Xero
MemberEks seal ajakirjas on paljud asjad, kas just ülepakutud, aga esialgu suht võimatuna tunduvad.
Xero
MemberTäiesti umbluudu metsa horoskoopo. Kes see Kivisildnik üldse on, ei tea..
Xero
MemberTaavi võidurõõmu pilt on eriti joovastav
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberMul töötab siiamaani kõik kenasti.
Xero
MemberNo nii hull ka ei ole see õli. Ise võtan seda hommikul enne sööki ja panen ka salati sisse, mis tööle kaasa võtan. Natuke mõrkjas järelmaitse on, aga hullu pole midagi. Harjumuse asi.
Xero
MemberMina olen algavast nohust lahti saanud tee ja meega. 1..2 päeva ja nohu kadunud, kui ma ei raviks siis läheks vist tõesti nädal. Saad nohust lahti kiirelt vaid siis, kui saab kiiresti jaole algsaadiumis nohule, kui edasi läheb, on ravi pikem.
Xero
MemberMinumeelest on see just väga hea, et foorumi teemade lingid avalehel avanevad teises aknas. Kirju tundub ta küll, kui arvatavasti läheb natuke aega harjumiseks. Vähemalt ei ole punast nii palju. See teema värvivalik võiks olla muudetav. Foorumi theme võiks samuti muuta või olla muudetav. Muidu olen rahul, sellise positiivse väljanägemisega leht nüüd.
Xero
MemberMina olen “rahul”. Kui muud ei saanud, siis viimase 5a filmid sai ära vaadatud (kasarmus, mitte laatsas). Tühja passimist oli metsikult.Samas sai harjutatud ka telgi püstitamist nii mitu kuud, läheb kindlasti väga vaja.
Sai lastud ka käputäis padruneid, mida oli häbematult vähe a see selleks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no joosta sai ka iga õhtu ja hommik
(olin autojuht, sain CE kat. see oli ok)
… seega oli väga “hariv” aeg, soovin õnne minejatele.
Sul oli siis seal eriti mugav elu. Nagu eelpool mainiti, väga “tüütu” asi see sõjavägi ja tasub äraproovimist. Kuid kas tüütuks saab lugeda ka seda, et nädalaid(va nädalavahetus, siis oli elu kasarmus või peale noorteaega kodus) pidi metsas aega veetma, ükskõik mis ilm ka ei olnud. Tuli vihma või rahet, vahet polnud. Tuli oma telkmantli all öö üle elada. Paremal juhul ühistelgis. Aga ega eriti palju und ei olnudki, nii et unest ei saagi palju head rääkida. Ja need rännakud, mudas, poris, vihmas, kõhust saati vees sulpamised täisvarustusega ja siis veel talveperiood. Kui elasid oma sõjaväeelu üle, jäid paljudele ikka mingisugused tüsistused, kellel seljahädad, kellel põlveprobleemid, kellel uneprobleemid. Teeb ikka meheks küll või kui mitte meheks siis tunne on kohe mehisem, et nii palju nussi sai ning sai üle elatud. Aga on asju millest saab küll elulõpuni rääkida.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lihtne on see ajateenija elu, kui päev läbi kasarmus mune laiaks istud, telekat vaatad või pleistat mängitakse(nagu olen kuulnud). Ajateenistuse vältel pole õieti püssigi käes hoidnud.

Ega see pole üllatus tegelt, Eestis ju väga palju erinevaid pataljone. Mõned karmimad, mõned leebemad.