Xero
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Xero
MemberTavaline jõusaalipink, ainult et veidi kaldu, saab teha lendamist rinnale kui vaja nt, sest nurk on suhteliselt hea.
Xero
MemberPõlveliigeseid aitab tagareie, hamstringide treenimine ja tugevadamine. Kui need on piisavalt treenitud ja tugevad, on väiksem võimalus, et põlveliigesed sind alt veavad.
Xero
MemberKui mõtled randme all just seda osa peale rusikat, (see osa kus alumisel poolel on näha sellised “kanailid” mida mööda närvid jooksevad) siis seda ei saa ju suuremaks, selle suurus sõltub pigem “kondi jämedusest”. Kui aga mõtled randme all kohta PEALE seda, kuni küünarnukkideni siis selle jaoks on väga palju erinevaid harjutusi ja variatsioone. Siin lehel on harjutuste pangas ühed harjutused olemas. Raskesti seletasin, aga ehk oli arusaadav.
Xero
MemberJärjekordne kodanik, kelle mõtteviisi on haaranud teadmine et valgupulbrid jt pulbrid, teevad imet, isegi kui ei söö piisavalt. Eksid rängaaaaalt! Tee trenni korralikul, söö piisavalt( et su keha saaks valke, rasve ja süsivesikuid toidust kätte) ning pole sul ühtegi pulbrit esialgu vaja.. ja nii lihtne see on.. vóilaa ! Uuri siin foorumis väheke toitumise ja treeningu kohta ning saad teada, kui rumalasti sa mõtlesid.
Xero
MemberIse kõndisin tüdrukuga mööda viru keskuse bussiterminali ja ees natuke kõrval seisab umbes 8-ne venelaste kamp ringis. Kõik olid minuvanused või vanemad (ise olen 16, käin 4x nädalas jõusaalis). Üks neist astus siis ringist välja ja tuli mulle umbes 30cm lähedale ja ütles venekeeles midagi sigaretiga seoses. Okei, orgunnisin talle selle suitsu ja next thing I know see vend oli mulle lihtsalt rusikaga näkku löönud (LIHTSALT NIISAMA). Okei, ei olnud valus. Võtsin tüdrukul uuesti käest kinni ja keerasin ümber ja jalutasin rahulikult tagasi. Tundsin, et ninast hakkab verd jooksma, võtsin taskust salvrätiku ja sellega sai korda. Vaatasin selja taha et kas tuleb järgi kah. Ja tuligi, aga oli omal ühe sõbra kaasa kutsund ja kõndisid järgi. Of course mul kainet mõistust oli ja teadsin et mul pole mõtet hakata tõmblema 2 venelasega. Läksime ruttu bussi peale.Sellised olukorrad panevad ikka mõtlema küll et inimestel võiks mingisugunegi self respect olla… lihtsalt minna mingi vennaga kaklema kel ilus tüdruk käe kõrval, PROFIT????
Ma ei mõista, miks peaks keegi omaenda probleeme teiste inimestega seostama, eriti füüsiliselt? Idiootsus.
Sellisest inimeseloomast on väga raske aru saada. Mõistust neile antud pole, seetõttu nad mõtlevadki ainult rusikatega. Ega siin pole midagi imestada kah, vaata milline ühsikond on. Paljude jaoks pole elu enam lill ( ma ei mõtle enam majandusliku olukorda vaid elu ). Sellised talbajobid ei saa ennem omale mõistust koju, kui nad on suuremaks sirgunud või siis hea keretäie tappa ise saanud, tihtipeale ei muuda isegi need kaks inimest. Mis teha, elu on selline, tõesti.
Xero
MemberHead naistepäeva kõigile naistele, kes tunnevad end vähegi naisena !
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberEi ole juhtund, aga.. ptüi ptüi ptüi, ei ole vaja ka et juhtuks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberJa õnne ka minu poolt !
Xero
MemberMust mees, nr 139. Ei tea kas jalgadega mingi õnnetus olnud vms, keegi ei oska öelda? Ei tahaks uskuda, et lihtsalt geneetika ei luba, aga mine sa tea.Mustal mehel nr 139 tundub peale jalgade veel lailihases mingi teema. Nagu oleks parempoolne suurem ja allpool, kui teine pool.. vms
Xero
MemberKui tahad, et hommikul ei oleks pohmelli, ära pane lõpuni välja alkot. Joo selle asemel vett, vett ja enne magama minekut veelkord vett. Ja kõige tõhusam asi pohmelli ära hoidmiseks on üldsegi mitte juua
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Alati saab ka ilma !Xero
MemberUnustasine mainida, et jooksmine treenib kõige rohkem ikka südamelihaseid. Kui mitte üle pingutada, mõjub see südamele pigem hästi kui halvasti.
Xero
MemberJaaaaaaaa…
Päris ilus vaatepilt oli
“>Xero
Memberma söön ka 3 muna päevas, joomisest mäluaeuke pole kunagi olnud
“>Aga võib tulla, kui edasi nii jätkad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberEO3 Cell Loader ja hiljem juba söök.
Xero
MemberMassilisajad lisanditena on mõttetud ! Parim on tavatoit !
-
AutorPostitused