Xero
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Xero
MemberKuhjaga õnne ja kaastunded vananemise puhul !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberMiks sa rasvu väldid ? Need annavad just täiskõhutunde pikemaks ajaks.
Xero
MemberSee on natuke nukker, er aminohapet peetakse mingiks eriliseks müstiliseks toidulisandiks, mida saab ainult hingehinnaga ja poest. Iga valguline ühend koosneb aminohapetest.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teada värk, veidi sarkasmi ei tee ju üldises mõttes paha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberIsegi kasutan mõnda aminohapet, aga ega need üksi oma tööd ära ikka tee. Inimene peab ise ka midagi tegema.Ma saan ka nii mõnegi aminohappe toidust kätte
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberEks see taastumine on haigena aeglasem ja võib tekkida oht ületreeningule, kuna immuunsussüsteem nagunii peab võitlema haigustekitaja vastu.
Xero
MemberJulge pealehakkamine on pool võitu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberKiilakas=Bad Ass
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üldiselt soovitavad juuksurid juukseid pesta 2-3 korda nädalas šampooniga, mitte rohkem. Kui tihedamalt ka niisama veega juuksed ära loputada(sõltuvalt eluviisist a’la töö, trenn), ei pea kaks korda päevas šampooni kasutama.

Xero
MemberLähen metsa seenele parem. Tulge ka Teie, sealpool arvutiekraani.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberHullumeelne töö, kui seda teha kaheksa tundi järjest. Katus sõidaks vist rutiini pärast päris kiirelt ära. Üks hea asi on selle juures – osavus.
Xero
MemberSyvenege, milles on vahe.Selles te vea teetegi… Automaatselt l88te k8ik yhte kasti.
Aga peab ju. Diabeetik kellel surm silme ees, peab samamoodi süsivesikuid sisaldavaid toiduaineid vähendama, aga kas just loobuda on võimalik..
Seega, sellisel juhul peab üldistama.
Xero
MemberMina ka ei tarbi (ei olnud veel surm suu ees…).Kas mitte süsivesikud ei lagundata suhkruks.
Xero
MemberKui kuulen selliseid lauseid tänaval, siis on meelelahutus garanteeritud – kui rumalad võivad inimesed teadmatusest olla.Eks me kõik ole teadmatuses olnud, kes vähem, kes rohkem. Jube rumalad on tõesti inimesed, kes ei tea asjadest midagi ega pole õppinud veel midagi, täitsa imelik
Xero
MemberMinumeelest on samuti konna lihtsam ära õppida(pea veest väljas). Ma ise ujun samuti aint seda ja väga rahumeeli võin öelda, et kui seda rahulikult ujuda, siis võidki piltlikult öeldes ujuma jääda.
Mulle samuti ujulavesi ei sobi, aga kui olen ujulas käind, siis konna tunnike ujuda pole midagi(vahepeal mõned puhkepausid). Krool, delfiin, liblikas.. need on keerulised ja väsitavad ära, kuid eks selle väsimuse taga on kindlasti ka vale tehnika. Samas, ega ma seda konna ka nii väga hästi tehniliselt ei oska, kuid saab ujutud ja kui rahulikumas tempos, siis kaua.
Suvel on hea see-eest, karjääri või jões ujuda on lust lausa. Peaasi et suuremaid laineid pole.
Xero
MemberPildi järgi otsustades sama inimene.Ja mina mõtlen praegu, et kui see on see sama isik, siis kuidas on võimalik et teda narriti. Välimuse järgi küll seda ei ütleks. Arvan isegi, et selliste kasutajanimedega võib leida hulgi igalt poolt.
Xero
MemberMul on veel lihtsam matemaatiline tehe.
Liidaks end ja naist. Lahutan riided maha. Jagan temakese jalad kahega ja korrutan teda terve öö.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused